İlk defa böyle bir şey oldu ???

Patiiseven

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
55
12
3
30
Kızlar adet olmadım 11 gün geçti kan testi yaptırdım hamile değilim bugunden beri sancım ve akıntım var göğüslerim de damar ve şişlik oluştu karnımda aynı şekilde ama ilk defa Böyle birsey oldu doğum kontrol hapını bıraktım zaten 3 ayda bir bırakıyordum ve günümde oluyordum ilk kez Oldu böyle doktora gitmeye de korkuyorum virüs olayından dolayı

Doktora git canım ihmal etme Allah korusun sık sık kontrol ettırmekte yarar var . Gecıkmeden dolayı o sıkıntıları yasıyorsun anldgım kadarıyla sökülemedigin için . Gittigin hastanenın pandemi olmamasına dikkat et .bişey olmaz inş sureklı dezenfekte edılıyor oralar

ya hazırlanıyorum gidicem dıyorum yarını bekle ama mecbur gitmem lazım ilk defa böyle oldu bizim aile de genetik rahim sıkıntısı var ondan korkuyorum

ya hazırlanıyorum gidicem dıyorum yarını bekle ama mecbur gitmem lazım ilk defa böyle oldu bizim aile de genetik rahim sıkıntısı var ondan korkuyorum
O zaman hıc bekleme canım . Maskenı eldıvenını tak tedbırını al bıse olmaz inş . Ben bu surecte ozel hastanelerı tercıh edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…