- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 133
- 28
- Konu Sahibi akasayalar
- #41
Fetö savunucu olabilirSiyasî olarak nasıl çocuklarınıza zarar verdi biraz acsaniz.?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fetö savunucu olabilirSiyasî olarak nasıl çocuklarınıza zarar verdi biraz acsaniz.?
Ve en cok beni ne üzüyor biliyor musunuz ben tesetturluyum ama ölümüne düşmanım su anki başta olanlara partiye yani asla tasvip etmiyorum sevmiyorum babamla birbirimize giriyoruz adam bana kocanin agziyla konusuyorsun diyor sanki benim beynim kendi düşüncem yokÖyle maalesef çünkü artık siyasi görüşü farklı olan insanların bir arada huzurla çalışmasının imkanı yok. Torpil konusunda da kimin borusu ötüyorsa o dolduruyor kadroları.
Yoo hakkini yiyemem asla oyle yapmiyor onla alakasinyok onlarada ana baci sovuyorFetö savunucu olabilir
Kusum ben senden daha zor durumdayim bebegim dur seni konusurz seninki halledebilicek dercede benim ki daha vahim yoksa yakinda don atlet goturecegim allah korusunVe en cok beni ne üzüyor biliyor musunuz ben tesetturluyum ama ölümüne düşmanım su anki başta olanlara partiye yani asla tasvip etmiyorum sevmiyorum babamla birbirimize giriyoruz adam bana kocanin agziyla konusuyorsun diyor sanki benim beynim kendi düşüncem yok
Bir de dışarda da kiminle sohbet etsek aaa sen o partiden degil misin görüşlerin cok farkli diyorlar anlamiyorum ki illa tesettürlü olunca bu partiden yok açık olunca diğer partiden mi olmak lazim.
Neyse konu sayesinde bende icimdekileri soyledim.![]()
O zaman problem yok yani herkes herkesim görüşüne saygı göstermeliYoo hakkini yiyemem asla oyle yapmiyor onla alakasinyok onlarada ana baci sovuyor
Emnıyet teskılatı ıcin boyle degıl durum hele suan malum 15 temmuz olayları dlayısıyla tum kurumlar hassas. Bırı konu sahıbıbın babasını sıkayet etse cocukları polıs ama adamın dusuncelerınbunlar diye kesın cocuklarıda oyledır dıye cocuklarunın sıcılınebkadr ıslerler . Nitekim daha gecen bayan personelın sacında kızıl ombreler var dıye emnıyet muduru sicilini istedi sonrasında noldu bılmıyoruz . Konusahıbınn babasını uyarması haklı tabı emnıyetteyse dıye böyle yorum yaotm ben
Bana gelen mesaj yokMilena sana msj attm
Ahhaa bak bende bilmiyordum senin tesetturlu oldugunuVe en cok beni ne üzüyor biliyor musunuz ben tesetturluyum ama ölümüne düşmanım su anki başta olanlara partiye yani asla tasvip etmiyorum sevmiyorum babamla birbirimize giriyoruz adam bana kocanin agziyla konusuyorsun diyor sanki benim beynim kendi düşüncem yok
Bir de dışarda da kiminle sohbet etsek aaa sen o partiden degil misin görüşlerin cok farkli diyorlar anlamiyorum ki illa tesettürlü olunca bu partiden yok açık olunca diğer partiden mi olmak lazim.
Neyse konu sayesinde bende icimdekileri soyledim.![]()
kuzummmm doğru gormedin ki beni bi ara resmimi gondereyim de bak bakalim guzel mıyımAhhaa bak bende bilmiyordum senin tesetturlu oldugunu
Cansin sen ❤
kuzummmm doğru gormedin ki beni bi ara resmimi gondereyim de bak bakalim guzel mıyım![]()
Şaka bir yana biliyorsun antalyaya taşındım inan nasil mutluyum sitemin önünde havuz var aliyorim cocuklarimi giyorum hasemami vallahi yüzüyoruz bikiniyle gelende var ben gibi hasemayla girende ama vallahi herkes birbirine o kadar kibar ve nazik ki tek ihtiyacimiz olan birbirimizi hoş görmek ama kutuplastirmayi başardılar neyse ki her şey çok güzel olucak dedik insallah olucak sende cansin![]()
Yok ben bu durumu çok icerliyorum o yuzden yazmak istedim. Sana gelince canim yapicak birseyin yok ki keşke olsa adam gelmiş kaç yaşına ya bak sana şunu soyliyim babam baştaki var ya heh onun hayrani yoluna ölüyorKusum ben senden daha zor durumdayim bebegim dur seni konusurz seninki halledebilicek dercede benim ki daha vahim yoksa yakinda don atlet goturecegim allah korusun
Keşke dediğiniz gibi olsa ama artık bu memlekette ne haksızlıklar oluyor baban bunu yapmış diye işinden olabilir hiç şaşırmamİşe iade davası açsaymış.
