- 24 Ağustos 2018
- 4.298
- 10.978
- 208
- Konu Sahibi akasayalar
Nasil baslasam bilmiyorum.sabahtan beri sanki icime dogmus gibi nefes alamadim sabahim hayirli olsun dedim kalktim.ama nadil kalkmak icim kalbim daraliyor.okudum dualari gectim.normalde birbirimize cok bagli bir aileyiz acida kederde iyi gunde kotu gunde.babam alkol almadigi zmanlarda harika biridir.merhametli sevecen samimi cebindeki son kurusa kadar verir.evlendim gittim yine elini cekmedi ustumden.ama su yasa kadar maddi olarak evlat olarak benim daha cok hakkim gecmistir.sahip oldugu herseyi ben almisimdir ve ufak meblaglar degil.evinden arabasina kadar.aldim biraktim ciktim.ama cok borcu oldugu icin herseyi kendi adima yaptim.tabiki hersey senindir dedim lafini etmedim.ama babamin kotu huyu baba olarak iyi.iyi bir es degildir annemi aldatmisligi coktur.ayrintilari verdim simdi asil soruna geceyim. Yaklasik 15 gundur bir tek babamla gorusmedim konusmadim aramadim hic.onaylamadigim seyler yapti.siyaset konusunda onaylanmanyacak sacma saoan hareketleri oldu oy zamaninda.lutfen konu saptirilmasin babamin taraf tutulucak biseyi yok.konum bosa kapanmasin ne olur.ve babama yapma etme cocuklarini sikintiya sokma bisey paylasma dememe ragmen fazlasini yapti ve ben yillardir bu konuda uyardigim icin dinlemedi.bugun attigi mesaj soyle herseyini veriyorum istemiyorum ne ölume gel ne dirime gel.terbiyesizn. bende dedimki hicbisey istemiyorum sen yanlis yoldasin.aileni kaybdeiyorsun dedim.beddua ediyor ve hayatinda ilk defa ediyor.cok seviyorum kilina zarar gelse canim gider ama insan evlatlarini dusunmezmi.ne olur bisey soyleyin be ne yapayim ne cevap vereyim nasil davtanayim.