- Konu Sahibi yasmincafe
Ya canım inan ki sakin konuştum önce duyduğumda. Ama onunla buluşmaktan geldiğini öğrenince çok kızdım. bir gün öncesi annesiyle başka yere iftara gitti. Kadını orda rezil etmiş ağlamalar zırlamalar çok seviyorum o çocuğu demeler. Daha 3 gün oldu kim o bu kadar seviyorsun. Önünü boş bıraktılar evden kaçtı. Bunlar ergen diye herşeye normal bakar kızmazsak önümüzü alamayız. ben onun iyiliğini düşünüyorum yeri gelince ben büyüdüm diyor ama kafası basmıyor doğru olana. Hep cinlik peşinde be gelemem yalana falan bu gün onun yalanını cezasız bıraksaydım sürekli yapacaktı. Kızını dövmeyen dizini malesef dövdü bunada çok şahit olduk. Rabbim düzgün ahlakla evlat yetiştirmeyi nasip etsin.
Amiin cümlemizin inşaAllah..
bence içini rahat olsun giderkende gayet normal gitmiş anlattığına göre... daha önce evden kaçtığını söylüyorsun.. Allah göstermesin.. birde o çocukla cahillik edip kaçıp gittiğini düşün yada başka birşeyler.. bu sefer senin yaşayacağın vicdan azabı bi taraftan emanete sahip çıkamamış olmak ve karşı tarafa olan sorumluluğunu hiç düşünemiyorum .. o zaman sen ağlayacağına şimdi o ağlasın ki yaşı küçük cahil döneminde unutup gideceği birşey.. yeğenin anlayacaktır daha sonra senin haklılığını.. ben böyle benzer bir duruma şahit olmuş biri olarak kesinlikle hatalı olmadığını düşünüyorum