Aşılama ilk defa aşılama yaptıracaklar buyrun duygularımızı paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

leplepi

kaldır başını gör işte bak neler var
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
517
85
323
arkadaşlar bende mayıs ayında ilk defa aşılama yaptıracağım çok heyecanlı ve umutluyum sizde arzu ederseniz beraber , yaşadıklarımızı paylaşmak için burda buluşalım.:28: inşallah herkes bebeğine kavuşur ..

merhaba ben de mayıs ayında aşılama yaptıracağım inşallah. heyecanlıyım. inşallah bir süpriz olur da aşılamaya gerek kalmaz ve bu ay hamile kalırım

merhaba arkadaşlar benim bu ikinci aşılamam ve dün oldum 15 günün geçmesini bekliyorum inş bu sefer olur.hepimizin için hayırlısı...:nazar:

Bende ilk kez aşılama yaptıracağım (sanırım nisan sonu olur),ilk adımı yarın doktora giderek başlatacağım.İnanılmaz heyecanlıyım,Allah hepimize nasip eder inşallah.

merhaba ben de mayıs ayında aşılama yaptıracağım inşallah. heyecanlıyım. inşallah bir süpriz olur da aşılamaya gerek kalmaz ve bu ay hamile kalırım

bende mayıs ayında aşılama yaptıracağım bende çok heyecanlıyım hikayelerinizi merak ettim aranıda daha önce gebe kalan veya düşük yapan varmıdır arkadaşlar. siz nerde yaptıracaksınız ben ist. nene hatun figen sungar . methini çok duydum :)

merhaba arkadaşlar benim bu ikinci aşılamam ve dün oldum 15 günün geçmesini bekliyorum inş bu sefer olur.hepimizin için hayırlısı...:nazar:

inşallah hayırlısı olur canım nasıl geçti hangi yolları izledin şuan merak içerisindeyim. belki bizde faydalanırız. burda beraber gün sayarız. bebişin seninledir inşlllah:34:

Bende ilk kez aşılama yaptıracağım (sanırım nisan sonu olur),ilk adımı yarın doktora giderek başlatacağım.İnanılmaz heyecanlıyım,Allah hepimize nasip eder inşallah.

bende 2 gün sonra kırmızı kart yemem lazım zaten adetliyken başlıyorlar takiplere sanırım zaten benimde o şekilde denk geliyor doktorun kimdir canım yarın inşallah iyi geçer
:34:

Son düzenleme:
mrb arkadaslar bende mayista asilama yaptiracagim Allah nasip ederse:) agustosta 3 yil olacak evleneli hic korunmadim bebek istedigim icin ama bu zamana dek hic hamile kalamadim doktor pko oldugumu soyledi 6 ay klomen+catlatma ignesi kullandim yine gebelik olmadi simdi ise ilk asilamaya start veriyoruz adetimi bekliyorum Allah dualarimizi kabul eder de meleklerimizi bize verir :emir_bebek:

kızlar merhaba
bende mayıs ayında ılk asılamamı yaptıracagım
bende pko var daha once 5 ay klomen kullandım
sonuç husran doktorum bır sonrakı asamaya gecelım dedı
mayıs ayının 2si gibi adet olurum hemen doktora gıdıp tedavıya baslayacagız
gun aşırı doktora gıtmem gerekıyormus yumurta takıbı ıcın heyecanlıyım
umarım mayıs ayı hepımız için hayırlı olur hepımız mutlulugumuzu paylasırız

selam arkadaşlar..
bende mayıs ayında takip yaptıracağım sizler gibi. ilk aşılamam olacak iki yıllık evliyim ve hiç korunmamama rağmen hiç hamile kalamadım
erkek infertilesi +adet düzensizliği var.. 3ay klomen tedavisi ve sıra geldi aşılamaya..
çok heyecanlıyım inşallah hepimizin ilk olduğu gibi son aşılaması da olur hayırlısıyla..
buradan paylaşalım tecrübelerimizi..
adet düzensizliğim olduğu için kesin adet tarihimi bilmiyorum ama mayıs ortasına kadar olmam lazım inşallah bir an önce adet olabilirim..
teaviye başlayan arkadaşlar buradan yaşadıklarını bizimle paylaşırlarsa bizim de fikrimiz olur rabbim rast getirsin inşallah..

bende 1 yıllık evliyim hiç korunmadık diyebilirim 6 aydır tedavi görüyorum 3 kez klomen ve ovitrelle kullandım ama sonuç hüsran :( doktorum aşılamaya geçelim dedi umarım ilk ve son olur.
bu süreçte birbirimize destek olalım topic çok garip kalmış arkadaşlar sesimi duyanlar yazsın lütfennnnn :)

bende 1 yıllık evliyim hiç korunmadık diyebilirim 6 aydır tedavi görüyorum 3 kez klomen ve ovitrelle kullandım ama sonuç hüsran :( doktorum aşılamaya geçelim dedi umarım ilk ve son olur.
bu süreçte birbirimize destek olalım topic çok garip kalmış arkadaşlar sesimi duyanlar yazsın lütfennnnn :)

emilay hosgeldın aramıza
bende 5 ay klomen kullandım sonuc benımde husran
bu ay asılamaya gecıyoruz cok heyecanlıyım
ayın 3 gıbı adet olduktan doktora gideceğim
iğneli yumurtaları büyütecekler sonra çatlatacaklarmıs
cok heyecanlıyım evet destek olalım bırbırımıze ınsallah en kısa zamanda mutlu haberlerımızde paylasırız

merhaba arkadaşlar;
bende dün ilk aşılamamı oldum.çok heyecanlandım ya:)) umarım isteyen herkesten hayırlı haber alırız.
sanırım beklemek daha zor olucak herkese Allahtan sabır diliyorum.

