• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk defa anne oluyorum yardım🥲🌸

busendnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.644
Puanlar
48
Nasipse bir engel mani cikmazsa haziran sonu temmuz başı gibi doğum yapacağım nisan da artık biraz biraz alışveriş yapıp ihtiyaç almayı düşünüyorum . Araç gereçler dışında kıyafetlere karar veremiyorum çünkü bilgisizim... Manisada yaşıyorum haziran temmuz sıcakları burası kendi terinizin bile buharlasacagi bir sıcaklık oluyor. İlk üç ay da ne gibi kıyafetler almak mantıklı oluyor ? İklim şartlarını düşününce kısa kollu tulum zıbın tarzı dusunuluyor fakat yenidogan üşür bildiğim kadarıyla hiç mi sıfır veya kısa kollu disards giyilecek şeyler almamaliyim? Kafam karışık yardımcı olursanız sevinirim 🌸🌸🌸

Ek olarak hamileyken giyim onerisinide açığım. Saçma hamile kıyafetleri alıp bir dahaki gebeligime kadar saklamak istemiyorum

Hava sicak olacaksa kisa kollu zibin giydirirsiniz. Bebek ruzgarda veya klima serinliginde kalmasin diye dikkat edersiniz. Uzun kollu veya ayakli tulumlar bebegi terletip cildini tahris edebilir o sicakta. Oda sicakligini kontrol altinda tutup halledebilirsiniz bence. Uzerine de ince bir muslin kundak ortersiniz uyurken en azindan sinek falan da gelmez. Eylulle birlikte aksamlari eger hava serinlerse uzun kollu tuluma gecis yaparsiniz yatirirken.

Back
X