Ilk cocuktan sonra tekrar hamile kalamamak

doktorlar genel olarak 8 ve altında olmasını istiyor ama ben de 9.31 ile hamile kaldım. 10 ve altı sağlıklı kabul ediliyor. 10 üzeri kısırlık olarak görülüyor.

benim değerimi ilk gören doktor gecikmeden cocuk düsünmeye başla demişti. sonra kendi doktoruma gittim o stres yapmamamı bir cok hastanın bu sekilde gebe kalabildiğini söyledi. en kötü tüp bebeğe kadar yolu var demişti. cok sükür o kadarına gerek kalmadan hamile kalabildim ben denememizin 13.ayında 🥲
Ay yuksek olunca sevindim iyi bisey sanmistim demek yuksekligide mi iyi degil 1 sene once dusukmus bu sene yukselmis uzuldum ya insAllah saglikla nasip olur gec olsun saglikla olsun🥹

Amh 1.76 gayet iyi bir değer. Benim 25 yaşında 0.84 tü. Daha 3 aydan stres yapacak bir şey yok. Hele ki emzirirken.
Oyle mi dersiniz ama fsh de biraz yuksekmis sanirim 9.54 evet bu ayda olmadi bakalim denemeye devam artik nasip varsa emzirmeyi zaten 2-3 ay icinde kesmeyi dusunuyorum belki oyle olur🥰

Ilk cocugum 10 ay sonra nasip oldu simdi ikinciyi dusunuyoruz 3 aydir tekrar gebelik olmuyor doktorum amh degerimin cok dusuk oldugunu ilk cocugun olmasi bile mucize oldugunu tekrar hamilelik yasaMamin cok zor bir durum oldugunu soyledi bu durumu yasayan var mi? Yani bir cocugum daha olmasini isterdim elbet fakat doktoruma gore imkansiz artik amh degerim 1.76 cikti.
0.45di benimki 2 sene önce. Ve bu sürede 3.gebeliğim şu an. Bu kez emzirirken hamile kaldım üstelik. Doktorum amh değerine çok takılma dedi bana. Bir kadın bir sürü yumurta üretebilir ama sağlıksız yumurta olabilir veya her ay 1 tane yumurta üretir ama kalitesi iyidir.İkincisi bizim için daha iyi demişti. Bunu dedikten sonra amh hiç umursamadım. 1.76 bence çok güzel bir değer. Doktorun bunu dediyse acaba farklı bir şeye mi baktı bilemiyorum. Sadece amh için dediyse çok saçma

0.45di benimki 2 sene önce. Ve bu sürede 3.gebeliğim şu an. Bu kez emzirirken hamile kaldım üstelik. Doktorum amh değerine çok takılma dedi bana. Bir kadın bir sürü yumurta üretebilir ama sağlıksız yumurta olabilir veya her ay 1 tane yumurta üretir ama kalitesi iyidir.İkincisi bizim için daha iyi demişti. Bunu dedikten sonra amh hiç umursamadım. 1.76 bence çok güzel bir değer. Doktorun bunu dediyse acaba farklı bir şeye mi baktı bilemiyorum. Sadece amh için dediyse çok saçma
Ya ne guzel masAllah 😍umut oluyor banada bunlar. Fsh degerimde 9.54 acaba ondan mi bu kadar zor imkansiz gozuyle bakti.

Ya ne guzel masAllah 😍umut oluyor banada bunlar. Fsh degerimde 9.54 acaba ondan mi bu kadar zor imkansiz gozuyle bakti.
Benimli 5.76 çıkmıştı ama seninki de çok kötü değil. Doktorunun bu kadar umutsuz konusmasina gerçekten şaşırdım. Bence sen rahat ol kafana çok takınca da gebelik olmuyor. Zaten bir çocuğun var yine olur kolayca 🥰

Back
X