İlk defa catlatma iğnesi yaptıranlar

Aynen benim yarın 12. Günüm test yapmalımıyım sizce cok sabırsızlanıyorum
Yap bence bende yapmistim 12.gun hic silik dahi cikmadi ama 14 ve 15. Gunde cift cizgi azda olsa belirince hamilelikten suphelendm testin negatifte olsa en azndan ignenin etkisi gtmis dersn sonraki gunlerde pozitifi gorursn insallha

Amin insallah canim hepiniz duamdasnz

Kan degerim 8.75 ckti son adet tarihim 17 kasim di degerim iyimi hemsire gizun aydin hamilesin dedi ama cumaya kendi doktrma gdecem bakalm

Kan degerim 8.75 ckti son adet tarihim 17 kasim di degerim iyimi hemsire gizun aydin hamilesin dedi ama cumaya kendi doktrma gdecem bakalm
canım benim 12. günde 16.08 çıkmıştı..senin 14 gün sanırım..yumurtan geç çatlamış ya da geç döllenmiş olabilir..kimyasal gebelik değilse gebesin bence de..

Herkes hayirlisiyla mucizesine kavusur inşallah ben ilk asilamamda hamile kalmistim düşük oldu sonra gecen sene bu ay baslamistim bir sene gecti ustunden bugun klomen bitti asiya daha var 28 inde kontrole gidicem bende sizin bitmiste test zamanlariniz yakin ayy ben

Merhaba,

Puregon kullanımından sonra akşam çatlatma iğnemi yaptırdım. Umarım iğne ve çalışmalar sonucunda bebişlerimizi kucağımıza alırız. Daha belli olmasına en az 12 gün var. Nasıl geçer bu zaman

Iyi akşamlar kızlar bende klomen kullandim bu ayın 16 iğnesi vuruldum yumurtaliklarim çatladı.bu gün 14 günüm ıdrar testi yaptim evde bu gün bişey çıkmadı siz ve erken mi dir ondan çıkmamıştır demi kızlar

Selam kizlar bu ay klomen kullandim ve 1 tane yumurtam olustu bugun catlatma ignemi vuruldum. Doktorum ne zaman iliskiye girilecegi hakkinda bisey soylemedi. Internetten baktigimda 36 saatte diyordu. Aranizda hamile kalanlar ne zaman iliskiye girdiniz ve ne kadar aralikla?

Merhaba. Benim doktorum yarın sabah iğneyi vurulmamı söyledi. Aynı günün akşamı ve ertesi gün, sonra da iki günde bir ilişki dedi. 2. Klomen ve Ovitrelle tedavim, ikisinde de aynı şekilde öneride bulundu.

Arkadaşlar Aranıza yeni katıldım 12 aralıkta catlatma iğnesi Vuruldum hala adet olmadim Bugun 22. Günüm BuGun kan testi verdim sonuç yarın çıkacak çok merak ediyorum Sizce hamile miyim .

Merhaba. Benim doktorum yarın sabah iğneyi vurulmamı söyledi. Aynı günün akşamı ve ertesi gün, sonra da iki günde bir ilişki dedi. 2. Klomen ve Ovitrelle tedavim, ikisinde de aynı şekilde öneride bulundu.
Peki canim hamilelik kacinci gunde belli olur igne vurulma gununden sonra. Ne zaman kan testi yapmaliyim ?

Peki canim hamilelik kacinci gunde belli olur igne vurulma gununden sonra. Ne zaman kan testi yapmaliyim ?

Genelde 14. -15 gün sonra anca çıkar deniyor ama bana doktorum adet tarihinden bir hafta sonra hala adet olmazsan gel gebelik var mı bakalım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…