Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin hepimize insallah internette baktim ama cok gereksiz şeyler de yaziyodu pek emin olamadigim icin sormak istedim peki tulummu daha rahat oluyo ilk zamanlarda ikili parcalarmiAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelikle. İnternete yazarsan bir dünya sonuç çıkar karşına. Ben sadece bol bol ilk aylar için kıyafet al. Hediye getirirler nasıl olsa diye düşünme çünkü herkes büyük getiriyor.
sizinde mi ilk çocuğunuztakipteyim
Ben uc.cocuk buyutmus biri olarak soyleyim.bir iki tulum almalisin .sonra ayaksiz altlar daha rahat oluyo.hem daha uzun guyebiliyo.sormak isrediklerin vaesa buyur bebegin hayirli olsun.saglikla kucagina alirain insallah.ama kiyafet icin erken bence.cynku iki ay once 25 haftalik bebegimi kaybettimamin hepimize insallah internette baktim ama cok gereksiz şeyler de yaziyodu pek emin olamadigim icin sormak istedim peki tulummu daha rahat oluyo ilk zamanlarda ikili parcalarmi
nasip olursa inşallah ilksizinde mi ilk çocuğunuz
amin hepimize insallah internette baktim ama cok gereksiz şeyler de yaziyodu pek emin olamadigim icin sormak istedim peki tulummu daha rahat oluyo ilk zamanlarda ikili parcalarmi
Ben uc.cocuk buyutmus biri olarak soyleyim.bir iki tulum almalisin .sonra ayaksiz altlar daha rahat oluyo.hem daha uzun guyebiliyo.sormak isrediklerin vaesa buyur bebegin hayirli olsun.saglikla kucagina alirain insallah.ama kiyafet icin erken bence.cynku iki ay once 25 haftalik bebegimi kaybettim
basiniz sağolsun allah diger evlatlariniza uzun ömür versin bende nefes darligi var sicak havalarda pek disari cikamiyorum o yuzden erken alicazBen uc.cocuk buyutmus biri olarak soyleyim.bir iki tulum almalisin .sonra ayaksiz altlar daha rahat oluyo.hem daha uzun guyebiliyo.sormak isrediklerin vaesa buyur bebegin hayirli olsun.saglikla kucagina alirain insallah.ama kiyafet icin erken bence.cynku iki ay once 25 haftalik bebegimi kaybettim
saglikla kucagina al insallahnasip olursa inşallah ilk
evim kuzuk malesef kurutma makinası alipta koyabilicek bi yerim yok ama tavsiyeleriniz cok hosuma gitti sağolunBu soruların da net bir cevabı yok aslında; çocuğuna; yaşadığın şehire; mevsime; evinin konumuna göre değişiyor.
Bana iki parça daha kolay gelmişti; altını çıkarıp değiştirip geri giydiriyordum; bir arkadaşım da ne o öyle hemen açıp giydiriyorum derdi.
Örneğin doktora götürürken tek parça giydirdim; giydirip soyması kolay diye; ama evde ikili; hem kusunca vs. üstü çıkarıyorsun; altı kalabiliyor. Tabi takım takıntılı biri olmadığım için sorun olmadı.
Bana eldiven al; şapka al dediler; aldım hepsi gıcır bir şekilde kaldı; kullanmadım. Bazısı salyalı olup sürekli mendil kullanır ben kullanmadım.
Patikli altlar kış aylarında iyi ama çocuk biraz büyünce sıkıştığı için tercih edilmeyebiliyor.
Bir çok battaniye almışım; kullanamadım çok. Eskiden her yere battaniyeye sarıp götürülürmüş; bizim arabamız vardı; oto koltuğu olunca gerekmedi battaniye.
Ya da ne bileyim alt açma ıvır zıvırı cicili bicili bir çok şey var ama ben çok kullanmadım; evde zaten alt açma yeri var; dışarda da örtüsü var; o cicililer kaldı; büyüyünce oyuncak yaptık mesela.
Mesela ben 4-5 aylıkken mont aldım mesela; bana çoook gereksiz dediler ama tepe tepe kullandık; başkasına gereksi olan sana kolay olabilir.
Bir de artık çamaşır yıkamak kolay eskiden aman hemen bitiveriyormuş; yıkamak vs zormuş ama şimdi sürekli yıkama imkanı oluyor; tabi şehri bilmiyorum ama kış uzun sürüyorsa; maddi imkanın varsa kış için kurutma makinası tavsiye ederim.
Hem evin çamaşır kurtmaktan hava kalitesi düşmüyor; hemd e hayat kolaylaşıyor.
cok tesekkur ederim cok aciklayici bi sekilde yazmissiniz ekim ayinda dogucak benim cocugumda kalin seyler bulmaya çalışıyorum elimden geldigincecanim oncelikle Allah saglikli bi sekilde kucagina almai nasip etsin bebisini bende 2. bebegime hamileyim
benim oglumda 2 ekimde dogmustu gercekten zor bulunuyo o mevsime gore elbise ama ben hastaneden ciktiktan sonra 5 dkligina magaazaya gidip almistim bizimkiler olmayinca :)cok tesekkur ederim cok aciklayici bi sekilde yazmissiniz ekim ayinda dogucak benim cocugumda kalin seyler bulmaya çalışıyorum elimden geldigince
kış çocuğu olmasi sizi cok zorladimi hastalık falanbenim oglumda 2 ekimde dogmustu gercekten zor bulunuyo o mevsime gore elbise ama ben hastaneden ciktiktan sonra 5 dkligina magaazaya gidip almistim bizimkiler olmayinca :)
yok ben cok sukur oyle pek bi hastalanmadikış çocuğu olmasi sizi cok zorladimi hastalık falan
teşekkür ederim bakarimGebelik topiği var,ben hamileyken oradan çok şey öğrendim. Bence oradan takip etmelisin.
o yönden dusununce evet güzel olurda hasta olurmu diye cok düşünüyorumyok ben cok sukur oyle pek bi hastalanmadi
birde ben kis cocugu seviyorum yaza Dogru buyumus oluyo ele avuca gelmis olunca da kiyefetler daha guzel yakisiyo hem istedigi gibi hareket etmis oluyo her er sicak guzel :)