Ilk çocuğunu düşünenler...

herkese günaydın,

bir iki gündür tualete gittiğimde peçetede renkli akıntı görüyorum az da olsa ağrım sızım yok. doktorumla konuştum biraz önce rahim genişlediği için damar çatlaması olmuştur. içini rahat tut normal bekleriz böyle şeyler dedi. biraz rahatladım ama yine de tam değil.. benim yaşadığım gibi lekelenme yaşayan oldu mu 5+1 deyim bugün

Günaydın herkese

Ben dün aş erdim kızlar, hem de turşuya :56: Akşam yemeği yerken birden canım o kadar çok turşu istedi ki anlatamam. Sanki yemezsem bir yerim şişecek ya da bir yerime bir şeyler olacak gibi geldi. Eşimi sofradan kaldırıp markete turşu almaya yolladım. Gelince hapur hupur yiyemedim 6-7 salatalık ancak yedim ama gerçekten çok canım istedi. Ara sıra bazı şeyleri istiyordu canım, insanın vücudunun ihtiyaç duyduğu şeyi canı çekermiş. Ama bu kadar fazla istek ilk defa oldu :56: Zavallı kocacım da hemen gitti aldı, artık nasıl yalvarırcasına istemişsem hiç ikiletmedi :1:

Günaydın herkese

Ben dün aş erdim kızlar, hem de turşuya :56: Akşam yemeği yerken birden canım o kadar çok turşu istedi ki anlatamam. Sanki yemezsem bir yerim şişecek ya da bir yerime bir şeyler olacak gibi geldi. Eşimi sofradan kaldırıp markete turşu almaya yolladım. Gelince hapur hupur yiyemedim 6-7 salatalık ancak yedim ama gerçekten çok canım istedi. Ara sıra bazı şeyleri istiyordu canım, insanın vücudunun ihtiyaç duyduğu şeyi canı çekermiş. Ama bu kadar fazla istek ilk defa oldu :56: Zavallı kocacım da hemen gitti aldı, artık nasıl yalvarırcasına istemişsem hiç ikiletmedi :1:

Günaydın canımmm
Maaşallah maaşallah aşermeler başladı deseneeee:32::32::32::32:
Ye ye yarasın kan olsunnnn:34:

Günaydın herkese

hmmmm afiyet olsun cnm

Günaydın tatlımmmm
Ölüyorum sandım yaaa dün evdeydim yatak döşek yattım bugünde iyi değilim ama sürüne sürüne geldim işte napayım:2::2::2::2::2:
Özledim siziiiii
Sende hala gelen giden yokmuş tatlım stresten mi babişten mi acep:34:

P.tesi kötüydüm zaten tatlım ama dün bi kalktım ne ses var ne nefes kociş dr.a götürdü
farenjit larenjite çevirmiş bi anda nasıl bu kadar oldu anlamadım ama kolumu kaldıramadım ölüyorum sandımmm:2::2::2:
Nasıl üşüttün o kadar. Havalar soğuk çok dikkat et kendine. Çok geçmiş olsun

ben de 1,5 yıldır evliyim. sınava çalışıyorum. eğer atanırsam inşallah, doğumum sömestr tatiline gelsin diye ayarlamayı düşünüyorum. bakalım kısmet.
bende 6 aylık ewlıyım ve bende atanma umuduyla hala beklıyorum... bır yandan bebegımız olsun ıstıyorum ama eşim hiç yanasmıyo bıraz daha beklememız gerektıgını soyluyo ama akrabalar falan da cok fazla korunmanın zarar werecegını soyluyo hamıle kalmakta zorlanırsın dıyorlar bende korkuyorum ne yapacagımı sasırdım....

Günaydın tatlımmmm
Ölüyorum sandım yaaa dün evdeydim yatak döşek yattım bugünde iyi değilim ama sürüne sürüne geldim işte napayım:2::2::2::2::2:
Özledim siziiiii
Sende hala gelen giden yokmuş tatlım stresten mi babişten mi acep:34:

çok geçmiş olsun canım. bizde merak ettik seni.
benim regl bitmek üzere bileee :))))

bende 6 aylık ewlıyım ve bende atanma umuduyla hala beklıyorum... bır yandan bebegımız olsun ıstıyorum ama eşim hiç yanasmıyo bıraz daha beklememız gerektıgını soyluyo ama akrabalar falan da cok fazla korunmanın zarar werecegını soyluyo hamıle kalmakta zorlanırsın dıyorlar bende korkuyorum ne yapacagımı sasırdım....

slm..bende 3,5 senelik evliyim ve en başından beri korunduk bu sene bebek istedik önce bi doktor kontrolüne gittim..doktor yumurtan var çatlamaya yakın 3 gün sonra çatlar falan demişti hemen korunmayı bıraktık allahıma şükür hemen o ay hamile kaldım şu an 7 haftalıgız..

bizede etraftan herkes çok korunuca istesenizde olmaz falan diye moral bozardı..allah kısmet edince ediyo canım takılma sen onlara..sadece dogum kont.hapı kullanıyosan 1 seneden fazla kullanmamaya dikkkat et..bi de enfeksiyona karşı ii koru kendini..hiç bi şy olmaz allahın izniyle..

kızlarrr selammmmm :nazar:

benim adetim bitti ovulasyon testi kullanmaya başladım yaa şimdi ben 2 çizgide net oluncamı ilişkiye gircem naasıl olcak bu yardımcı olurmusunuz kafam karıştı yine :1::1::1:

Back
X