Meraba arkadaşlar. Ben sevgilimden ayrılalı 2 ay oldu. 7 ay çıktık. Son 1-2 ayı hep tartışmayla zorla geçti. Çok sinirli, öfkesi dinene kadar soğuk davranan, kıran, ve buna rağmen ne Özür dileyen ne de gönül alan biriydi. Çok yorulmuştum ama buna rağmen hep sabrettim. Bitirme kararını o aldı. İstemiyorum bitsin dedi ve gitti. Çok üzüldüm , eski mutluluğum sevincim kalmamıştı. Taki suanki konuştuğum kişiyi tanıyana kadar. bir büroda staja başladım. Oda büroda muhasebe ve finans uzmanı olarak çalışıyor. 25 yaşında ben de 20 yaşındayım. Hareketleri, kibarligi, bana karsi inceliği her şeyiyle tam istediğim gibi biri. Ve benden hoslandigini da söyledi. Burodaki yakın bir arkadaşina da yaşım artık 25, ciddi bir ilişki istiyorum. Gelip geçici hevesler de gözüm yok demiş. Yani ilişkilere bakış açısı şuanda bu yönde. Onunla konuşurken kendimi mutlu hissediyorum. Henüz sevgili değiliz. Ama biyandan da aklımin biyerlerinde hala eski Sevgilim. Ben suanki bu kişiyi de üzmek istemiyorum. Siz olsanız napardiniz? Sevsenizde Sizi istemeyen mutlu etmeyen biri için çabalar miydiniz? Yoksa sizi isteyen, kibar, ciddi düşünen o kişiyle mi birlikte olurdunuz?