Ilk defa ipler koptu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burası Türkiye ve işini ne kadar iyi yaptığının bir önemi yok...
Konu sahibine gelince çok yersiz bir kavga etmişsiniz. Sosyal medyada ağıza alınmayacak küfür eden insanların mutlaka bir yakını kamu kurumunda çalışıyordur size göre o zaman herkesin siciline işler işten atılır?!

O yüzden orası almanya burası türkiye zaten. Almanyada olsam çalışanımın ya da patronumun siyasi görüşü benim de umurumda olmazdı. Hayat bayram olurdu.

Eskiden bende bu kadar olduğunu bilmiyordum. Ama şu torpil ve siyasi destek olaylardan bir cok kişinin yaşadıklarını duyuyorum ve her defasında ağzım açık dinliyorum resmen. Cok üzücü.

Ama güzelim yapacak bir şey yok ki. Yani ya bu sebeple babalıktan reddedeceksin ki başın belaya girmesin (ki bence girmez ama endişelenmişsin) ya da babanı böyle kabul edeceksin yapacak başka vir şey yok bence.

Eskiden bende bu kadar olduğunu bilmiyordum. Ama şu torpil ve siyasi destek olaylardan bir cok kişinin yaşadıklarını duyuyorum ve her defasında ağzım açık dinliyorum resmen. Cok üzücü.

Öyle maalesef çünkü artık siyasi görüşü farklı olan insanların bir arada huzurla çalışmasının imkanı yok. Torpil konusunda da kimin borusu ötüyorsa o dolduruyor kadroları.

Anladigim kadariyla siz asker yada polissiniz , babaniz da hdp'yi destekliyor , iktidara da kufrediyor , siz de bu yuzden paniktesiniz

Normal bir ulkede yasasak ne alaka derdim ama haklisiniz turkiyede bunu resmen sicilinize isleyemezseler bile bir yerlere not alirlar

Makul sekilde konustunuz mu babanizla? Durumu anlattiniz mi? Karsilikli konustugunuzda siz korkularinizi ifade ettiginizde ne diyor babaniz?

Bazı meslek grupları için bu geçerli değil maalesef .
Örneğin polislik .birebir kardeşi hapse atıldığı için ihraç olan bir tanıdığım var .

Benimde aklıma bu geldi. Hatta hiç desteklenmemesi gereken bir parti dediği an kafamda belirdi. Desteklemek için nedenleri vardır ve destekliyordur. Bence sizi bağlamaması gerekir. Bahsedilen şey terör örgütü değil, parti.
Hakaret, siber suç kapsamında ceza alırsa da sizin mesleğinizle ilgili bir sorun olacağını düşünmüyorum. Boşuna endişelenip boşuna kavga çıkarmışsınız.

Bazı meslek grupları için bu geçerli değil maalesef .
Örneğin polislik .birebir kardeşi hapse atıldığı için ihraç olan bir tanıdığım var .

İhraç ayrı bir durum. İhraç edilenler terör örgütü üyeliğinden yargılanıyor genelde. Hakaret suçu kişisel bir suç, çocuklara resmi olarak yansıtılması ya da sicile işlenmesi mümkün değil.

Evet öyleydi . Yanı yargılanan kardeşi idi ama adamı da ihraç ettiler . Aile bağı suçta önemli olabiliyor. Tabi siber suç ya da diğerlerini kısmını bilmiyorum

Normal hukukta öyle ama Türkiyede aksi örnek çok. Benim yaşadığım mahallede benzer duruma kurban gitmemek için boşanan bile oldu

Normal hukukta öyle ama Türkiyede aksi örnek çok. Benim yaşadığım mahallede benzer duruma kurban gitmemek için boşanan bile oldu

Anlıyorum örnekleriniz çok ama Türkiyede dahi hakaret etti diye kimsenin çocuklarını işten atmaz ya da sicile işlemezler. Bahsettiğiniz örnekler 15 temmuz sonrası terör örgütü üyeliğinden yargılananlar. Hakaret ve terör örgütü üyeliği aynı kapsamda suçlar değil ki.

Canim biraz acarsam konu kapanir soyle soyliyim sacma sapan paylasimlar yapiyor. Ve gorevlerimiz itibariyle sicilimiz zarar gorebilir ben ve kardeslerim
Babanın Paylasimlardan ortak paydada uzak durmanizdan başka, çare yok.
Veya uzak bir şehirde gözden ırak yaşayabilirsiniz

Sanane diyor

Kizla Allah rizasi icin siyaset konusinda aranizda tartismayinki konum kapanmasin sadece yol gosterin

Emnıyet teskılatı ıcin boyle degıl durum hele suan malum 15 temmuz olayları dlayısıyla tum kurumlar hassas. Bırı konu sahıbıbın babasını sıkayet etse cocukları polıs ama adamın dusuncelerınbunlar diye kesın cocuklarıda oyledır dıye cocuklarunın sıcılınebkadr ıslerler . Nitekim daha gecen bayan personelın sacında kızıl ombreler var dıye emnıyet muduru sicilini istedi sonrasında noldu bılmıyoruz . Konusahıbınn babasını uyarması haklı tabı emnıyetteyse dıye böyle yorum yaotm ben

Milena sana msj attm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…