- Konu Sahibi meleksimam
- #15.781
asbelov çok geçmiş olsun...
Çok sağol canım sen nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asbelov çok geçmiş olsun...
cnm yok nerde gün günü tutmuyo bazen iyiyim bazen kötü işte
Hayırlı uğurlu olsun bacımmmm yine bat bekleyeceğiz birlikte desene
SAğol canımcım işyerinde nasıl iyileşeceksem bilmiyorum artık ama yapcaz bişşeylerr![]()
merhaba ben yeni üye oldum buraya :)
ben de ilk bebeğimi 11 haftalıkken kaybettim, ultrasona gittiğimde kalp atışlarını duyamadığını söyledi doktorum o an ben de ölmek istedimama şimdi Allaha şükür yine hamileyim ve sanırım riskli dönemi atlattım 15.haftanın içindeyim:) inşallah sağlıklı bir bebeğim olacak bu sefer:)
yine de doktor randevularımın tarihi uzadıkça huzursuzlanıyorum...sanırım hala atamadım üstümden korkuyu...sürekli bebeğimin kalp atışlarını duymak ultrasonda onun iyi olduğunu görebilmek istiyorum...çok gereksiz bu korkular ve bu korkularla bebeğimi de huzursuz ediyorum biliyorum ama kendimi alamıyorum yine de... neyse öyle işte:)
:) ben seniinkini beklerim artık. ben vazgeçtim canım. folik asitide bıraktım. sadece sizden haber alayım diye buradayım.
bol bol meyve suyu sık iç. günlük tüketmeye çalış en güzel koruyucu o dur.
Çok sağol canım sen nasılsın?
Sen bilirsin şekercim hayırlısı olsun ama pes etme diyeceğim ben yine deeee
Sabah 3bardak içirdi kociş zorla![]()
canım, bebeğin sağlıkla dünyaya gelecek, içini rahat tutki onu da huzursuzlaştırma. :)
ilk bebeğin için üzgünüm keşke yaşamasaydın böyle üzücü bişey. çok zor olmalı
şimdi karnında bir güzellik var onu düşün![]()
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için:)
inşallah öyle olucak ve bebeğimi sağlıklı sıhhatli alıcam kucağıma bu kez :) neyse 1 aralık çok da uzak değil sanırım bebeğimi görmek için![]()
yeni gebe hanimlari tebrik ediyorum allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinbebislerinizi...
beni hatirlayan var mi? esimle iliskiye giremiyordum sizden tavsiye istemistim. hala ayni problem, iyice cikmazdayim. bugun deneme yapicaz dua edin noluuuuuur![]()
aahhh asbelovecim istemiyor değilimistiyoruz hatta ama biliyorsunuz işte.. anlattım ya biraz. tek başıma düşünüp altından kalkamam. eşim bukadar iş odaklı düşünüyorsa gerisini ben üstlenemem. bir bebek olacakca iki kişi üstlenecek, yada ben çalışmayacağım.
eşime bıraktım ihaleyi. herke bebek soruyor ona bende artık yakında kısırmısınız? diye sorarlar hazırlıklı ol diyorum. :?
eğer bebek için bişeyler yapamayacaksa ben vazifesini üstlenemem.
şu bir kaç haftadır yoğunluktan kahvaltımı akşam yapıyorum, içim kurudu, psikolojim bozuldu. antidepresan şurup içmeye başladım.
şimdi o bebeğe yazık olmazmı böyle bir bünyede, böyle bir anneyle?
yani... ben vazgeçtim arkadaş. eşim kafasını duvara vurursa vursun. sadece izlerim. benimde yapacak bişeyim yok artık.
meyvesuyunu sıkmaya çalı ama. geçen kışlarda greyfurt- portakal sıkıyorduk hastanamadık desem yeridir. hergün takviye lazım ama. benim kocccaman şarap bardağım var ona koyar içerdik. :))) çok keyifli oluyor öyle.
yeni gebe hanimlari tebrik ediyorum allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinbebislerinizi...
beni hatirlayan var mi? esimle iliskiye giremiyordum sizden tavsiye istemistim. hala ayni problem, iyice cikmazdayim. bugun deneme yapicaz dua edin noluuuuuur![]()
evet canım. naptınız? bir yerlere gideriz belki filan diyordun? ortam değişikliği için
malesef gidemedik, ama vajinismus topiginde ki egzersizleri yaptim. bide gecenlerde bitane bira icmistim cok iyi gelmisti, bugun 2 birayla denicem bakalim cesaret gelir belki :)
Çok haklısın canım sonuna kadar haklısın o yüzden bişey diyemiyorum
Arkadaşım kv si yüzünden bütün hamileliğini ağlayarak geçirdi şimdi çok sinirli bir çocuğu var sen bir kendine gel iyi hisset öyle zaten hamilelik döneminde de psikolojin değişecek sağlam bir bünyeyle girmen gerekiyor o sürece o yüzden ne dersen tamam arkandayız diyoruz sen ne zaman istersen ne zaman iyi hissedersen biz çok seviyoruz seniiiii
Kociş üşenmemiş sabah greyfurtla portakal sıkmış zaten biz nektar tüketmiyoruz canım elimizden geldiğince doğal o katı meyve sıkacağına o kadar para verdik işe yarasın bariiiii
ay bende bayılırım kadehlerimle içmeyeee![]()
malesef gidemedik, ama vajinismus topiginde ki egzersizleri yaptim. bide gecenlerde bitane bira icmistim cok iyi gelmisti, bugun 2 birayla denicem bakalim cesaret gelir belki :)