Ilk çocuğunu düşünenler...

merhaba kızlar bugun kan testi yaptırdım sonuc yarın cıkıcakmış adetime daha 5 6 gün var ama kasıkalrım hafif agrılar sertlik ve midemde gaz var gögüslerimde agrıo ama bakalım sonuçne cıkıcak:(

İnşallah pozitif çıkar canım valla iyi cesaret ben adetim geçmeden bir de direk kan tahlili hayatta yaptıramazdım
hadi artık alıştık tek çizgilere ama kan testindeki negatifi görmek çok daha kötü diye düşünürüm hep
Çok cesaretlisin tatlım ayakta alkışlamak istiyorum seniiii:46::46::46::46::46::46::46:
İnşallahhhhhhh yarın pozitif diye gelirsinnnn de halay çekeriz

İnşallah pozitif çıkar canım valla iyi cesaret ben adetim geçmeden bir de direk kan tahlili hayatta yaptıramazdım
hadi artık alıştık tek çizgilere ama kan testindeki negatifi görmek çok daha kötü diye düşünürüm hep
Çok cesaretlisin tatlım ayakta alkışlamak istiyorum seniiii:46::46::46::46::46::46::46:
İnşallahhhhhhh yarın pozitif diye gelirsinnnn de halay çekeriz

inş canım ya baktım beklemek zor oluyor dayanamadım en iyisi test yaptırım dedim idarar testi yaptım 5 gün felan oldu sonuç negatif çıktı erken oldundan çıkmamıştır dye düşündüm doktorda adetin gectimi dedi test yapmaz belki die 2 gün gecti dedim cıkmazsa bi sonuc hastada olmazsan 10 gün sora bdaha yaparız dedi şimdi bakalım yarına kadar sonucu beklicem böle beklemekde zor ama napalım kötü düşünmemeye çalışıyorum

inş canım ya baktım beklemek zor oluyor dayanamadım en iyisi test yaptırım dedim idarar testi yaptım 5 gün felan oldu sonuç negatif çıktı erken oldundan çıkmamıştır dye düşündüm doktorda adetin gectimi dedi test yapmaz belki die 2 gün gecti dedim cıkmazsa bi sonuc hastada olmazsan 10 gün sora bdaha yaparız dedi şimdi bakalım yarına kadar sonucu beklicem böle beklemekde zor ama napalım kötü düşünmemeye çalışıyorum

İnşallah canım inşallahhh

peynirli gözleme yaptırdım buradaki cafeteryaya. sabahtan beride krakere talim:)

ohhhh missss canım çekti bak

hiç sorma hayatım. bugün çok ta stresli bir gün. bankalarla kavga ediyorum sabahtan beri.
çok yorgun hissediyorum. buda yetmezmiş gibi . k.v ameliyat oluyo bugün diz kapağından.

geçmiş olsun canım önemli bişey değildir umarım

bu ne acele saki ol biraz :1:

kızlar neler yapıyosunuz, annemler 10 gündür bizde olduğundan fazla giremedim, inanılmaz rahatlattı beni ama bugün gitti, üzgünüm çok :(
sizler nasılsınz, gamze miden nasıl bulanıyo mu, herşer yolunda mı?
gullumsun sen nasılsın, nasıl gidiyor?
asyaa sende ne haberler var?

kızlar neler yapıyosunuz, annemler 10 gündür bizde olduğundan fazla giremedim, inanılmaz rahatlattı beni ama bugün gitti, üzgünüm çok :(
sizler nasılsınz, gamze miden nasıl bulanıyo mu, herşer yolunda mı?
gullumsun sen nasılsın, nasıl gidiyor?
asyaa sende ne haberler var?

iyi canım sen nasılsın gamzenin acayip midesi bulanıyo gülümsün ün midesi sakinlemiş durumda asya bekliyo gelen giden yok :)

benm de midem pek iyi sayılmaz ama annemler geleli mıtfağa grmedim, biraz daha rahatladım çok şükür. sen nasılsın cnm?

annen başka şehirde mi canım zor olsa gerek ne güzel dinlenmişsin biraz da olsa:16:
az kaldı mide bulantıların azalacak zamanla az kaldı fıstık

annen başka şehirde mi canım zor olsa gerek ne güzel dinlenmişsin biraz da olsa:16:
az kaldı mide bulantıların azalacak zamanla az kaldı fıstık

evet canım ya kayınvalemler burda eeşimin ailesi burda yani, çooook zoooorr bi durum, şimdiki aklım olsa evlenmeden önce bu konu üzerinde daha derin düşünürdüm :( belki de durumumun verdiği duygusallıkla böle konuşuyorum ama gerçekten ya ikisinden de uzak olcaksın yada iki ailenin de olduğu şehrde :(

evet canım ya kayınvalemler burda eeşimin ailesi burda yani, çooook zoooorr bi durum, şimdiki aklım olsa evlenmeden önce bu konu üzerinde daha derin düşünürdüm :( belki de durumumun verdiği duygusallıkla böle konuşuyorum ama gerçekten ya ikisinden de uzak olcaksın yada iki ailenin de olduğu şehrde :(

Evet canım yaaa benimde eşimin tarafı yan apartmanımda oturuyor çok zor valla benim annemde yakın ama onların yüzünü gördüğüm kadar görmüyorum annemi
Tabi şu anda daha bir duygusalsın ama yine de insanın annesinin yanında olması bir başka oluyor

Back
X