• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk defa otobana sıkacağım, vaz mı geçsem?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Kızlar durum aynen böyle. 1 sene oldu aramı alalı. Otomatik vites. Ama benim evin cevresinden aşka biyere gidemedim malesef. Hep eşim beni yaoamazsin, daha erken, gitme yapma yollar fena diyerek vazgeçirdi. Doğrusu kendime güvenimi de yok etti. Şimdi yarın kayinvaldem için biyere gideceğim. Istanbulu bilen şoför arkadaşlar için söyleyeyim üsküdardan Kozyatağına gideceğim . Eşim tabi yine taksiyle git diyor. Ama bende artık bu zinciri kirmak istiyorum. Yolları bilen sürücü arkadaşlarım, çok mu handikap bu yollar? Kaybolma riskim varmı? önerileriniz varmi, yada eşim haklımı? Navigasyon kullanmayı düşünüyorum bu arada.
Teşekkür ederim.

Navigasyon bilmediğiniz yolda sizi daha çok şaşırtır. Çıkacaksanız bildiğiniz yolda çıkın önce. Yola mı navigasyona mı bakayım derken Allah korusun.
Bu arada otobanın riski çoktur hızdan dolayı (olası bir kazada) ama düzdür çok atraksiyona girmezsiniz... Sağdan sağdan kimseye elleşmeden gidersiniz... Yinede hız nedeniyle tabi, risk var.

Ilki yaşamayı geciktirmek sizi gittikçe daha iyi şoför yapmayacak. Trafige cikacak zorlanacak ve bu sekilde alismis olacaksiniz. Ben anayolda 1. vites gittigimi bilirim. Az mi korna yemiyoruz. Ama bu isi kapmanin kurali bu. Kendini disari atmalisin. Korkma.

Bence bildiğiniz yolda çıkın ilk. Otobanda yol bilmiyorsan navigasyon çok son dakka söyleyebiliyor, o an panik olmayıp gerekiyorsa yanlış yoldan devam etmeniz gerek. Kendinize güveniyorsanız tabi çıkabilirsiniz

20200805_230532.webp

Navigasyon bilmediğiniz yolda sizi daha çok şaşırtır. Çıkacaksanız bildiğiniz yolda çıkın önce. Yola mı navigasyona mı bakayım derken Allah korusun.
Bu arada otobanın riski çoktur hızdan dolayı (olası bir kazada) ama düzdür çok atraksiyona girmezsiniz... Sağdan sağdan kimseye elleşmeden gidersiniz... Yinede hız nedeniyle tabi, risk var.
Ya evet öyle diyorlar navigasyon için. Ama kaçırırım girişleri falan diye ne bilim. Bilmiyorum o yollari malesef

Arkana acemi sürücü levhası as !

7 aylık acemi şöförüm İstanbul anadolu yakasındayım.. Sakin bir biçimde navigasyonu önceden güzelce ayarlayıp bakarsanız ve dikkatiniz yolda olursa yaparsınız.. Geçen hafta ilk defa Üsküdara araç ile gitmek zorunda kaldım ve üzerine akşam trafiğinde 30 km araç kullandım 😅😅

Bence artık siz olmuşsunuzdur, sıkıştığınız yerde dörtlüleri yakın sağdan sağdan tın tın gidin, korkmayın💪💪💪

Şuana kadar kartal, Maltepe, Sabiha Gökçen, kozyatağı, ümraniye, dudullu vb gidiyorum ama hala eşimle Maltepe sahile inerken kendine hakim olamıyor direksiyonu tutuyor ara ara, el frenini her an çekebilecek şekilde duruyor vb 😂😂😂😂

Otobanın topuğuna mı sıkacaksınız kafasına mı😂

Çıkın, çıkmayı ne kadar ertelerseniz o kadar zor olur. 1 haftalık sürücüyken şehrin en kalabalık yerine, 1 aylıkken izmirden bodruma gittim. 12 senelik sürücüyüm, onları yapmasam hala emekliyor olurdum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X