Ilk çocuğunu düşünenler...

benimki oğlan diye seviyo :((( alıştıramadım. kız olursa

Benimkinin seviş tarzı aslan kızım diye :9: ya her erkek erkek cocugu olsun ister tabiki benim eşimde ister erkek olsun diye ama önemli olan hayırlısı ve saglıklısını versin rabbim ben hep kızım olsun istedim neden bilmiyorum benımki erkek olursa alısır da ben nasıl kendımı alıstırıcam bılmıyorum :9:

Benimkinin seviş tarzı aslan kızım diye :9: ya her erkek erkek cocugu olsun ister tabiki benim eşimde ister erkek olsun diye ama önemli olan hayırlısı ve saglıklısını versin rabbim ben hep kızım olsun istedim neden bilmiyorum benımki erkek olursa alısır da ben nasıl kendımı alıstırıcam bılmıyorum :9:

doğru diyosun hayatım. ha bide derler ya annenin içine doğar diye. benim doğmuyo:)))
sizdede varmı öyle bişey. hani içinize doğuyomu.

allah bozmasın muhabbetinizi :) valla kıskanacağım şanslışey seni :P

:)) amiinn hayatım. şimdiden doğumla ilgili konuşuyoruz her gittiğimde. bana sana sezeryan yasaklıyorum . gerekli olursa ben yaparım dedi.
normal ve epidural doğum yapalım diyor. ve kesiksiz olsun diyor. çok rahatlatıyor beni. her hafta karşılaması ilgisi beni mutlu ediyor

:)) amiinn hayatım. şimdiden doğumla ilgili konuşuyoruz her gittiğimde. bana sana sezeryan yasaklıyorum . gerekli olursa ben yaparım dedi.
normal ve epidural doğum yapalım diyor. ve kesiksiz olsun diyor. çok rahatlatıyor beni. her hafta karşılaması ilgisi beni mutlu ediyor

çok iyiymiş doktor çok önemli ya inşallah dediği gibi normal olur

:))) yok bacım doktorumuz karşımda sohbet ediyoruz şu an onunla.
senden ne haber

Daha iyiyim canım. diğer servis devreye giriyor, buraya geldiler bir kargaşa oldu yazamadım. inşallah daha rahat olacaz artık. öyle 11-12lere kadar çalışmayız en azından diyyee.. ümit ediyorum :?

Back
X