Ilk çocuğunu düşünenler...

yaa o bendede öyle oluyodu. hamile kalana kadar eşim anlıyodu adete az kaldığını.
memeler şişip gerildikçe bende geriliyodum.. ee şimdide şiş (hemde nasıl) patlıycak gibi nerdeyse ama ben pamuk gibiyim ne alaka yaww

gamzecim sende bu uyku olduğu sürece kimseye bulaşmazsın sen. hala uyuyup kalıyormusun diğer forumlarda bakim??? :60:

ben sonrasından çok hamilelik sürecinden korkuyorum. sonrasında kv bakacak zaten. ben bakarım diyor. ama ben hamileliği böyle stersle geçiremem biliyorum. herşeyi yerlebir ederim ne düzen kalır, ne iş kalır valla. o psikolojiye girersem herşeyi bozarım ben.

Aman tatlım aman dikkat işte işler sakinledi mi sende sakinlersin diye ümit ediyorum inşallah zaten işler rayına girdi mi bitti olay:34:

gamze1923 arkadaşım ekonomik açıdan hiçbi sorun yok kv bakar 40 yaşında daha ve çok istekli tüm şartlar uygunda anlamadığım çift yumurta varken hamile kalmayınca bu şans gidio mu yani bikezlik bişey mi bu?? dr çatlatalım mı dedii?? nasıl yanii yaa bizimkini de mi dr çatlatcak??kafam iyice karıştı :(( seviniym mi üzülüym mü bilemedm

hayatım çift yumurta yapabilen bir sistemin var yani. her ay çift olacak diye bir kural yok. tek de olabilir. evet çift yumurta varken hamile kalamayınca bir dahaki çift yumurtlamanı beklemen gerekiyor ikiz istiyosan.
benim yaşım 32 bundan dolayı dr nasılsa 2. çocuğu düşüneceksiniz yumurtaları çatlatalım ikiz olsun dedi. ama eşim düşünme süresini fazla kaçırdı malesef 1 tanesi tuttu.

gamze1923 bizim doktora talebimizle bu mümkün olur mu yanii?? şimdi tahlil sonuçlarımı almaya gidicem ..gidince konuşsam ikiz istiyorumm çatlatıverin desemm??? :)))

Aman tatlım aman dikkat işte işler sakinledi mi sende sakinlersin diye ümit ediyorum inşallah zaten işler rayına girdi mi bitti olay:34:

canım iş biraz inada bindi. korku var evet. benim içindeki keçi de kendini gösterdi. en sonki konuşmamızda eşim eleman almaya yanaşlayınca bende bebek-mebek yok dedim bitti. konuyu açan ben olmayacam artık. açan kişi çözm üreterek gelsin artık.

gamze1923 bizim dr dan talebimizle oluyor mu yani bu ?? şimdi tahlil sonucu almaya giidicem.gidince desem çatlatıverin ikiz istiyorum desem?? :)))))

aha geldii...:)))
gülümsüüünnn asya bana dedikiii..............
başka form larda uyuyup kalıyom diye dalga geçtiii...aydınger olsun proje sar asya ya
:)))))))))))))))))))))))))))))
ayy özlemişim sikayet etmeyi..

görüyonmu asyanın bana dediğini... nasıl dalga geçiyo yavv...
gülümsünde yokkiii şikayet ediyim.
projeyi sarsın göndersin:)

şuan projeden daha etkili silahlarınız var ben fazla yanaşmayayım ne oluur ne olmaz...

uzun menzilli mideden atışlarınız var şuan :1:

Back
X