Ilk çocuğunu düşünenler...

çok saçma. verdiği parayla bütün hayatını satın alıyo sanki. ben hep derim eşimden çok görüyorum iş yerimdekileri artık aile gibi olup mutlulukları üzüntüleri paylaşmak lazım.

evet ya o yüzden çok tartışıyoruz zaten
geçen dediğini dedim papaz olduk
bize maaş veriyosanız bizi satın almıyosununz dedim
bana dik durmakla diklenmeyi karıştırıyosun dedi
bende k.çımla güldüm

evet ya o yüzden çok tartışıyoruz zaten
geçen dediğini dedim papaz olduk
bize maaş veriyosanız bizi satın almıyosununz dedim
bana dik durmakla diklenmeyi karıştırıyosun dedi
bende k.çımla güldüm

hey allahım yaaa. ne alaka.. bence direk öyle sanıyor yani. bütün hayatını ona vermeni bekliyo. demiyolarki özel hayatı var akşam evine gidince kocasına ailesine , evladına hayrı kalsın ..
sana geçen hafta yaptıkları gibi aynı dimi. çıldırdın resmen şu halinde yetiştircem diye dimi.

hey allahım yaaa. ne alaka.. bence direk öyle sanıyor yani. bütün hayatını ona vermeni bekliyo. demiyolarki özel hayatı var akşam evine gidince kocasına ailesine , evladına hayrı kalsın ..
sana geçen hafta yaptıkları gibi aynı dimi. çıldırdın resmen şu halinde yetiştircem diye dimi.

aynen ama yapacak bişey yok
burası 3. işyerim
ilkinde çok salak insanlarla çalıştım kaprisili kendini dünyanın merkezi sanan iğrenç tiplerle
2. iş arkadaşlarım çok süperdi ama maaşımı alamıyodum
en son buraya geldim patron biraz kaprisli ama çalışanlar yine iyi sayılrı
ee maaşte günüde yatar sekmez

bide bende öğrendim artık takılmıyorum muhattap olmuorum idare ediyoruz işte
atanana kadar takılacaz böle

aynen ama yapacak bişey yok
burası 3. işyerim
ilkinde çok salak insanlarla çalıştım kaprisili kendini dünyanın merkezi sanan iğrenç tiplerle
2. iş arkadaşlarım çok süperdi ama maaşımı alamıyodum
en son buraya geldim patron biraz kaprisli ama çalışanlar yine iyi sayılrı
ee maaşte günüde yatar sekmez

bide bende öğrendim artık takılmıyorum muhattap olmuorum idare ediyoruz işte
atanana kadar takılacaz böle

sahi atamalar başladı dimi hayatım. sen ne durumdasın. burayı yaz eğer kadro varsa. ben sana bakarım valla:)

selam arkadaşlar nasılsınız bende ilk bebeğimi düşüyorum ilk düşük olsada ümidimizi kaybetmedik hayırlısı :16:

valla cnm benim meslekten kadro var ben çevre ve şehirçilik bakanlığı isitorum
yer değiştirme yönetmeliği en esnek olan o
çorum var yazacam valla kısmet

:))) çok mutlu olurum. hayırlısı olsun ama evini kadar ayarlarım sana söz hayatım. burası sakin şehir ankarayada yakın. 2,5 saatte gidiliyor. hem ucuz. birikimide rahat yaparsın. ailenide haftasonları bile gider görürsün.

:))) çok mutlu olurum. hayırlısı olsun ama evini kadar ayarlarım sana söz hayatım. burası sakin şehir ankarayada yakın. 2,5 saatte gidiliyor. hem ucuz. birikimide rahat yaparsın. ailenide haftasonları bile gider görürsün.

ya zaten ank. yakın yerler yazacam
eşimde benimde iş bulabileceğim yerler olsun o şehirde yaşayalım dio ama yapamaz biliyorum
isyanlara geçer bir iki ay sonra bakalım

ya zaten ank. yakın yerler yazacam
eşimde benimde iş bulabileceğim yerler olsun o şehirde yaşayalım dio ama yapamaz biliyorum
isyanlara geçer bir iki ay sonra bakalım

tabi kalabalık şehre alışınca buradaki sakinlik çok çok dokunuyor. bende ün. bitirip gelince çok bunalmıştım. hayırlısı olsun.

tabi kalabalık şehre alışınca buradaki sakinlik çok çok dokunuyor. bende ün. bitirip gelince çok bunalmıştım. hayırlısı olsun.

ya cnm işte ankaraya yakın olsun istiyorum bende sonuçta hastalarda var arkamızı dönüp kaçamayız ki
eşime başka şehir sıcak geliyo ama ben biliyorum malımı

evet olabilir bir süre sonra düzene girer ama. hayırlısı olsun. demekki bebeğin biraz daha bekletmek istedi seni.
gamzecim çok saol mesajı yazdıktan yarım saat sonra geldi benimkiler demek ki 32 günde bir olmuş oldum :)regl oldum ya çok sevindim düzenli olması ilk koşul ya:)
senin bebiş içime kız doğuyo allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn:)

ya eşinin pataklayasım geldi
alırız bi iki kişi cnm yaşımız falan geçer demesi lazım ya
ne bileyim
sen keyfinden streste değilsin her halde elini eşinde koysa taşın altına fena olmaz be bacım

tabi canım. oda bana üzülüyor aslında ama benden aşağı kalır yanı yok bu yüzden de üstüne gidemiyorum. :(
yarın yenir servis devreye giriyormuş görecez bakalım işler güçler nasıl olacak. bi önümüzü görelim diyor. o da benden tedirgin de... bencilliğinden değil yani.
haa tabi bazen çok manyak olabiliyor iş konusunda ozaman sabırlı olmuyorum zaten hemen basıyorum isyanı :))

sorma yaa.. çok vicdanlı bir adamdır. düğünüme 6 ay kala burada işe başladım. tam yılım dolmamasına rağmen. düğüne 1 ay kala ve düğünden bir ay sonrasına tam 2 ay ücretli izin verdi bana. git evine kocana alış diye.
hastalığım sırasında tam 6 ay işe gelemedim. her gün sabah beni aradı nasılsın , bişeye ihtiyacın varmı diye sordu. yani evet hiç bir patron yapmaz bunu.

evet ben yapmam şahsenn :P Eşim dün, bu işyerine geçtiğimizden beri kaddarlaştın sen dedi :)))

aksine çok insaflıyımdır ama.... :1:

gamzecim çok saol mesajı yazdıktan yarım saat sonra geldi benimkiler demek ki 32 günde bir olmuş oldum :)regl oldum ya çok sevindim düzenli olması ilk koşul ya:)
senin bebiş içime kız doğuyo allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn:)

:))) ayy inş... ben çok istiyorum bana arkadaş olsun. kızım olsun...sağlıklı olsunda canım..

Back
X