İlk defa böyle bir sey yaşiyorum

ilkyaz_susuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
60
60
3
39
Kizlar bu yasima geldim hic adet gecikmem olmadi en fazla bir gün gecikirdi . korunuyorum ama adet tarihime bir hafta kala korunmasiz iliskim oldu o da adet yakin diyeydi.. Ama beklenen adet tarihim üzerine tam bir hafta gecti bugün olmadim adet olacakmis gbi veya hamile gibi hicbir belirti yok iki idrar testi yaptim bariz negatif kan testi yaptr veya doktora git diyeceksiniz ama bulundugum ilcede ne bir kadin dogum doktoru ne de kan testi yapan bir yer var baska ilcelere de gidemiyorum eşim calisiyor küçük çocuğum var adeti geciktirerek ne bir hap ne bir stres yasadim... İyice gerildim hamile olabilir miyim sadece bir kerelik iliskide hamile olma olasiligim nedir ? İcime sikinti basiyor kizlar daha bebegim küçük ya hamileysem ikisine nasil bakarim , tecrubeli anneler yardiminiza ihtiyacim var kendimi.cok kötü hissesiyorum

Korunmasız ilişkide hamile kalma olasılığı her zaman vardır. Bu kadar korkup korunmamak neden?

Her ilçede en az bir sağlık ocağı var bildiğim kadarıyla, kan testi yapıyor hepsi sabah saat 10'a kadar.

Korunmasız ilişkide hamile kalma olasılığı her zaman vardır. Bu kadar korkup korunmamak neden?

Her ilçede en az bir sağlık ocağı var bildiğim kadarıyla, kan testi yapıyor hepsi sabah saat 10'a kadar.
Ebe ile görüştüm kan testi yapilmiuor dedi adete yakin diye sadece bi kere iliski oldu onda da kalktim hemen dus aldim olmaz diye ne bilim

Olabilirsiniz, korunmayı ihmal etmeyin bir daha eğer hamile değilseniz. Test yaptırmaktan başka çare yok gibi, en kesin çözümü de kan testi verir.

Hamile olman için geç yumurtlamış olman lazım. Birkaç gün daha bekleyip sabah ilk idrarla testi tekrarla canım. Hamileysen silik bile olsa çizgi çıkar diye düşünüyorum. Bebek düşünmüyorsanız da daha dikkatli korunun.

Ebe ile görüştüm kan testi yapilmiuor dedi adete yakin diye sadece bi kere iliski oldu onda da kalktim hemen dus aldim olmaz diye ne bilim

İvit, su spermleri öldürür zaten.
Ne zaman ilişkiye girdiğiniz çok önemli değil, o ay geç yumurtlarsınız hooop gelir bebek. Korunun lütfen.

Butun arkadaslarim ve gorumcelerim dahil adete yakin korunmasiz iliski yasadiklarini söylediklerinde ben de basladim bir sey olmaz diye iki tane de test yaptim idrar testi bildiginiz negatif uzerinden bir hafta gecti neden olmuyorum ya off

korunmadan dediğin nasıl? geri çekilme mi? eğer öyleyse düşük ihtimal. ama ikhimal her zaman var. buradan bişey diyemeyiz. kan testi şart.

korunmadan dediğin nasıl? geri çekilme mi? eğer öyleyse düşük ihtimal. ama ikhimal her zaman var. buradan bişey diyemeyiz. kan testi şart.
Hayir geri cekilme degil ama aninda kalktim yikandim orayi da fazlasiyla yikadim bu gidisle cocugumu komsuya birakip baska ilceye gidecem öluyorum meraktan

Butun arkadaslarim ve gorumcelerim dahil adete yakin korunmasiz iliski yasadiklarini söylediklerinde ben de basladim bir sey olmaz diye iki tane de test yaptim idrar testi bildiginiz negatif uzerinden bir hafta gecti neden olmuyorum ya off

Korunmasız ilişkinin olayı ne allah aşkına? Ne oluyor korunmayınca, göklere mi çıkılıyor? Korunmak neden bu kadar zor geliyor insanlara? Milyon çeşit yöntem varken hem de.

Hayir geri cekilme degil ama aninda kalktim yikandim orayi da fazlasiyla yikadim bu gidisle cocugumu komsuya birakip baska ilceye gidecem öluyorum meraktan

Ha bir de şu konuda bilgilendirelim, yıkadınız diye spermler ölmüyor. Hamile kalma riski olur. Korunmadan asla asla asla asla ilişkiye girmeyin. Yığınla doğum kontrol yöntemi var. Hiçbir şey yapamadıysanız ertesi gün hapı alın o da en fazla yılda 2 kez, daha fazla alırsanız vücudun hormonal dengesini bozarsınız.

çocuk istemiyorsanız korunun, adet döneminde bile hamile kalma riskiniz var.
bikaç gün daha bekleyip kan testi yaptırmaktan başka şansınız yok.

çocuk istemiyorsanız korunun, adet döneminde bile hamile kalma riskiniz var.
bikaç gün daha bekleyip kan testi yaptırmaktan başka şansınız yok.
Bi daha mi tovbeeeeee .. Hatta bundan sonra iliskiye girmeyelim dedim eşime bu nasil bir stres ve belirsizliktir yahuuu catlicam meraktannn

Aynen canim sen evli misn
Niye sinirleniyosunuz?Nasrettin hocanın samanlıkta iğne araması gibi ben hamile miyim konusu açmayı biliyorsunuz ama cevaplara gelince mırın kırın.Gözümüzde ultrason mu var nereden bileceğiz biz hamile olup olmadığınızı?

Ayrıca ben evli değilim ama anlattığınız şekilde hamile kalabileceğinizi ben bile biliyorum.Kulaktan dolma laflarla korunmadan ilişki yaşamamayı öğrenirsiniz belki, bakalım size ay biz hep yapıyoruz bi şey olmaz diyenler bebek olunca yardım ediyor mu?Akıl tutulması resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…