- 2 Aralık 2012
- 839
- 1.151
- 333
merhaba arkadaşlar.. Ben 22 yaşındayım ve bu sene üniversiteye hazırlanıyorum. Sorunumu sizinle paylaşmak istedim çünkü neden böyle olduğumu ve napıcağımı hiç bilmiyorum. Bir ablam var, küçük yaşta babamı kaybettim, annem başka biriyle evlilik yaptı ve hiçbirzaman anlaşamadık. Ablam daha sonra başka bir şehire evlenince iyice yalnız kaldım. Ergenlik dönemimde çok hatalar yaptım. Evdeki durumlardan dolayı sürekli dışarda arkadaşlarımla vakit geçirirdim. Eve gitmek istemezdim. Barlardan çıkmazdım. Okula bile gitmezdim hatta. Sorunlu bir gençlik geçirdim diyebilirim. Üveybabam beni evden kovduğunda 19 yaşındaydım. 19 yaşında ayrı eve çıktım, sonra geri döndüm sonra tekrar çıktım.. Hiç normal bir hayatım olmadı. Belkide babamı küçük yaşta kaybetmemden dolayı hiçbir ilişkimi yürütemedim. Sürekli ayrılan taraf ben oldum, hiçbir erkeğe tahammülüm yoktu. Sonra bundan 2 yıl önce o sürekli birlikte olduğum arkadaşlarımla (erkeklerle çok fazla içli dışlı olduklarını düşündüğümden dolayı) küstüm. Hepsini hayatımdan çıkardım. Sonra bir ilişkim oldu, sevdiğim ilk adamdı ama malesefki 6 ay kadar sürdü ve sonucunda aldatıldım. Şuan ailemin yanındayım. Maddi durum olarak çok iyiyiz daha doğrusu üveybabam zengin ve şuan rusyada iş için. Bende bu yüzden döndüm eve zaten onu nasılsa görmeyeceğim diye ama annemle hiç anlaşamıyoruz. Geçmişin verdiği izler, yaşanılanlar silinmiyor. Ondan okadar soğudumki. Aynı evde düşman gibiyiz. O beni bir kaşık suda boğucak, bende onu. Sürekli beni aşağılar. Bende yapım nedeniyle eleştiriye pek gelemem. Sonunda da kıyamet kopar. Ben artık çok yorulduğumu hissediyorum. Bu yaşanılanlar beni tahmin ettiğimden daha fazla yıktı. Hiçbirşeyden zevk alamaz hale geldim. Eski neşeli ben gitti yerine nerdeyse hiç arkadaşı olmayan, ailesiyle zıt, aldatılmış bir kadın geldi. Kendimi çok değersiz hissediyorum. Bu konuyu yazmamın sebebi bugün ölmek istediğimi fark ettim. Bir anlık bile olsa bu fikir geçti aklımdan ve kendimden korkmaya başladım.. Sizce bu durumu nasıl aşabilirim.. Sanki herkes mükemmelmiş ama ben sorunlu, hiçbirşeyi başaramyan ve haketmen biriymişim gibi hissediyorum. Fikirlerini ğaylaşanlara şimdiden teşekkürler..