- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi penceremden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi bir insan,iyi bir evlat,iyi bir kardeş,iyi bir arkadaş,iyi bir damat,iyi bir baba çocuklarına deli oluyor ama iyi bir eş değil kesinlikle..
Sevgi kırıntılarıyla yaşamaktan bıktım.Sevgisizliğe o kadar alışmışım ki abim,kardeşlerim,babam,dayım,hatta iş arkadaşım nazik davrandığında garipsiyordum.Normal olan oydu oysaki.
Bizim ailemiz öyle değil.Kadınlar el üstünde tutulur.
Etrafımda seven ve sevilen insanları gördükçe üzülüyorum.
Ben sevdim ama sevilmedim.Sevgide evlilikte bizim yaşadığımız şey değil.Ailesinden gördüğüyle herşey ona çok iyi gelebilir ama bana yetmiyor.Y a da onun istediği annesi ya da yengesi gibi bir kadın.
18 yılım evlatlarım dışında çöp gibi geliyor.Ne oldu elime ne geçti madalyamı taktılar.
ilk cümlen benim eşime de o kadar uyuyor ki,hatta sonrakiler bile.ben devam etmeyi seçtim.35 yılı devirdik.şimdi,ben de aynı bana davrandığı gibi davranıyorum ona.ama bunu garipsemiyor.normal görüyor.
zaman zaman sevilmediğimi düşünsem de,öyle birşeyler yapıyordu ki,sevmeyen adam bunları yapamaz diyordum.
tabi benim devam etmemdeki en büyük etken,çalışmıyor, oluşumdu.sen kendi ayakları üstünde duran bir kadınsın,güçlüsün.
eminim en doğru kararı vereceksin.olmuyorsa,çok mutsuzsan,bitiririsin.ama kızgınlıkla,mutsuzluğu kaıştırma bence.şu an kızgınsın.zamana ihtiyacın var.
en doğru boşanma kararı,sakinken,ortada hiç bir sorun yokken verilen karardır.
Son olay birikmişliklerin etkisiyle patlamanıza neden olmuş. Bence evlilik terapistine gitmelisiniz.
Sizi anlıyorum ama bunu fark etmeniz gerçekten de 18 senenizi mi aldı ? Neden bu adam gönlünüzü ilk kırdığı, canınızı ilk acıttığında koymadınız kapının önüne ? Ve ikinci çocuk... İyi gitmeyen bir evliliğe öküz bir adama verilmiş ikinci bir armağan. Sanki hak ediyor gibi..
Bunca seneden sonra boşanabilir misiniz ? Eşiniz artık değişmez bu yaştan sonra başına tuğla düşmesi lazım. Siz ne olacaksınız ? Sizin duygularınız ? Beklentileriniz ?
Kesinlikle katiliyorum. Reddedildigi icin sinirle soylemis. Kırıci bil laf ama ben bosanmaya sebep goremedim.Bence eşinizin sözünde kızılacak bir şey yok, altı üstü sevismediği için naz etmiş ya.
Hem 17 yaşında oğlunuz olduğuna göre yaklaşık 45-50 yaşındasınız doğru mu? 18 yıllık evlilikten sonra kocam bana seks makinası dese valla benim çok hoşuma gider:) Sizi gidi hot mama:)
Güzel güzel, hala sevisiyosunuz ne güzel, millet üç beş yıldan sonra kardeş oluyo, o daha kötü yani.
Takdir ettim, sevgiler :)
Çok üzgünüm.Dünden beri canım çok yanıyor.
Bana sevişmekten başka ne işe yararsın dedi
Bu sözü hazmedemiyorum.
Sırf onunla sevişmediğim için ya da prezervatif kullan dediğim için.Bu kadar öküzlük olmaz
Dün hastaneden geldik evdeyiz bana yaklaşlaştı hadi sevişelim dedi.Sevişmeyeli uzun zaman oldu dedi.Bende bu aralar üst üste kanamalarım oluyor spiralle ilgili bir problem olabilir doktora gideceğim hamile kalmaktan korkuyorum dedim.Ne olduğunu bir öğreneyim dedim.Bu ısrar etti.Çok istiyorsan sen korun dedim.Yüzünü ekşitti.İstemiyorum dedi.Sen zaten başka ne işe yararsın dedi.
Ben tabi şok oldum.Sinirlendim.Sen ne zannedersiyorsun beni .Çok istiyorsan geneleve git dedim.Şişme bebek al ihtiyacını görsün .Kadın ruhundan anlamayan odun gibi bir adamsın dedim.Sende bana konuşuyorsun ya dedi.Demekki haketmişsin dedim.O söylediğini kaldırabileceğimi zannetti.
Onu yanımdan gönderdim çek ellerini üzerimden dedim.
İşlerimi bitirdikten sonra akşam odaya kapattım kendimi içerden de kilitledim.Sabah tuvalete kalktım yüzüne bile bakmadım gene girdim odama.
