Ilk çocuğunu düşünenler...

valla cnm sağlıklı olsunda napalım bizim gebeliğimizde böle geçsin

iyisin güzelim çok iyisin hemde
benim kuzenin eşi 5ay boyunca çıkardı ve her defasında o kadar kötü oluyordu ki bayılıyordu artık sonunda
çok şükür iyisindaha da iyi olacaksın az kaldı
Alalhımın izniyle

iyisin güzelim çok iyisin hemde
benim kuzenin eşi 5ay boyunca çıkardı ve her defasında o kadar kötü oluyordu ki bayılıyordu artık sonunda
çok şükür iyisindaha da iyi olacaksın az kaldı
Alalhımın izniyle

ya evet benim arkadaşımda hastanede felan yattı kız hiç bişey yiyiemedi sürekli kusuyodu
onları düşünüce çok şükür valla

ya evet benim arkadaşımda hastanede felan yattı kız hiç bişey yiyiemedi sürekli kusuyodu
onları düşünüce çok şükür valla

Tabi ki tatlım tabi ki
benim bir arkadaşım 9ay hastanede yattı desem yeridir devamlı serumla geçirdi gebeliğini 80kiloyla hamile kalıp 65kiloyla doğuma girmişti
Oyüzden maaşallahınız var çok şükür az bi sabır sadece hayırlısıyla köfteciğini kucağına alınca hepsini unutacaksınnnnn hepsiniiiii:1::1:

Tabi ki tatlım tabi ki
benim bir arkadaşım 9ay hastanede yattı desem yeridir devamlı serumla geçirdi gebeliğini 80kiloyla hamile kalıp 65kiloyla doğuma girmişti
Oyüzden maaşallahınız var çok şükür az bi sabır sadece hayırlısıyla köfteciğini kucağına alınca hepsini unutacaksınnnnn hepsiniiiii:1::1:

süreç kötü olmuş ama sonu iyi olmuş :1: hem bebek sahibi olmuş hem de fit olmuş :1:

ya sorma aksi gibi işler yoğun taşınıyoruz
karman çorman bi durum
valla ne yapacaz bilmiyorum
şu karışık dönem geçse belki bu kadar zorlamaz bu bulantılar

karman çorman bi durum

neden bu ara taşınıyorsunuz neyse ya boşverrrrrr herşey oluyo bi şekilde zaman geçtiğiyle kalıyo sen anını yaşamaya çalış elinden geldiği kadarıyla insan bu günleri kaç defa eline geçirir

karman çorman bi durum

sen kendini zorlama sakın canım bırak herşey olacağına varıyor zaten
sen strese girdikçe kötü oluyorsun çünkü
köftenin ve senin sağlığın herşeyden önemliiiiiiiiiii:54:

neden bu ara taşınıyorsunuz neyse ya boşverrrrrr herşey oluyo bi şekilde zaman geçtiğiyle kalıyo sen anını yaşamaya çalış elinden geldiği kadarıyla insan bu günleri kaç defa eline geçirir

cnm şu an oturduğum ev giriş kat çok soğuk oluyo
eşim bi anda karar verdi
bu evde bebek te buüyümez gebelikte geçmez dedi
ole bi anda apar topar oldu işte

Back
X