Ilk çocuğunu düşünenler...

orası oyle elbette ama beklemek cok uzucu her ay o uzucu sonucu gormek daha kotu esım bıle artık farkında br sorun oldunun o bıle bnm kadar uzuluop
:43:

ben 4 yıllık evli ve 32 yaşındayım. bu bir sorun değil ve üzülmeye bu kadar yıpratmaya da değmez inan. ben kanserden kurtulup hamile kaldım...

ben tahmin etmiştim hayatım yoğun olduğunu.. neyse.canın sağolsun be gülüm.. ama biz hepimiz biliyoruzki senin kucağın boş kalmayacak.

evet canım. yaz gelsin içimiz cıvıl cıvıl olsun valla :) sevemem ben kışı.

kucak meselesine gelince... kısmet be gülüm.

hoşgeldin hayatım. malesef bu aralar ozzy haricinde hamiş haberi yok. sen nasılsın
inşallah yavas yavas gelıcek hamile haberlerı canım bende ne yapayım bel agırısı basladı miniğim büyüyor artık bel agrıları yapmaya bsladı

haberler sende bize aynıyız valla. bebiş büyümüş takvimde. baya belirginleşmiş maşallah.

bende aynıyım canım tam mide bulantılarım gectı dıyorum ama yok gecmıyor . miniğim büyüdü teyzesi ellerini parmaklarını görmüştüm zatennn baya belirginleşti bakalım aralıgı beklıyorum muane günüm 3lü testıme denk getırmek ıcın . bel agrım olmaya basladı hemde cok sag baxagıma vuruyor bazen yürümekte zorlanıyorum o derece ama razıyım sonucu güzel bakalım cinsiyetini merak edıyorum bellı olsada isim araysına girsek eşime isim begendirmem cok zor :)

evet canım. yaz gelsin içimiz cıvıl cıvıl olsun valla :) sevemem ben kışı.

kucak meselesine gelince... kısmet be gülüm.

sık dişini temmuzda doğuralım ağustosta yanındayız:))))) sanırım baloncuğu genişletmen gerekicek biraz daha:)))
bende sevmiyorum kışı. çok mutluyum bir yaz çocuğu olacak bebişim. kısmet olursa..
ondan sonrada biz senin bebişi büyütürüz:))

allahım banadaaaa versın rabbım neoılurrrrr lutfeeeeeen cok ıstıorummmm :27:

verir hayatım. daha çok yeni başlamışsın .. dr irtibatını sakın koparma. kontrollerini tedavini aksatma. ucunu bırakma bu işin. unutma erkekler biraz daha kolay pes eder.sen sakın pes etme. Sanada meleğin gelecek.

allahım banadaaaa versın rabbım neoılurrrrr lutfeeeeeen cok ıstıorummmm :27:

verir hayatım. daha çok yeni başlamışsın .. dr irtibatını sakın koparma. kontrollerini tedavini aksatma. ucunu bırakma bu işin. unutma erkekler biraz daha kolay pes eder.sen sakın pes etme. Sanada meleğin gelecek.

Back
X