(Şimdiye kadar beraber yaptığımız tek güzel şey gerçekten de sevişmekti. Kafamız uyuşmuyor ruhumuz uyuşmuyor ama sürekli kavga etmezdik sakin bir çifttik.Ben onu sevdiğimi söyler o söylemezdi.Ruhsuz duygusuz bencil bir adamdı.Yinede onu sevdiğim için elimden geleni yapardım.O hatalar yapardı ben isyan ederdim o alttan alırdı kendini düzeltmeye çalışırdı.5-6 yıldır iyiydik )
Son sözü bana kendimi sex makinesi gibi hissettiriyor.Onun dışında bir hiçim demek ki.18 yıllık emeğimde çöp.Zaten sevgisizliğe o kadar alıştırmış ki beni en ufak şeyleri sevgi kırıntıları zannetmişim kendimi kandırmışım.Yüzüne bravo sonunda başardın bende seni sevmiyorum artık !
Yüzünü bile görmek istemiyorum diye haykırmak geliyor.
O kadar öfke doluyum ki mecburiyetler dışında konuşmamayı sadece ev arkadaşı olmayı düşünüyorum.Şimdi gidip boşanma dilekçesi vereceğim ama sakin ol mantıklı ol 17 yaşındaki oğlunu düşün sınava girecek çocuğun geleceğini mahvetme diyorum.
Akıllı kadınlarsınız ne olur bana bi akıl verin.Bu adamsıdan gerçekten kurtulmak istiyorum.Ben bu dünyaya ağlamaya gelmedim ve bunları gerçekten haketmiyorum.
Doğrudur. İstediğiniz azda olsa değerli olduğunuzu hissetmek. Hakkınızda. Çok sabretmişsiniz. Kavga, dövüş olmadan çözmeye çalışın. Bazı şeylerden mahrum bırakın eşinizi. İllaki soracak, o zaman kırgın olduğunuzu ve içinizden gelmediğini söyleyin. Çözmeye zorlayın güzellikle. Selamlar...Özür dilerse bunu teklif edeceğim yoksa bu öküzlüklerine daha fazla tahammül edemeyeceğim.Sabrım bitti.Bir süre ev arkadaşı takılırız
Kesinlikle katiliyorum. Reddedildigi icin sinirle soylemis. Kırıci bil laf ama ben bosanmaya sebep goremedim.
Eski konularini okudum. Cocugun sifa bulur insallah.
Bir konunda esine senden nefret ediyorum demissin ve aciklamissin aslinda onu demek istememedigini kizginlikla dedigini.
Esin de sana bunu demek istememistir bence.
Engelli bir cocugun sorumlulugu zaten agir. Bunu tek basina yuklenmek de zor.
Esin ayip etmis bencillik etmis ve hatta terbiyesizlik etmis ama sen yine de serefsiz dedirtme cocuklarinin babasina.
Su an umarim kafasina dank eder yaptigi ve ozrunu diler.
Mesela esim bana cok dirdir eder. Ben de kizinca konusmaktan baska neye yararsin derim. Ama aslinda oyle dusunmuyorum. Sinirli oldugumda ancak.
cinsel ilişkiden başka ne işe yaradığını göster ona. evde yaptığın hiçbir işi yapma. onun kıyafetlerini yıkama ütüleme. ona yemek yapma vs gibi. sadece çocuklara ve kendine yap her şeyi. noluyor derse cevabını verirsin.
Anladığım kadarıyla eşinizin söylediği o kırıcı söz yılların birikiminin üstüne tuz biber olmuş. Yani bardağı taşıran son damla.kolay değil 18 yil..insan ne kırgınlık yaşıyor. Daha önce hiç hakaret etmemesi değil sevgisini hissettirmemesi yetiyor insana isyan etmesi için.
Bende 18 yıllık evliyim ve eşim ilk kez banada hakaret etmişti gect8gimiz günler. Hatta konu acmistim buraya.sizinle aynı hisleri yaşamıştım. Sevilmediğimi ve değersiz olduğumu düşünmüştüm. İlk bir hafta onunla konuşmadım sonra karşıma alıp hislerimi anlattım. Ayrılabiliriz istersen çünkü sevgi benim için önemli dedim.Hatalarını bir bir anlattım. Ve onada sordum bende yanlış gördüğün nedir diye..oda anlattı. Ve kendimizi en çokta o düzeltmeye karar verdik.Şimdi zaman gösterecek neler olacağını.
Benimde kızım var 17 yaşında. Sınavları eğitim hayatı altüst olsun istemedim.beklemedeyiz o yüzden.
Sizde konuşmayi deneyin bilsin neler hissettiğinizi ve ne kadar kırıldığınızi..
ama ben nedenini anlattım hamile kalmaktan korkuyorum sen korunursan olur dedim reddetmedim