• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

inşallah canım inşallah işe yara bu yaptıklarımız
kk da bi bayanın eşinin bunlarla 2milyondan 76milyona çıkmış normal yolla 2 bebek sahibi olmuş:52::52::52:

kısmet bu işler çok kafa yormamak lazım. bak eşimin sayımında hızlı %70 diyordu. ama noldu???
biz bu sayı düşene kadar bebek yapmıcaz heralde... :?
nezaman yaşlandık ozaman düşünecez, kendimizi paralayacaz iş işten geçmiş olacak. kısmet bu işler ben anladım valla... :1:

kısmet bu işler çok kafa yormamak lazım. bak eşimin sayımında hızlı %70 diyordu. ama noldu???
nezaman yaşlandık ozaman düşünecez, kendimizi paralayacaz iş işten geçmiş olacak. kısmet bu işler ben anladım valla... :1:

yoook bence.. sürpriz olucak neye uğradığınızı şaşıracaksınız. böyle ışık saçacak gözleri pırıl pırıl bakıcak o zaman anlıycanız aha bizim bebe olmuş diye.

oo annemle bizim ne maceralarımız var. alışkın o hayatım. ama bence bunu beklemiyodur. evlendi akıllandı diyodu en son:)))

gamze sen ya tek çocuksun yada son numarasın. Kardeşler arasından son numara böyle fırlama olur. :)
ben 3. ve sonum mesela.. Ablam , abim çok ağırbaşlı. ben hiç onlara çekmemişim hiiç... :)

normaldir bebişimmmmm ama ben seni düşünüyorum sadece 2-3 marka olsun ama sen yorulma tek derdimiz bu:1:

bende artık düşünmüyorum be gülüm akışına bıraktım kendimi. çabalasamda suyun belirlediği yöne gidiyoruz zaten bari boşa çabalamayayım :))

tabi ki şekercim Allahım nasip edecek inşallah zamanı gelincee o da olacak ama yaşlılığa bırakmamak gerektiğini söylüo uzmanlarrr:1::1:

gamze sen ya tek çocuksun yada son numarasın. Kardeşler arasından son numara böyle fırlama olur. :)
ben 3. ve sonum mesela.. Ablam , abim çok ağırbaşlı. ben hiç onlara çekmemişim hiiç... :)

:))) inanmayacaksın ama. ilk çocuk benim. kardeşim var bir tane erkek. oda aksime çok ağır başlı oturaklı bişey. ama ben böyle olmuşum. annem diyo zaten sen olmadın diye:))))

Back
X