Yap bence bende yapmistim 12.gun hic silik dahi cikmadi ama 14 ve 15. Gunde cift cizgi azda olsa belirince hamilelikten suphelendm testin negatifte olsa en azndan ignenin etkisi gtmis dersn sonraki gunlerde pozitifi gorursn insallhaAynen benim yarın 12. Günüm test yapmalımıyım sizce cok sabırsızlanıyorum
Amin insallah canim hepiniz duamdasnzcanım benim çatlatma iğnesinden sonraki 10. günde yaptığım test neredeyse tamamen silikti..11 ve 12. günde 10. günden daha net çıkınca hamile olduğumu anlamıştım..yani iğnenin etkisi 10. gün hadi hiç olmadı 11. gün gidiyor..sen 14. günde yapmışsın muhtemelen hamilesin..hadi hayırlı olsun..Rabbim bekleyen herkese nasip etsin..
canım benim 12. günde 16.08 çıkmıştı..senin 14 gün sanırım..yumurtan geç çatlamış ya da geç döllenmiş olabilir..kimyasal gebelik değilse gebesin bence de..Kan degerim 8.75 ckti son adet tarihim 17 kasim di degerim iyimi hemsire gizun aydin hamilesin dedi ama cumaya kendi doktrma gdecem bakalm
Selam kizlar bu ay klomen kullandim ve 1 tane yumurtam olustu bugun catlatma ignemi vuruldum. Doktorum ne zaman iliskiye girilecegi hakkinda bisey soylemedi. Internetten baktigimda 36 saatte diyordu. Aranizda hamile kalanlar ne zaman iliskiye girdiniz ve ne kadar aralikla?
Peki canim hamilelik kacinci gunde belli olur igne vurulma gununden sonra. Ne zaman kan testi yapmaliyim ?Merhaba. Benim doktorum yarın sabah iğneyi vurulmamı söyledi. Aynı günün akşamı ve ertesi gün, sonra da iki günde bir ilişki dedi. 2. Klomen ve Ovitrelle tedavim, ikisinde de aynı şekilde öneride bulundu.
Peki canim hamilelik kacinci gunde belli olur igne vurulma gununden sonra. Ne zaman kan testi yapmaliyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?