ilk defa bu kadar heyecanliyim sizlere ihtiyacim var

blackgirl3434_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
1.770
2
116
41
Yozgat
kizlar bu aralar birinden hoslaniyorum.meslegi avukat.sonunda onu facebookdan buldum.ve msj attim.sanirim avukatiniz bi soru sorabilirmiyim dedim.oda evet sorabilrsiniz mumkun oldugunca cvplarim demis.bu aralar yogundum kusura bakmayin face e giremedim yogundum demis.simdi ne yaziyim ben .nasil bi plan uygulayim tanismak icin.bana yardim edin nolur.sizlerin super fikirleine guvenerek burada soruyorum

bence gercekleri soyle acıkcası onu facebookta bulman ılgınc olmus. hanı bazı kızlar vardır ne bılıyım ay yakısıklı olsun ay meslgı olsn ay durumu olsn ben arayım facebooktan bulayım demıosnn deglmı ? ortak arkadasınız varsa onun hakknda brseyı sole avukatlık okumak zormuydu bende ıstıorum falan de ne bılm.

amannn dusundugun seye bak kk da dert yok sankı hukuk kosesını oku braz bırının derdını sorarsın ıste

Azıcık muzurluktan zarar gelmez canım Bence bir şeyler uydur daa böyle çok ciddi mühim bir şey olmasın ki sonrasında daha büyümesin mevzuu, konu değiştirirsiniz zaten sonradan

Azıcık muzurluktan zarar gelmez canım Bence bir şeyler uydur daa böyle çok ciddi mühim bir şey olmasın ki sonrasında daha büyümesin mevzuu, konu değiştirirsiniz zaten sonradan

Sonra itiraf et ama çok sonra da olsa doğruyu:) yukarıda söylediğim şeyden ben utandım açıkçası yalan pek de hoş değil ne de olsaa :44:

Arkadaşa katılıyorum hukuk kösesine bakabilirsin.Mesela üst kat komşumdan şikayetçiyim yemek kırıntılarını silkeliyor çok fazla uyardım kavga etme derecesine geldi ailem nasıl bir yol izlemeliyim vs düzgün bir cümleyle kurabilirsin.

canımm bence bürosunun adresini sor...bi randevu ayarla bi konu hakında bilgi alıcam dersin ne hakkında dersede...hırsızlık hakkında dersin...mutlaka ne hırsızlığı diyecektir...peşindende gönül hırsızlığı de...gerisinide sen planla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…