emilay hosgeldın aramıza
cok heyecanlıyım evet destek olalım bırbırımıze ınsallah en kısa zamanda mutlu haberlerımızde paylasırız[/QUOTE

hoş buldum canım :)
ben henüz yeni regl oldum bu yüzden aşılama mayıs 20 yi geçer :(
senin bana anlatacak daha çok şeyin olacak bende ağzım açık seni dinlicem :D
gözlerim bozulacak resmen yaşayanların yazdıklarını okurken :)
ben ve eşim çok istiyoruz bebeğimizin olmasını Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok aratmasın inşaallah(amin).
okuyorum yıllardır uğraşan arkadaşları bu yüzden bazen üzmitsizliğe kapılıyorum bazende ümit yokken hamile kalanları duyup mutlu oluyorum :) aman ne bileyim yaaa karmakarışığım

bende 2 gün sonra kırmızı kart yemem lazım zaten adetliyken başlıyorlar takiplere sanırım zaten benimde o şekilde denk geliyor doktorun kimdir canım yarın inşallah iyi geçer
:34:

Teşekkür ederim canım,gittim doktora sanırım yumurtam çatlamamış kiste dönüşmüş yuvarlak bir hap verdi östrojen-progesteron hormonlarını düzenliyormuş,doktor değiştirdim cumartesi randevum var muayene yapacak kist ne durumda diye,benim içinde dua edin.

merhaba arkadaşlar;
bende dün ilk aşılamamı oldum.çok heyecanlandım ya:)) umarım isteyen herkesten hayırlı haber alırız.
sanırım beklemek daha zor olucak herkese Allahtan sabır diliyorum.

Canım hayırlı olsun acılıs senden oldu insallah canım guzel haberlerını alırız
ilk hamısımızde sen olursunn

merhaba, benim 16 yaşında oğlum var. ikinci çocuğa bugün yarın diye diye koruna koruna 2010 yılında karar verdik. Sonuç düşük.

bu arada adetlerim düzensizleşti. klomene başladım. çocuk düşündüm. birkaç ay korunmadım ama olmadı.

bu nedenle bundan sonra doğal yollarla gebe kalamazsın dediler. ben de tüp bebek merkezine gittim. tüpten önce aşılama talep ettim. adetimin 2.günü gideceğim doktora. son 2 clomenim kaldı. inşallah bu ay hemen adet olurum. 2.kutu clomene gerek kalmaz.

aslında tüp bebeğe gerek kalmadan aşılama ile hamile kalmayı çok istiyorum. yaşım 41. topu topu 3 yumurta görüntü muayenede.

hem kendim. hem tüm isteyenler için hayırlısını diliyorum.

eli ayağı düzgün sağlıklı çocuklarımız olsun inşallah

emilay hosgeldın aramıza
cok heyecanlıyım evet destek olalım bırbırımıze ınsallah en kısa zamanda mutlu haberlerımızde paylasırız[/QUOTE

hoş buldum canım :)
ben henüz yeni regl oldum bu yüzden aşılama mayıs 20 yi geçer :(
senin bana anlatacak daha çok şeyin olacak bende ağzım açık seni dinlicem :D
gözlerim bozulacak resmen yaşayanların yazdıklarını okurken :)
ben ve eşim çok istiyoruz bebeğimizin olmasını Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok aratmasın inşaallah(amin).
okuyorum yıllardır uğraşan arkadaşları bu yüzden bazen üzmitsizliğe kapılıyorum bazende ümit yokken hamile kalanları duyup mutlu oluyorum :) aman ne bileyim yaaa karmakarışığım

bende cok heyancanlıyım bu bır hafta nasıl gececek bılemıyorum bıran once baslasın ıstıyorum bu tedavi
inşallah bir an önce kavusuruz bebıslerımıze
tabı her anını her asamasını tum ayrıntıları ıle anlatacagım
ümitsizliğe kapılmak yok bende zman zaman ayarı kacıyorum ınsanın elınde olmıuyor biliyorum
bendem sonra evlenenlerın hamıle oldugunu duyunca ozellıkle kendımı kotu hıssedıyorum onlar adına mutlu oluyorum ama ıste hep bı burukluluk oluyor...bu durumu üzerımden cabucak atmak için cok caba harcıyorum bu forumda yazdıkca rahatlıyorum ve bırbırımıze olunan destekle guclenıyorum :)
moral cok onemlı bu konuda ben ınanıyorum bu baslık altında mayıs ayında asılama yaptıracak tum arkadaslar
güzel sonuclar alacak sonra hamılelılık maceralarımı paylasacagız burdan

Back
X