- Konu Sahibi meleksimam
- #15.801
bende şahit oldum. hamilelik psikolojisi çok etkiliyor bebeği. abla hep ağlardı, mutsuzdu. yeğenim çizgifilm izlerken (tom-jery) ağlardı. jery tom'a çok acı çektiriyor diye. düşün yani... :) gülermisin ağlarmısın?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende şahit oldum. hamilelik psikolojisi çok etkiliyor bebeği. abla hep ağlardı, mutsuzdu. yeğenim çizgifilm izlerken (tom-jery) ağlardı. jery tom'a çok acı çektiriyor diye. düşün yani... :) gülermisin ağlarmısın?
bunu duydum ya kendime daha bi çeki düzen veriyim dedim...
yerim ben onu yaaaaişte geleceği düşünüp hareket ediyoruz bebişlerimizi maddi manevi rahat ettirelim diye ama bu bi tek bizle olmuyorki
erkekler sen ya hamile kalmadan ya da bebğini kucağına almadan anlamıyor bazı şeyleri nedense yani sen kocişi beklersen yandığının resmidir
ama yazı bekleyebilirsin biraz daha sakinler işler senin de stresin azalır bebiş geldikten sonra da zaten sana iş yaptıramaz yanınıza bir eleman falan alınır rahat edersin
anladığım kadarıyla ilk seneniz kendi işinizde o yüzden eşinde varını yoğunu koyuyor ki yürüsün diye bu da sizin ikili ilişkinizi de etkiliyor
Zor işler be bacımmmm erkeklerle uğraşmak ayrı bir meziyet istiyor zaten![]()
merhaba hanımlar nasılsınız ?
Hamilelik psikolojisi kötü derler bazıları ama ya bende ters tepti bilemıyorum yanı ne canım bir şey istiyor ne naz yapıyorum ne huysuzluk yapıyorum butun huysuzluklarım gıttı neden bılmıyorum :)) tabı bu duruma en cok sevınen eşim oldu benım normalde huysuz oldugumu görüp hamılelıgımden korkmustu ama hiçde korktugu kadar olmadı tam tersi oldu çokkk çokk anlayıslı hosgorulu sabırlı ve uysal bir sey oldum![]()
![]()
slm kızlar:) yine geldiim..
asbelove geçmiş olsun bacımm..
tost yiyen bir arkadaş var onada afiyet olsun:)))))
özledin dimiiii???
merhaba hanımlar nasılsınız ?
Hamilelik psikolojisi kötü derler bazıları ama ya bende ters tepti bilemıyorum yanı ne canım bir şey istiyor ne naz yapıyorum ne huysuzluk yapıyorum butun huysuzluklarım gıttı neden bılmıyorum :)) tabı bu duruma en cok sevınen eşim oldu benım normalde huysuz oldugumu görüp hamılelıgımden korkmustu ama hiçde korktugu kadar olmadı tam tersi oldu çokkk çokk anlayıslı hosgorulu sabırlı ve uysal bir sey oldum![]()
![]()
:)) hoş gelddinn...
halley tost sayılır dimi![]()
merhaba arkadaşlar biraz önce yazdım ama kimse cvp vermedi(((( bizde bu ay karar verdik bebişe..ama ayın 16 sında regl oldum..adetken doktora gidip baktırmak istedim herşeyime genel..pazartesi günü gttim doktora..adetin 4. günü. doktor bi sorun yok rahimde ama çift yumurta var ailede ikiz var mı denediğinizde ikiz olma ihtimali % 90 dedi. ben şok geçirdim yok dedim iki tarafta da bizdede eşim tarafında da.. tabi % 10 luk bi ihtimal de var ama yine de çift yumurtalard a ikiz olma ihtimali yüksek dedi..şok geçirince doktora hiçbişey sormadan gelmişim..eşim diyo nasıl yani ben cevap veremiyorum..anlayacağnız garip duygular içindeyim.. 3 gibi bugün hormon testlerinin sonuçlarını alamaya gidicem ozaman konuşcam biraz doktorla.. düşünceleriniz nedir acaba??
slm kızlar:) yine geldiim..
asbelove geçmiş olsun bacımm..
tost yiyen bir arkadaş var onada afiyet olsun:)))))
özledin dimiiii???
eşin kadar mutlu bir adam yok ozaman :))))
merhaba arkadaşlar bizde bu aya karar verdim bebişe..ama ayın 16 sında regl oldum..adetken doktora gidip baktırmak istedim herşeyime genel..pazartesi günü gttim doktora..adetin 4. günü. doktor bi sorun yok rahimde ama çift yumurta var ailede ikiz var mı denediğinizde ikiz olma ihtimali % 90 dedi. ben şok geçirdim yok dedim iki tarafta da bizdede eşim tarafında da.. tabi % 10 luk bi ihtimal de var ama yine de çift yumurtalard a ikiz olma ihtimali yüksek dedi..şok geçirince doktora hiçbişey sormadan gelmişim..eşim dio nasıl yani ben cevap veremiyorum..anlayacağnız garip duygular içindeyim.. 3 gibi bugün hormon testlerinin sonuçlarını alamaya gidicem ozaman konuşcam biraz doktorla.. düşünceleriniz nedir acaba??
seni özlemeyen yumurta olsun, duvara yapışıp ziyan olsun![]()
hehehe bencede yani hangımızın eşi istemezki hamılelık donemını sakin bir şekilde geçirmek![]()
bizim evde adet döneminde amerikanın savaşı gibi savaş oluyor. Amerika gibi acımasız oluyorum yaniii :))) yazık o masum insanlara. sonra cimcimelik yapıyorum ama...
Allahhhhhh......:)))))))))))))))
bende özledimmmm... hadi bulaş bana:)))