• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk defa böyle bir sey yaşiyorum

Niye sinirleniyosunuz?Nasrettin hocanın iğne araması gibi ben hamile miyim konusu açmayı biliyorsunuz ama cevaplara gelince mırın kırın.Gözümüzde ultrason mu var nereden bileceğiz biz hamile olup olmadığınızı?

Ayrıca ben evli değilim ama anlattığınız şekilde hamile kalabileceğinizi ben bile biliyorum.Kulaktan dolma laflarla korunmadan ilişki yaşamamayı öğrenirsiniz belki, bakalım size ay biz hep yapıyoruz bi şey olmaz diyenler bebek olunca yardım ediyor mu?Akıl tutulması resmen
Bu kk da yardim dileyenlere klavye hocaliğı yapmak da moda olmuş nasil oluyor kuzum boyle kendinizi daha iyi mi hissediyorsunuz sizi reel hayata davet ediyorum yazmayin basligima isinize bakin

Hayir geri cekilme degil ama aninda kalktim yikandim orayi da fazlasiyla yikadim bu gidisle cocugumu komsuya birakip baska ilceye gidecem öluyorum meraktan
Ya Allah aşkına bu kadar cahil olmayın. Kırıcı olmakta istemiyorum. Mapustan yeni çıktım zaten :) banlanmayım. Orayı çamaşır suyunada yatırsan işe yaramaz. Lütfen biraz okuyun. Bebek nasıl olur? Sperm nerede döllenir?. Öğrenin bunları.

Son düzenleme:
Bu kk da yardim dileyenlere klavye hocaliğı yapmak da moda olmuş nasil oluyor kuzum boyle kendinizi daha iyi mi hissediyorsunuz sizi reel hayata davet ediyorum yazmayin basligima isinize bakin
Bu kk da konudan insan kovmakta moda bu ara.De öyle bi seçenek yok istediğim kadar yazarım

Yardım dilemiyosunuz ki doktorculuk oynuyosunuz siz.Acaba hamile miyim konuları beni benden hep alıyor zaten.İçimize doğacak çünkü hamile olduğunuz onu bekliyosunuz herhalde.

Ya Allah aşkına bu kadar cahil olmayın. Kırıcı olmakta istemiyorum. Mapustan yeni çıktım zaten. Orayı çamaşır suyunada yatırsan işe yaramaz. Lütfen biraz okuyun. Bebek nasıl olur. Sperm nerede döllenir. Öğrenin bunları.
Gercekten mi vay anasini sen nerde ogrendin bu allengirli konusmalari soylesene bi dahakine ben de öyle bir konu basligi acayim ki kimsenin bir derdi olmasin

Bu kk da konudan insan kovmakta moda bu ara.De öyle bi seçenek yok istediğim kadar yazarım

Yardım dilemiyosunuz ki doktorculuk oynuyosunuz siz.Acaba hamile miyim konuları beni benden hep alıyor zaten.İçimize doğacak çünkü hamile olduğunuz onu bekliyosunuz herhalde.
Doktorculuktan ziyade basina böyle durum gelip hamile kalmis birisinin yardimini goruslerini ogrenmk amaciyla acilmis bir konu basligiydi anlayana sivrisnek saz... He san yaz canim oyalan buralarda zil calinca haber veririm mucxx

Doktorculuktan ziyade basina böyle durum gelip hamile kalmis birisinin yardimini goruslerini ogrenmk amaciyla acilmis bir konu basligiydi anlayana sivrisnek saz... He san yaz canim oyalan buralarda zil calinca haber veririm mucxx
Zil çalmasını duyamayacaksınız çünkü banlanacaksınız :deli:

Hayir geri cekilme degil ama aninda kalktim yikandim orayi da fazlasiyla yikadim bu gidisle cocugumu komsuya birakip baska ilceye gidecem öluyorum meraktan

çocuklu yetişkin kadınsınız. bu riski nasıl aldınız. geri çekilme filan sandım bende. adam boşaldıktan sonra orayı yıkamanız, fazlasıyla yıkamanız filan bi anlam ifade etmiyor ki.

Niye derdimi.anlamayip bana saldiranlara cevap verdim diye mi ? Bu da bir dert sonucta gebelik kisminda kimse cevap vermiyor
Hayır üslubunuzdan dolayı.
Hani yıkadım diyorsunuz ya, oraya hortumla tanzikli su bile tutsanız fayda etmez. Eltiniz görümceniz komşunuzun halasının kızı o yöntemi kullanıyor olabilir ama bunlar cahilce işler onlara uymayın denilmek isteniyor.

Hayır üslubunuzdan dolayı.
Hani yıkadım diyorsunuz ya, oraya hortumla tanzikli su bile tutsanız fayda etmez. Eltiniz görümceniz komşunuzun halasının kızı o yöntemi kullanıyor olabilir ama bunlar cahilce işler onlara uymayın denilmek isteniyor.
İster istemez sinirleniyor insan , yardim diliyoruz burda sonucta , dalga gecer gibi konusulunca benle ben de o uslupla cevap verdim sadece zira ki inanilmaz gerginim hassasim su siralar

Ne değişiyor? Konu sahibi söyleyemedi siz söyleyin bari.

