• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk çocuğunuzu kaç yaşınızda dünyaya getirdiniz?

littlecat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
322
2
46
Diğer
merak ediyorum ben henüz doğurmadım ama hala hazır değilim yaş 30 olsa da :) şöyle 32-33 de doğursam geç mi olur acep?

ben 21 yaşındayım 1senelik evliyim vee en çok istediğim bebek sahibi olmal onun için hemen yaptım.yaptım derkende doğumuma 5gün var:emir_bebek:

bende 22 yaşında evlendim 23 yaşında hamile kaldım 24 girerken doğurdum şimdi 1 yaşında allah nasip ederse 2 3 yıl içinde tekrar dşünüyorum hayatımda en güzel günler hamilelikte geçirmiş olduğum günlerdir hiç unutmıycam eşimin sürekli beni düşünmesi karnıma tutmaya çalışması ne bileyim inan doğurduğumda üzülmüştüm offffffffffffffffff gene hatırladım ve ağlamaklı oldum allahım herkese bu duyguyu yaşatsın..

konu sahibi arkadaşım neden bu kadar ertelin bebek olayını çok yorucu bir iş erken anne olmak daha iyi bir an önce yapmanı öneririm ben çok yoruldum yani belli yaştan sonra rahat etmek için erkenden bir tane daha yapacağım inşallah gerçi sende şimdi rahatsın bende sürekli onu düşünüyorum..

19yasimda evlendim
23üme basmadan anne olmustum
simdide 28imde ikinciye olucam Rabbimin güzel izniyle insaallah
bence yas olarak gec diil
bu zamanda kendine iyi bakarsan
düzenli foktor kontrollerini yaparsan
gayet saglikli bir hamilelik dönemide gecirirsin Allahin izniyle
insaallah hersey gönlünüzce olur
saygi duyuyorum o yasta anne olmak istiyosaniz
önemli olan kendinizi hazir hissetmeniz bence​

bence gec bi yas degil bende 30umda bi tane daha istiyorum nasip olursa ama sana sunu soliyim cocuga hazir olunmuyor hic bi zaman ama o gelince neden beklemisim diye cok pisman oluyo insan ole tatlilar ole harikalar ki bence eger bi engelin yoksa hic dusunme ve 32yi felan bekleme sonra hamile kalmanda guclesebilir allah korusun
bana gelince ben 19da ilkimi 22de ikinciyi dogurdum aralarinda 2.5 yas var
bence en guzel annelik yasi 25

Hayır canım neden geç olsun.Benim teyzem de 33 yaşında 3.bebeğini dünyaya getirdi.30 kg almıştı hepsini verdi genç kız oldu yine : )) Annemin amcasının kızı da 3.bebeğine hamile kız istiyor diye.o da 35 -36 yaşında.Kontrollerini yaptırdıktan sonra neden geç olsun.Ben 25 yaşında evlendim.26 doğum yaptım.Annem de sizin kaygılarınızda 2 yıl sonra hemen yap vs diye.Ama yookk.Nasip olursa 31-32 gibi inşaallah.

23 yaşında evlendim 25 yaşında doğum yaptım.. 1 yaşında yaramaz bir oğlum var allah nasip ederse bende 30 yaşında tekrar anne olmayı istiyorum..

arkadaşlar ne kadar erken anne olmuşsunuz vay bee.

ama şu var ben geç evlendim işte 2 sene oluyor evleneli ama eşimle beraber yaşadığımız 13 ay oldu daha onun işi dolayısıyla bisüre ayrı kaldık..daha 13 aylık evli sayılırım..henüz cesaret edemiyorum ayrıca çok da borca girdik ev aldık şu 1 yıl yüklü ödemelerimiz de var ama ne bilim geç mi kalıyorum diye de strese giriyorum ama hem maddi hem manevi olarak ta hazır hissedemiyoruz ne ben ne eşim..ayrıca uykusuz geceler ertesi sabah kalk işe git kime baktırcam kayınvalidem baksın istiyor eşim o da ayrı şehirde bakmak için gelip beraber yaşamak zorundayız ay bunları düşününce kararsızım işte..

Bence 30 dan sonraya sakın ertelemeyin.Kardeş yapacaksanız yaş aralarını çok tutmayın. Benim annemle aramda 33 yaş, ablamlada 8 yaş fark var ve inanınki ben hep çok zorlandım iletişim konusunda,belki kişilikle alakalıdır ama yinede söyliyim dedim. Bende 30 dan sonra doğurmayı düşünmüyorum. :19:

24 yaşında evlendim.27 yaşında oğlum oldu.haziranda 4 bitecek.ve ben 31 yaşındayım.2. çocuğu yapayımmı yoksa 1 tane yetermi karar veremedim.2.'yi düşünürsem de yaş geçiyor.Daha da beklememem lazım.Napıcağımı bilmiyorum:50::50::50:

artık üniversite bitirmiş üzerine is hayatına atılmıs insanlar zaten erken evlenemiyor.
ben 28 yasında evlendim gecen temmuzda ama arkadaslarımın yüzde 80i hala bekar, bu mayısta da 29 olucam ama ben de 31 32 yasından önce anne olabilecegimi düsünmüyorum .
ilk çocugu en gec 30 yasında sahip olmak isterdim ama hayat sartları böyle gerektirdi zaten kendimi cok da hazır hissetmiyorum. Allah zamanı geldiginde nasip eder insallah diyorum.

Back
X