Ilk defa basima geliyor Lutfen yardimm

Feliceee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
245
296
Arkadaslar merhaba 1 yillik evliyim su zamana kadar adetim hep duzenliydi fakat ilk defa bu ay 5 gun gecikti hamilelik belirtilerim var test yaptim toplamda 4 defa degisik zamanlarda ama hepsi negatif ben yurtdisinda yasiyorum burda sigortam olmadigi icin dr gidemiyorum ilk supheli iliskim haziran 20 de oldu ve o gunden beri esimle korunmadan iliskiye giriyoruz ve bu arada ilk defa bu ay bi ara kanama gecirdim camur gibi ara ara pembemsi 2 3 gun suren ama bu tam yumurtlama gunumde oldu kafam o kadar karisik ki cok istiyorum bi bebegimiz olsun ama bi taraftandan burda o kadar sey okudum pco,kist,iltihap hamile olsam testte bugune kdar cikmasi gerekmiyor muydu?Allah butun bebek bekleyenlere yardim etsin

yani cok mu erken test icin? bi taraftan bu kadar cabuk belirti mi olur diyorum bi taraftan acaba diyorum Allahim ne zor ismis bu :KK1: tesekkur ederim cvp icin

yani cok mu erken test icin? bi taraftan bu kadar cabuk belirti mi olur diyorum bi taraftan acaba diyorum Allahim ne zor ismis bu :KK1: tesekkur ederim cvp icin
evet bence biraz daha beklemelisin. 2 hafta diyorlar yani gecikmeyi yaşadığından günden itibaren 10- 15 gün arası

o kadar cok dusunuyorum kendimi dinliyorum ki sanirim hepsi psikolojik :KK43: Artik 10 gun beklicem mecbur tabi bu 10 gun bana 1 yil gibi gelicek Sizde hamilelik yasadiniz mi? Ne zaman ogrenmistiniz yani bunu merak ettim idrar testiyle mi kan testiyle mi? ve nasil belirtileriniz vardi?Cok soru sordum biliyorum ama bu merak icimi kemiriyor:KK1:

Bir de sigara kullaniyorum eger hamileysem hemen birakmam lazim ve folik asit fln icbisey kullanmiyorum kullanmamak sorun olur mu ki?

o kadar cok dusunuyorum kendimi dinliyorum ki sanirim hepsi psikolojik :KK43: Artik 10 gun beklicem mecbur tabi bu 10 gun bana 1 yil gibi gelicek Sizde hamilelik yasadiniz mi? Ne zaman ogrenmistiniz yani bunu merak ettim idrar testiyle mi kan testiyle mi? ve nasil belirtileriniz vardi?Cok soru sordum biliyorum ama bu merak icimi kemiriyor:KK1:
yok hamilelik yaşamadım ama test yapma gereği duydum :) en etkili sonuş dediğim gibi 2 hafta sonra verir. ama en kesini kan testi sağlık ocağında bile yaptırabilirsin.

Her ay regl oldum olmadim geldi gelmedi ne bitmez cilemiz var bizim :)) yasadigim yerde sigortam yok ve dr gitmek inanilmaz pahali yani oturup merhaba demek bile parayla :)) bu yuzden gidemiyorum dr a kendi kendimin doktoru oldum simdilik

Son adet tarihin ne? Bir de eğer adeet tarihin geçtiyse kanla kesin sonuç alırsın. Ben iki gün kala kanla öğrenmiştim.

Son adet tarihim 11-15 haziran arasi 29-30 gun arasinda adet oluyorum duzenliydi yani bu aya kadar kan veremem ki burda Turkiye de degilim yurtdisinda evliyim idrar testi tek yolum ne yazik ki onun icinde 10 gun daha beklemeliymisim suan adetim 5 gun gecikti yani eger hamile degilsemde baska bi sorunum olmasin adet gecikmesine mantar yada iltihap sebep olur mu?

Son adet tarihim 11-15 haziran arasi 29-30 gun arasinda adet oluyorum duzenliydi yani bu aya kadar kan veremem ki burda Turkiye de degilim yurtdisinda evliyim idrar testi tek yolum ne yazik ki onun icinde 10 gun daha beklemeliymisim suan adetim 5 gun gecikti yani eger hamile degilsemde baska bi sorunum olmasin adet gecikmesine mantar yada iltihap sebep olur mu?

Hımm o zamaan mecbur bekleyeceksin.

yok ya 5 gtünlük bir süre için karamsar olma mevsimsel değişikler olabilir. duygusal durumlar olabilir.kendini korkutmak için çok erken şekerim.

Bu bebek dusundugumuz ilk ay oldugu icin hemen umitsizlige kapilmam yeter ki sagligimiza bisey olmasin yasimizda var ben 29 esim 35 yasinda artik tam zamanimiz

şimdi bizler ne yaparsak yapalım Dünyanın en iyi hekimide olsa Herşeyi yoktan ver eden Allah belirleyecek :) o nasip edecek bir evlat ama bizde sebebini işleyeceğiz. ve inanıyorum ki bence hamilesin

Cok ilginc bisey suan yasadigim sana cok tesekkur ederim canim benim burda ailem yok bi tek esim var ve daha kimseye soylemedim bebek dusunuyoruz ya da bi ihtimal var diye ilk burda yazdim ve senin suan bence hamilesin demen beni ne kadar mutlu etti anlatamam umarim guzel gonlunden gecen dogrudur ilk denemede bebegime kavusurum :))

Cok ilginc bisey suan yasadigim sana cok tesekkur ederim canim benim burda ailem yok bi tek esim var ve daha kimseye soylemedim bebek dusunuyoruz ya da bi ihtimal var diye ilk burda yazdim ve senin suan bence hamilesin demen beni ne kadar mutlu etti anlatamam umarim guzel gonlunden gecen dogrudur ilk denemede bebegime kavusurum :))
inşallah hayuırlısı

X