ben hap kullanıyorum bir sürü yan etkisinin yanında isteksizlikte yapıyor bir miktar isteksizliği dikkate almıyorum
kullanıyorum ama diğer yan etkileri için daha kaç sene hap kullanabılırım sağlıklı değil uzun yıllar (iğnede aynı etkileri yapıyor o da aynı hormonun topluca vucuda verilmesi olduğu için)

geri kalan prezervatif çok rahatsız hissiz aynısı olmuyor.ama korunmak zorundasın iste

tabi bu riski almaya değer mi diyebilirsin
ben almıyorum ödüm kopuyor eşim almak ıstese de riski surekli bişi olmaz dese de
hapa 2 ay ara verip yine başladım hemen mesela

ben hap kullanıyorum bir sürü yan etkisinin yanında isteksizlikte yapıyor bir miktar isteksizliği dikkate almıyorum
kullanıyorum ama diğer yan etkileri için daha kaç sene hap kullanabılırım sağlıklı değil uzun yıllar (iğnede aynı etkileri yapıyor o da aynı hormonun topluca vucuda verilmesi olduğu için)

geri kalan prezervatif çok rahatsız hissiz aynısı olmuyor.ama korunmak zorundasın iste

tabi bu riski almaya değer mi diyebilirsin
ben almıyorum ödüm kopuyor eşim almak ıstese de riski surekli bişi olmaz dese de
hapa 2 ay ara verip yine başladım hemen mesela

Bir hap isteksizlik yapıyorsa bir diğeri yapmaz. Beş seneye kadar kullanabilirsiniz. Sonra altı ay ara verir, doktor kontrolünden sonra tekrar kullanmaya başlayabilirsiniz. Zararın aksine faydası vardır. Rahim ağzı ve meme kanseri riskini oldukça düşürür. Bir sürü yan etkisini gördüğünüz ilacı kullanmayın, değiştirin. Ben beş yıla yakın kullandım hiç yan etki görmedim. Aksine saçlarım cildim canlanmıştı kullandığım dönemde.

Prezervatifin de çeşit çeşidi var, süper incesi, tırtıklısı bilmemnesi. Farkına bile varmayacağınız incelikte kondom üreten markalar var. Kadınlar için kondomlar var.

Hepsini geçtim ria'lar var hormonlu hormonsuz vs. Yani isteyene çok yöntem var. Uygun biri mutlaka bulunur.

Kizlar bu yasima geldim hic adet gecikmem olmadi en fazla bir gün gecikirdi . korunuyorum ama adet tarihime bir hafta kala korunmasiz iliskim oldu o da adet yakin diyeydi.. Ama beklenen adet tarihim üzerine tam bir hafta gecti bugün olmadim adet olacakmis gbi veya hamile gibi hicbir belirti yok iki idrar testi yaptim bariz negatif kan testi yaptr veya doktora git diyeceksiniz ama bulundugum ilcede ne bir kadin dogum doktoru ne de kan testi yapan bir yer var baska ilcelere de gidemiyorum eşim calisiyor küçük çocuğum var adeti geciktirerek ne bir hap ne bir stres yasadim... İyice gerildim hamile olabilir miyim sadece bir kerelik iliskide hamile olma olasiligim nedir ? İcime sikinti basiyor kizlar daha bebegim küçük ya hamileysem ikisine nasil bakarim , tecrubeli anneler yardiminiza ihtiyacim var kendimi.cok kötü hissesiyorum

bir kaç gün sonra tekrar test yap ama sağlık ocağı bile gebelik şüphesinde kan testi yapıyor

Bir hap isteksizlik yapıyorsa bir diğeri yapmaz. Beş seneye kadar kullanabilirsiniz. Sonra altı ay ara verir, doktor kontrolünden sonra tekrar kullanmaya başlayabilirsiniz. Zararın aksine faydası vardır. Rahim ağzı ve meme kanseri riskini oldukça düşürür. Bir sürü yan etkisini gördüğünüz ilacı kullanmayın, değiştirin. Ben beş yıla yakın kullandım hiç yan etki görmedim. Aksine saçlarım cildim canlanmıştı kullandığım dönemde.

Prezervatifin de çeşit çeşidi var, süper incesi, tırtıklısı bilmemnesi. Farkına bile varmayacağınız incelikte kondom üreten markalar var. Kadınlar için kondomlar var.

Hepsini geçtim ria'lar var hormonlu hormonsuz vs. Yani isteyene çok yöntem var. Uygun biri mutlaka bulunur.
ilac baya değiştirdim canım baya da uzun kullandım
maalesef yine bana en uygun yöntem hap gibi yapacak birşey yok
inanılmaz hassas herşeyden maalesef tahriş olan bi yapım var o yuzden hap en uygunu yine bana

He ciktik esimle göklere bebek olmussa da zembille geri inmeyi dusunuuoz te allam ya
:KK70::KK70::KK70:Arkadaş haklı ama verdiğiniz cvba çok güldüm
Adete yakın uzak korunmasında bişey olmuyo diye birşey yok, bende adete yakın hamile kalmıştım ama isteyecekti
Ayrıca teyzem spiralle kaymadıgı çıkmadığı halde iki doğurmuş biri,millet korunuyoken bile korkuyorken siz tabiki korkun,inş sonuç istediğiniz gibi olur

adetin düzenliyse ve 1 hafta geciktiği halde testte çıkmıyorsa büyük ihtimal hamile değilsiniz ama size kim dediyse adete yakın hamile kalınmaz diye cidden kafası güzelmiş.. sakın korunmadan ilişkiye girmeyin hatta çok korkuyorsunuz anladığım kadarıyla hamilelikten, çift korunma yöntemine geçin. Bizde kondom kullanıyoruz ama 2. bir yöntemle daha desteklemek istiyorum her ihtimale karşı. Bende hiç beklemediğim halde hamile kalmıştım çünkü o psikolojiyi de atamadım bir daha.

Back
X