Ilk defa iliskiye girdim sarı renkli akıntım var normal mi?

Nazlii3848

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2021
177
24
13
22
Ilk defa iliskiye girdim cok acı cektim ardından ertesi gün hapı kullandım sarı renkli akıntım oluyo ve sızlıyomus gibi hissediyorum acaba bunlar normal mi ve hamile olma ihtimalim varmıdır korunmasızdı ama icime bosalmadi

Sarı renk akıntı enfeksiyon belirtisi diye biliyorum

Ilk defa iliskiye girdim cok acı cektim ardından ertesi gün hapı kullandım sarı renkli akıntım oluyo ve sızlıyomus gibi hissediyorum acaba bunlar normal mi ve hamile olma ihtimalim varmıdır korunmasızdı ama icime bosalmadi
3 ayrı konu açmışsınız. İlk defa ilişkiye girip acı çekmeniz gayet normal. Korkuyorsanız korunmasız ilişkiye girmeyin. İçime boşalmadı deyip hamile kalma ihtimalini nasıl düşünüyorsunuz anlamıyorum.

Acı normal Sarı akıntı enfeksiyon oda ilk ilişkiden kaynaklanıyor çoğu zaman içine boşalmasa bile kaçırma ihtimali var o yüzden korumasız ilişkide ihtimal her zaman vardir korunup hamile kalanlar bile var ayrıca ertesi gün hapı alıp hormonlarınizin içine etmişsiniz seks hakkında bilgin yoksa biran önce bilinclen prezervatif seni sadece gebelikten değil cinse yolla bulaşan tüm hastalıktan korur bir daha ilişkin olursa korunmani öneririm yoksa burda hamilemiyim diye bir çok konu acacaksin

3 ayrı konu açmışsınız. İlk defa ilişkiye girip acı çekmeniz gayet normal. Korkuyorsanız korunmasız ilişkiye girmeyin. İçime boşalmadı deyip hamile kalma ihtimalini nasıl düşünüyorsunuz anlamıyorum.
Zevk zuyundada spermler buluyormuş bu yüzden riske atmak istemedim sizce erstesi günü hapı yüzünden sarı akıntı olurmu yoksa iltihapmı olmuştur?

Acı normal Sarı akıntı enfeksiyon oda ilk ilişkiden kaynaklanıyor çoğu zaman içine boşalmasa bile kaçırma ihtimali var o yüzden korumasız ilişkide ihtimal her zaman vardir korunup hamile kalanlar bile var ayrıca ertesi gün hapı alıp hormonlarınizin içine etmişsiniz seks hakkında bilgin yoksa biran önce bilinclen prezervatif seni sadece gebelikten değil cinse yolla bulaşan tüm hastalıktan korur bir daha ilişkin olursa korunmani öneririm yoksa burda hamilemiyim diye bir çok konu acacaksin
Birdaha iliski yasamayi dusunmuyorum ayrıca içime boşalmasa bile zevk suyundan hamile olabilecegimi bildigim icin riske girmemek icin hap icmek zorunda kaldım

Zevk zuyundada spermler buluyormuş bu yüzden riske atmak istemedim sizce erstesi günü hapı yüzünden sarı akıntı olurmu yoksa iltihapmı olmuştur?
Valla ben ertesi gün hapını hiç kullanmadım. Zevk suyunda bulunan spermlerle hamile kalma ihtimalin çok çok düşük. Bi doktora görünebilirsin enfeksiyon için akıntıyı bilmem ama sızlama yaptığını bilirim enfeksiyonun. Bende evlendiğim ilk ay enfeksiyon yüzünden hastanelik oldum

Valla ben ertesi gün hapını hiç kullanmadım. Zevk suyunda bulunan spermlerle hamile kalma ihtimalin çok çok düşük. Bi doktora görünebilirsin enfeksiyon için akıntıyı bilmem ama sızlama yaptığını bilirim enfeksiyonun. Bende evlendiğim ilk
Hastanelik olacak kadar bisey yokta bilmiyorum

Birdaha iliski yasamayi dusunmuyorum ayrıca içime boşalmasa bile zevk suyundan hamile olabilecegimi bildigim icin riske girmemek icin hap icmek zorunda kaldım
Girseniz bile korunun enfeksiyon için bol bol su tüketin yoğurt orayı vajina duşu yapmayın ph bozulur

• Beğen
Reactions: Jou

Efeksiyon kapmışsın canım ürolojiye görünmen gerek şimdiden geçmişolsun

Efeksiyon kapmışsın canım ürolojiye görünmen gerek şimdiden geçmişolsun
Üroloji deyince hep erkekler gider zannederdim ama kapısında erkeksen gel diye kocaman tabela vardı evlenmeden önce görmüştüm 😆

• Komik
Hahahha öylemiii kuuzz ay güldürdün benii :KK70:
Aynen yaa ama yüzdelik dilimleri bile vardı

Erkeksen gel

Ne kadar erkeksin ?

%100
%90
%80

Diye alt alta gidiyordu 😆😆

• Komik