Bende seninle ayni fikirdeyim ama babam bizimle ayni fikirde degilInsanlar futbol takımı destekler gibi siyasi parti destekliyor. Hakaret, küfürler ediyor. Kendiyle aynı görüşte olmayanı da aşağılıyor. Sanırım babanız böyle bir insan.
Kendi ailemin hiçbir zaman bir siyasi oluşuma katılmasını istemedim. Çünkü bir parti bana ne kapı açmalı ne de kapı kapatmalı.
Sosyal medya siyâset için uygun bir platform değil.
Benim bir arkadaşımın babası P harfi ile başlayan şu malum terör örgütünü açıkça savunuyordu ve sosyal medyada paylaşımlarını yapıyordu. Ceza filan aldı sonra... Arkadaşım şimdi onunla görüşmüyor. Valla böyle bir şey olabilir benim aklıma ilk bu geldi.Örnek veriyim. Benim bir tanıdığımin babasının resmi gazetede çıktı. Yanında x partinin bir adayı vardı. Kızı işten atarken sebeb olarak bunu gösterdiler. Yani senin baban x partiyi tutuyor diye basın belaya girebiliyor.
Olması gereken o ama öyle olmuyor malesef. Hukuk tam işlemiyor ne yazık kiSuçun şahsiliği kavramından haberiniz var mı? Babanız suç teşkil eden paylaşımlar yapmış olsa dahi kimse sizi ya da kardeşlerinizi bu sebeple kanun önüne çıkaramaz, işinizden edemez ya da sicilinize işleyemez. Gereksiz yere gerilmiş üzmüşsünüz birbirinizi bence.
Babanın paylaşımları senin işine ne gibi bi zarar verebilir kiNasil baslasam bilmiyorum.sabahtan beri sanki icime dogmus gibi nefes alamadim sabahim hayirli olsun dedim kalktim.ama nadil kalkmak icim kalbim daraliyor.okudum dualari gectim.normalde birbirimize cok bagli bir aileyiz acida kederde iyi gunde kotu gunde.babam alkol almadigi zmanlarda harika biridir.merhametli sevecen samimi cebindeki son kurusa kadar verir.evlendim gittim yine elini cekmedi ustumden.ama su yasa kadar maddi olarak evlat olarak benim daha cok hakkim gecmistir.sahip oldugu herseyi ben almisimdir ve ufak meblaglar degil.evinden arabasina kadar.aldim biraktim ciktim.ama cok borcu oldugu icin herseyi kendi adima yaptim.tabiki hersey senindir dedim lafini etmedim.ama babamin kotu huyu baba olarak iyi.iyi bir es degildir annemi aldatmisligi coktur.ayrintilari verdim simdi asil soruna geceyim. Yaklasik 15 gundur bir tek babamla gorusmedim konusmadim aramadim hic.onaylamadigim seyler yapti.siyaset konusunda onaylanmanyacak sacma saoan hareketleri oldu oy zamaninda.lutfen konu saptirilmasin babamin taraf tutulucak biseyi yok.konum bosa kapanmasin ne olur.ve babama yapma etme cocuklarini sikintiya sokma bisey paylasma dememe ragmen fazlasini yapti ve ben yillardir bu konuda uyardigim icin dinlemedi.bugun attigi mesaj soyle herseyini veriyorum istemiyorum ne ölume gel ne dirime gel.terbiyesizn. bende dedimki hicbisey istemiyorum sen yanlis yoldasin.aileni kaybdeiyorsun dedim.beddua ediyor ve hayatinda ilk defa ediyor.cok seviyorum kilina zarar gelse canim gider ama insan evlatlarini dusunmezmi.ne olur bisey soyleyin be ne yapayim ne cevap vereyim nasil davtanayim.