İlk defa basıma geldi :(

Şuna sol kasık ağrısı var tekrar tuvaletimin gelmesini bekliyorum . Gün içinde tekrarlarsa gideceğim

Cıvık zift gibi siyah diskilamaniz varsa acile başvurun ama siyah katı ise dahiliye polikliniğine başvurun en azından gerekli testler istenir.Demir preparatları da yapabiliyor önemli diskinizin sıvı olması.Gecmis olsun

Mide kanamasının tek belirtisi bu değil ki. Dışkıda kan da görmeniz lazım. Ayrıca meyve olarak ne yediniz?

Zift gibi aynen katı değil sıvıydı.

Merak etmeyin her insanın başına gelmiştir bu. Midenin ağrıyor mu? Daha önce mide şikayetiniz var mıydı? Vs vs hepsini tümden değerlendirin. Eğer tekrar olursa gidersiniz ama çok korktuysanız gidin tabi, ben bir şey çıkacağını sanmıyorum.

Mide kanamasının tek belirtisi bu değil ki. Dışkıda kan da görmeniz lazım. Ayrıca meyve olarak ne yediniz?
Mide kanamalarında kan görülmez midede sindirildigi icin dışkıda siyah zift gibi sıvı olur alt gis kanamaları barsak kanamalarında kırmızı kan görülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…