benim çocuklarımın arası 1,5 yaş.. başta endişelerim ve korkularım vardı ama beklediğim gibi olmadı.. ikiside mis gibi büyüdüler ve büyümeye devam ediyolar.. :) senin evladın 3 yaşında, bi tane daha doğur, ikisini birden elinden çıkar, ondan sonra temelli iş hayatına başla... her çocuk da kıskançlık olur.. kaç yaşında olursa olsun bu böledir... alışır merak etme.. sen ona iyilik yapıosun.. anneeeeeee canım sıkılıyo, benimle oynasana... anneeeeee hiç arkadaşım yok...cümlelerini duymamak için tam zamanı :)
Merhaba hayırlı olsun öncelikle benimde 22aylik bir oğlum var ve suan 6 haftalık hamileyim oğlum 30.10.2010 doğumlu bakalım tam 2,5 yas olacak araları sizinde yazınızı okuyunca şaşırdım tam aynı yas aralığı olacak:))siz ikinciyi benden önce kucağınıza alacaksınız tecrübelerinizden yararlanmak isterim Allah hepimize sabır ve kolaylık versin iyi akşamlar:))bence dogru zaman kısıden kısıye degısır yanı ikisininde artı ve eksılerı var mutlaka ama cocuk yası buyudukce küçüğe zarar vermez kıskanmaz bılınclernır lafına ınanmıyorum her cocuk farklı kucuk yada buyuk hepsı kıskanıyo az veya cok benım oglum 27 aylık kısmetse ekım sonu kızım dogacak yas araları 2.5 olacak bu durumda en cok zorlugu ben yasayacagım gıbıme gelıyor 2 sıde bana muhtac durumda cunku oglum daha bezden kurtulmadı mısal yanı bazı arkadasların peşpeşe yapıp ılerde rahata ermek amacları düşüncesi aslında yanlıs bana gore bı tercıh bu benım gıbılerde zorlukalrı cıfter cıfter yasıycak malesef benımkılerın arası bıraz az olsada cok yas farkıan da karsıyım acıkcası bu seferde kusak catısması oluyor kardes gıbı olamıyorlar
Merhaba hayırlı olsun öncelikle benimde 22aylik bir oğlum var ve suan 6 haftalık hamileyim oğlum 30.10.2010 doğumlu bakalım tam 2,5 yas olacak araları sizinde yazınızı okuyunca şaşırdım tam aynı yas aralığı olacak:))siz ikinciyi benden önce kucağınıza alacaksınız tecrübelerinizden yararlanmak isterim Allah hepimize sabır ve kolaylık versin iyi akşamlar:))
bence dogru zaman kısıden kısıye degısır yanı ikisininde artı ve eksılerı var mutlaka ama cocuk yası buyudukce küçüğe zarar vermez kıskanmaz bılınclernır lafına ınanmıyorum her cocuk farklı kucuk yada buyuk hepsı kıskanıyo az veya cok benım oglum 27 aylık kısmetse ekım sonu kızım dogacak yas araları 2.5 olacak bu durumda en cok zorlugu ben yasayacagım gıbıme gelıyor 2 sıde bana muhtac durumda cunku oglum daha bezden kurtulmadı mısal yanı bazı arkadasların peşpeşe yapıp ılerde rahata ermek amacları düşüncesi aslında yanlıs bana gore bı tercıh bu benım gıbılerde zorlukalrı cıfter cıfter yasıycak malesef benımkılerın arası bıraz az olsada cok yas farkıan da karsıyım acıkcası bu seferde kusak catısması oluyor kardes gıbı olamıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?