- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi penceremden
bazi erkeklerin libidosu yuksek oluyo ondan sanirimYukarıda eksik yazmışım söylediğimde bir iki sarıldı falan ama o da bitti yine.Birde sarıldığında direkt hadi yatağa gidelim moduna giriyor gıcık.Aklı hep uçkurunda duygulardan arındırılmış odun misali
hem sizi istemesi de guzel bisey
ama bazen bende derim esime isin gucun o... diye o da niye ben seni sevmiyomuyum der sevdigim icin sariliyorum valla der benimki de oyle
ama degistirememki belki yillar gectikce degisir
bunu boyle kabul etmek gerek diye dusunuyorum ben cok da irdelememek lazim
zaten biz eslerimizi degistirmeye basladigimiz ya da onlar bizi değiştirmeyr basladigi zaman mutsuz oluyoruz..
oldugu gibi kendi benligiyle kabul etmek lazim..
kkmse dort dortluk degilki
en azindan cocuklarina iyi bi baba siddet yok kufur yok tartismalar minimum sizi sevmedigini sanmiyorim seviyor ama gosteremiyor.kendini duzeltmis bazi seylerde herkes yapamaz .bakin ben esime derim sen paravatsizsin diye kabul etmez.en azindan esiniz bazi yanlis davranislarini kabul edip duzeltmis
yillar gecmis yorulmussunuz ama değmiş bence. erkek milletini düzeltmek cok zor gercekten sii sevmese kendni düzeltmek istemezdi
hic soruyo musunuz beni seviyor musun diye ne diyor ?
biz kadinlar bunu duymayi cok severiz arada sirada sevdigini bilsek de sorariz
ya da siz artik sogumussunuz esinizden sevmiyorsunuz o yüzden size batiyor bazi hareketleri...
oyleyse biraz ayri kalin annenizin evine gidin kafa dinleyin bi kac hafta gelmeyin bakin ayri kalabiliyo musunuz aramak sormak geliyor mu icinizden ozluyor musunuz ?