ilk defa mantigimla hareket ettim

srsy

gülümseee :)
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
1.336
447
198
Merhaba
Dört yıllık sevgilimden iki gün önce ayrıldım. Çok seviyorum ama olmayacağını biliyorum.
Kaç defa buraya konu açtım onunla ilgili. Küfür ediyordu, saygisizdi vb.
Son zamanlarda kendine dikkat etmeye başlamıştı ama insanların degismeyecegine inananlardanım ben.
Kaç yıl birlikte yedik içtik. En yakın arkadaşımın oldu benim. Şimdi kendimi çok yalnız hissediyorum ve bir daha asla barismayacagimi bildiğim halde aklıma geldikçe gözlerim doluyor.
Nasıl aklımdan cikarabilirim onu kızlar yardim edin lütfen

Bir müddet aklından çıkmaması , düşününce gözlerinin dolması ... bunlar doğal süreç .

Bunları doğal karşıla ki ; offf ne oluyor bana onsuz yapamayacağım diye düşünme .

Unutmaya gelince , klasik sözümüz nedir ? Zaman .:KK51:

Bir müddet aklından çıkmaması , düşününce gözlerinin dolması ... bunlar doğal süreç .

Bunları doğal karşıla ki ; offf ne oluyor bana onsuz yapamayacağım diye düşünme .

Unutmaya gelince , klasik sözümüz nedir ? Zaman .:KK51:
Onsuz tabiki yapabilirim. Biraz da alışkanlık oldu sanırım bende. Teşekkür ederim

hemen aklından çıkmasını bekleme yada ohhh unuttum falan diye kendını dağıtma bence çünkü kendını kandırmış olursun ve birgün patlama yaşayıp ulaşmaya çalışırsın falan..
sindire sindire yaşa bu süreci..mantıgını elden bırakmamaya çalışş
çok coştuğun anlar olabilir,özleyebilirsin görüşmek isteyebilirsin,o dönemlerde ilk aklına gelen ne yaparsak yapalım bu ilişki tekrar başlamayacak.boşa kürek çekmeye gerek varmı?

kimler geldi hayatımdan kimler geçtii.. :)
hakkınızda hayırlısı, pişman olmazsınız onsuzda cok güzel yaşarsınız

İleride bu zat-ı muhteremle evli olduğunuzu düşününce boşanmak için mahkemeye verebileceğiniz ihtimalini savuşturduğunuzu düşünün..Geçer bu günler emin olun.

ıhtıyacınız olan tek sey zaman...arkadaslarınızla takıln. mumkunse yalnız zamanlarda ya komık fılmler ızleyın yada hareketlıs sarkılar dınleyın

Merhaba
Dört yıllık sevgilimden iki gün önce ayrıldım. Çok seviyorum ama olmayacağını biliyorum.
Kaç defa buraya konu açtım onunla ilgili. Küfür ediyordu, saygisizdi vb.
Son zamanlarda kendine dikkat etmeye başlamıştı ama insanların degismeyecegine inananlardanım ben.
Kaç yıl birlikte yedik içtik. En yakın arkadaşımın oldu benim. Şimdi kendimi çok yalnız hissediyorum ve bir daha asla barismayacagimi bildiğim halde aklıma geldikçe gözlerim doluyor.
Nasıl aklımdan cikarabilirim onu kızlar yardim edin lütfen
kendini bos bırakma
bi spora bi aktiviteye yazıl
sevdiğin bişeyin pesine dus
ve yor kendini dusunmeye bile zaman bırakma

neler unutulmuyor inan ki.. sadece şuanda çok yeni, o yüzden bu duygular içinde olman normal. şu sıralar kafanı oyalayacak bişeylerle meşgul ol. film izle, arkadaşlarınla görüş , dışarda yemek yeyin eğlenin, kafan dağılsın.

kendinizi koyvermeyin,insanlara güveninizi umudunuzu kaybetmeyin inanın yakın bi arkadaşım boşandıktan sonra hiç kapatmadı kendini atlattı sonra bi tanıdık vasıtasıyla biriyle tanıştı gözlerinden huzur mutluluk akıyor maaşallah:)))) ikisininde ikinci evliliğiydi ve olgun iki insan aradıklarını birbirlerinde buldular.Korktukça tutsak umut ettikçe özgürsün :KK50:

Doğal bir süreç yaşıyorsun.
Hiç birşey bıçak kesiği gibi kestirilip atılamıyor malesef.
Fakat hayatını biraz daha sosyal alanlarda zenginleştirirsen unutmak kolaylaşır.
Arkadaşların ile zamanını doldurabilirsin, çok fazla aklına getirmemeye çalışarak kendini toparlamaya başlayabilirsin.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Fakat duyguların toparlanmadan yeni birini sokma hayatına.
Kafan daha da bulanıklaşır, ben bu düşünceye katılmıyorum, önce bu ayrılığı bir sindirip "geçmişi geçmişte" bırakmalısın ki temiz bir sayfa ile başlayabilesin.
Aksi halde hayatına giren iyi-kötü kim olursa olsun o kişiye haksızlık etmiş olursun.

spor yap,değişik bir spor dalı edın,kıtap oku,zaman tabıkıde,ama etrafada bak,bınkkk görüş alanına beyaz atlı prens takılabılır,kaçırma

Back
X