Ilk çocuğunu düşünenler...

kızlarr naasılsınız bugün bakalım nasıl gidiyor..

mrb cnm.. sabahı öğlen ettik kk nın başında, iyiyiz sen nasılsın, haftaya bat tarihim hayırlı haber almak istiyorum dua edin.. hamis arkadas olarak bana ..

merhaba kızlar NASILSINIZ?ben 3 gündür çok mutluyum kocişte istiyo artık bebiş ve çalışmalara başladık.çok heyecanlıyım hep aklımda hamile kaldım mı kalabilcekmiyim diye.bide şu sigaryı nsl bırakcam ben yaaa:(

hsg Minnoo... iyiyiz sen nasılsın.. hadı hayırlısı bakalım.. hayırıl haberlerini bekliyoruz .. ama bebis istiyosan sigarayı bırakıcaksın :34:

selam kızzlarr...
karnı, belim ağrıyor. şöyle bir yatabilsem ne de güzel olurdu. bu ay da 2 gün geçikti adetim. düzensizlik mi başladı ne anlamadım :?

asyayaren nerelerdesbin göremedim seni ne zmandır :16: bat ın ne zaman cnm.. 2 gün gecikti.. ins iyiye işarettir bu:16:bnde haftaya bekliyorum bat 27 kasım..

mrb cnm.. sabahı öğlen ettik kk nın başında, iyiyiz sen nasılsın, haftaya bat tarihim hayırlı haber almak istiyorum dua edin.. hamis arkadas olarak bana ..

hsg Minnoo... iyiyiz sen nasılsın.. hadı hayırlısı bakalım.. hayırıl haberlerini bekliyoruz .. ama bebis istiyosan sigarayı bırakıcaksın :34:

asyayaren nerelerdesbin göremedim seni ne zmandır :16: bat ın ne zaman cnm.. 2 gün gecikti.. ins iyiye işarettir bu:16:bnde haftaya bekliyorum bat 27 kasım..

asya nın bat 17 kasımdı.. ama öncesinde hcg yaptırdı negatifti. valla bende bilemedim şimdi.yeniden test yapsın diyorum .

şimdi kociş aradı. diyoki meditasyon yapalım bulantı için:))) hey allahım uykudan gözümü açamıyorum gözlerimi kapattığım anda uyuycam meditasyonu nasıl yapcam:))))
düşündümde bir an. gözlerimi kapatıp 3----2----1----- mışıl mışıl uyku...:)))

kızlar .. dün den beri kollarımda ara ara kaşıntı var .. bide dün bi sıcaklık hissettim yani öle vurdu geçti.. orda :17:
birde sağ yanağımda bitane sivilce gibi bisey çkdı. normalde sivilcem olmaz :44:
sizce bu bir belirti midir :52::52:
bat 27 kasım :44:

valla basıma sinek konsa hamileyim dicek kıvama geldimm :37::52::52::52::52:

Son düzenleme:
kızlar .. dün den beri kollarımda ara ara kaşıntı var .. bide dün bi sıcaklık hissettim yani öle vurdu geçti.. orda :17:
birde sağ yanağımda bitane sivilce gibi bisey çkdı. normalde sivilcem olmaz :44:
sizce bu bir belirti midir :52::52:
bat 27 kasım :44:

valla basıma sinek konsa hamileyim dicek kıvama geldimm :37::52::52::52::52:

kız bi sakin olsana sen dövecem ha seni
kendini yedin bitirdin
sakin ol bitanem olcaksa vardır amaxsen kendini dinlemyi bırak sonra çok üzülüyosun

Back
X