Şimdi burada herkes hadi bir cesaret çık, şimdi çıkmazsan bir daha yapamazsın falan der
Ancak sizin nasıl araç kullandığınızı bilmiyoruz, çevrede kullandım demişsiniz ama bu ne seviyede
Otoban araç kullanmayı öğrenme yeri değil, sakın bunu kullanma cesareti ile karıştırmayın, sürat ve ağır vasıtalar söz konusu, kör noktalar, seri şerit değiştirmeler vs... bunlar önemli, ha evet çok sıkışınca dörtlüleri yakıp yavaş yavaş gitmek bir seçenek var insanlar acemi olduğunuzu anlar ama çevrenizde hadi bir cesaret lafına uymuş başka bir acemi var ise önünde tak diye hız kesemezsiniz böyle ihtimallerde var.
Eşim neredeyse 30 yıllık sürücü, her tip aracı kullanabiliyor, profesyonel yani o bile otobanda acemilerden kaçıyor, daha önceki gün, şerit değiştireceğim diye önümüze kırdı genç bir çocuk, evet sinyal verdi ama şerit değiştirmeye gerekli mesafesi yoktu, sinyali verdi ve direksiyonu kırdı, bakmadı bile geçeceği şeride , o an kullanan ben olsaydım kurtarma şansım asla yoktu. Eşim yaklaşık 2 km önce, acemi yanımızda giden oğlan dedi, fark etmişti onu, ben o kadar profesyonel değilim mesela. O yüzden kendinizi tartın, biçin, gerçekten hazırsanız çıkın.