• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk çocuğunuzu kaç yaşınızda dünyaya getirdiniz?

23 yaşında ikizlerimi dünyaya getirdim.29 yaşında oğlumu....30 a girmeme 3 ay var...........

sünnet konusunda yanılmıyorsam oğlunuzun 6 yaşında olduğunu yazmıştınız çocuklarınızın arasında kaç yaş var
22 yaşında kızımı kucağıma aldım ve 20 ay sonrada oğlumu ve şuan daha yeni 24 ümü doldurdum ve benim 26 aylık kız ve 6 aylık erkek annesiyim (erkek dedim çünkü oğluşumu 1 hafta önce sünnet ettirdik)
rabbim herkese nasip etsin

21 yaşında evlendim, 22 yaşımda oğlumu doğurdum. suanda 26 yaşındayım, 1 senedir 2. bir çocuk istiyorum Allha en kısa zamanda nasıp eder inşaallah.

bende 26 yasında evlendım 29 da anne oldum oglum 1 yaşında su an.cocuk fıkrıne kendımı hazır hıssettıkten sonra hamıle kaldım o acıdan pişman deılım ama yaş olarak bıraz daha erken anne olmak bence daha ıyı olurdu:69:

26 yaşında evlendim 29 yaşımda oğlum toprak ımı 31 yaşımdada kızım doğayı dünyaya getirdim şuan 32 yaşındayım

valla ben 19 yaşında evlendim 10 ay sonra hamile kaldım ve 20 yaşımda batuhanımı dünyaya getirdim oğlum 3 aylıkken gözdeme hamile kalmışım allah işte valla aldırmayı bile düşündüm ama şükürki öyle bi hata yapmadım hiç pişman değilim kızımıda 21yaşında dünyaya getirdim şimdi aralarında 13 ay var ve arkadaş gibi büyüyorlar batu 2 aşında gözde 11 aylık onlarla okadar mutluyum ki şuan 23 yaşındayım ve senin yaşındayken ablacım çocuklarım 11-12 yaşında olucaklar bence sen geç bile kalmışın hadi kolaylık versin istediğin tez zamanda olur inşallah annelik çok güzel bi duygu hemen tatmalısın ne bekledin bu kadar:26::26:

Son düzenleme:
bende 17 yasinda evlendim 18 de oglum oldu ve simdi 1 bucuk yasinda ben biraz acele ettim galiba bu konularda:93:

çocugum yok ama erken yaşta olmasını istiyorum, şimdi 22ym evliyim
insan gencken kafası da gürültüyü daha iyi kaldırıyor, bedeni de kendini daha iyi toparlıyor
belki en gereksiz detayı düşünüyorum ama gencken daha kolay kilo verilir falan gibi...

Back
X