- Konu Sahibi meleksimam
-
- #19.561
Günaydın kızlar nasilsinizz bebisler nasıl bizimde prensesimiz olacak ama doktorum 20. Haftayi bekle dedi..kesin konuşmadı yani hayırlısı olsun çok mutlu oldum her be kadar babamiz erkek istesede
Kızımın çoğu ihtiyacı hazır.Odasını bile aldık
Bir an önce gelsin diye bekliyoruz işte..İnşallah hepimiz bir hayırlısıyla doğuralımda ilerki süreci konuşalım dimi ama
günaydın hanımlar:)
cumartesi bebeğimi görücem. sabah sabah dayanamadım korse aldım şimdilerde kullanmak için. gg. dan 45 tl ye aldım. bel ağrısı çeken ve çok sarkma olmasını istemeyen (tabi hepimiz isteriz) arkadaşlarda görsün istedim.
Bu cumartesi bende kızımı görecem.Pazartesi iyi haberlerini almıştım ama bakalım şimdide göreyim
Bu korseleri bende görmüştüm ama araştırmamıştım hiç.Bacak ağrısı için korse olaydı iyiydi.Çok fenayım.Akşamları ayağımı yere zor basıyorum
cumartesi şeker yüklemesi var( doktorum biraz zor olacak limon getir dedi bana. sen yaptırdınmı canım. nasıl yapılıyor. ne kadar sürüyor.
bacak ağrısı bende de gece uyurken kramplar giriyor çığlıkla uyanıyorum(
doktoruna söyledinmi bişey yapılamazmı acaba.
Evet yaptırdım canım.50 lik yaptırdım..50lik glikoz içtim.1 saat sonra kanımı aldılar..Ama beni etkilemedi.Şekerde yokmuş zaten
ben tatlı pek sevmem. sanırım ondan dedi zor olacak diye. kan şekerimde hep düşüktür. ıyyyyyyhhhhhhh... midem şimdiden şeker deyince bile alt üst:)
Aç karnına oluncada etkileniyor insan çok..Birde beklerkende bişey yedirmiyorlar...İnşallah sıkıntı olmaz canım ya
Oy maşallah bir prenses daha geliyor. Bu topikte tek erkek annesi benim galibaGünaydın kızlar nasilsinizz bebisler nasıl bizimde prensesimiz olacak ama doktorum 20. Haftayi bekle dedi..kesin konuşmadı yani hayırlısı olsun çok mutlu oldum her be kadar babamiz erkek istesede
Korse olayını paylaştığın iyi olmuş. Duymamıştım ben.cumartesi şeker yüklemesi var( doktorum biraz zor olacak limon getir dedi bana. sen yaptırdınmı canım. nasıl yapılıyor. ne kadar sürüyor.
Sende tez zamanda gör bebeğini inşallah. güzel güzel pozlar versin sana :)
Oy maşallah bir prenses daha geliyor. Bu topikte tek erkek annesi benim galibaBu çocuğum sağlıkla doğsun sonra Mevlam bana da bir prenses versin inşallah
Korse olayını paylaştığın iyi olmuş. Duymamıştım ben.
Şeker yüklemesinde hemşire bana 1 dilim ekmek yiyebilirsin demişti. 50 mg çok zorlamıyor zaten. Hiçbişi olmadı bana 1 saat sonra da kan verdim. Açlıktan etkilendim sadeceŞekerim de çıkmadı şükürler olsun
Benim yüklemem şöyle oldu: Sabah yola çıkarken 1 dilim ekmek yedim. 1 saat kadar sonra doktora muayene oldum. Çıkınca kan verdim. Sonra glikozlu suyu içtim. 1 saat sonra yine kan verdim.
bir orta boy soğanı dörde böldüm.1 bardak suda 5 dakika kaynattım.Ilıttım ve içtim.
Öğlen aç karnına ve akşam aç karnına içtim.yarım saat sonrada yemek yedim..
Ben bu kürü yaparken çok ağrı çektim.Ama yılmadı 15 gün yaptım.İş yerinde mutfak olmadığından her öğlen evime gidip yaptım. Ben faydasını gördüm.Yapmakta fayda var
Canım peki başlama zamanına nasıl karar verdin şimdi ben düşük yaptım ya daha lekelenmelerim sürüyor hala ne zaman başlasam bilemedim 14ümde başladı hala devam ediyor
Teşekkür ederim canım sağolasınn
Başlama zamanımı hiç hatırlamıyorum canım ya..Nedesem yalan olur.Ama netten araştırmıştım.Saraçoğlunun dediklerini yapmıştım
hadi hayırlısı canım. bizde dün kontrole gitttik. maşallah kalbi güm güm düvideoya da çektim bir güzel. hatıra olacak bebeşime.
Canım peki başlama zamanına nasıl karar verdin şimdi ben düşük yaptım ya daha lekelenmelerim sürüyor hala ne zaman başlasam bilemedim 14ümde başladı hala devam ediyor
Günaydın kızlar nasilsinizz bebisler nasıl bizimde prensesimiz olacak ama doktorum 20. Haftayi bekle dedi..kesin konuşmadı yani hayırlısı olsun çok mutlu oldum her be kadar babamiz erkek istesede
cumartesi şeker yüklemesi var( doktorum biraz zor olacak limon getir dedi bana. sen yaptırdınmı canım. nasıl yapılıyor. ne kadar sürüyor.
maşallah meleğe. darısı başımıza inşallah. bu gece rüyamda gördüm dra gitmişiz kalp seslerini dinliyoruz. ama nasıl güzel pıtpıt pıtpıt diye :) inşallah gerçeği de olur...
canım geçmiş olsun yoktum ya bayadır bilmiyodum düşük yaptığını ne zaman oldu ne kadarlıkken düştü şimdi nasılsın iyisindir inşallah..
asbelove ben gullumsun cnm ne zaman gebe kaldın da düşürdün en son sonuçları göstercektin hocaya ben ne çok şey kaçırmışım meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?