- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
Merhaba, herkese iyi akşamlar. Aslında belki vicdanımı rahatlatmak için yazıyorum bilmiyorum. Covid nedeniyle haftada iki gün ofise gidiyorum. Bugün ofisin kapısının önünde enfeksiyondan ağzı yüzü akmış zayıfçana bir kedi gördüm. Çok üzüldüm, gittim hemen yaş mama aldım besledim ama fazlasını yapamadım. Başka bir vakada çok kötü tecrübem olduğu için belediyeyi aramadım. (Kadıköy’deyim) Ama aklım kedicikte kaldı. Zayıflamış da çok, üzüldüm haline. Kapıp veterinere taşımak isterdim ama kuruş paramız kalmadı, eşim ücretsiz izinde. Şimdi aklım onda kaldı, belki orada bir hayvansever görür ve kayıtsız kalmaz diye kendimi teselli ediyorum.
İşe bir daha Çarşamba gideceğim, karşılaşırsam arabaya atıp kendi veterinerimize getireceğim. Maaş alp kartımı ödemiş oluyorum. Ama bugün acaba yeteri kadarını yapmadım mı diye içim içim yiyor. Eğer param varsa kapar götürürüm hayvanı ama olmayınca zor işte
Dernek falan da asla yardım istemem hepsinin köküne kibrit suyu! Polemik yaratmak istemem ama ülkemizin hayvanseveri de tuhaf. Velhasıl kediciği doyurdum işe döndüm. Görüp çare üretemediğim her canlı için çok üzülüyorum. Sanki elimden geleni yapmamışım gibi geliyor.
Ben bu vicdan azabı ile nasıl başa çıkıcam?
İşe bir daha Çarşamba gideceğim, karşılaşırsam arabaya atıp kendi veterinerimize getireceğim. Maaş alp kartımı ödemiş oluyorum. Ama bugün acaba yeteri kadarını yapmadım mı diye içim içim yiyor. Eğer param varsa kapar götürürüm hayvanı ama olmayınca zor işte