Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik nedir ? Koyu renk demek miYeni başladıysanız henüz yumurtlama yok demek bu iki koyulukta aynı renk olmalı yumurtlamanın pik olması için
Anlamam için her gün aynı saatte devam mı etmem gerekiyorHenüz yumurtlama yok. T çizgisinin çok koyu olması gerekir. Cden daha çok koyu olacak ya da hemen hemen onunla eşit koyulukta.
22 eylül de oldum ekim ayınınkini bekliyorum 5 gün sürüyor 6. Gün banyo yapiyorum lekelenme olmasınndiye 27 günde bir oluyorum 3 defadır .. yeni evliyim yeni düzene girdi galibaÖnceki adetinizin ilk günü neydi? Bir de döngünüz kaç gün sürüyor?
Adetime bir hafta kala bi kac gün kala göğüs hassasiyeti oluyor akıntı oluyor vs. O zamana braksam mi testtlerden bi tanesini de 4 gün peşoeşe yapıp kontrol etmeknistedim kendini belli eder zaten 1 taneyi de o araya brakmak istiyorum olurmu deneyeyimnolmadı cok alır bidahaki ay baştan denerimC ile aynı koyulukta olması lazım T'nin. Genelde regle 14 gün kala yumurtlama olur ama bazıları daha erken ya da daha geç olabilir, sizin geçmiş mi bilemeyiz şu durumda tabii.
Evet koyu renk olması gerekiyor her gün aynı saatte devam edinPik nedir ? Koyu renk demek mi
Genelde adetiniz birlikte hesaplayinca 14.gun yumurtlama günüdür. Ama kişiden kişiye değişebiliyor. 10.günden itibaren bence her gün yapın. Pik görünce o günleri değerlendirin.Anlamam için her gün aynı saatte devam mı etmem gerekiyor
Adetime bir hafta kala bi kac gün kala göğüs hassasiyeti oluyor akıntı oluyor vs. O zamana braksam mi testtlerden bi tanesini de 4 gün peşoeşe yapıp kontrol etmeknistedim kendini belli eder zaten 1 taneyi de o araya brakmak istiyorum olurmu deneyeyimnolmadı cok alır bidahaki ay baştanC ile aynı koyulukta olması lazım T'nin. Genelde regle 14 gün kala yumurtlama olur ama bazıları daha erken ya da daha geç olabilir, sizin geçmiş mi bilemeyiz şu durumda tabii.
Evet koyu renk olması gerekiyor her gün aynı saatte devam edin
Boyle miGenelde adetiniz birlikte hesaplayinca 14.gun yumurtlama günüdür. Ama kişiden kişiye değişebiliyor. 10.günden itibaren bence her gün yapın. Pik görünce o günleri değerlendirin.
Kaç tane var test elinizde? Bence koyulaşacak sizinki biraz daha devam etsenizAdetime bir hafta kala bi kac gün kala göğüs hassasiyeti oluyor akıntı oluyor vs. O zamana braksam mi testtlerden bi tanesini de 4 gün peşoeşe yapıp kontrol etmeknistedim kendini belli eder zaten 1 taneyi de o araya brakmak istiyorum olurmu deneyeyimnolmadı cok alır bidahaki ay baştan
5 tane test vardı 3.yü yaptım 2 tane daha kaldı onalara da devam etsem mi .. her gün aynı saatte bide çok af edersiniz değerlendirirsek yumurtlamayı etkiler mi bu testi yani ilişki ? Bugünkü yeni yaptım daha 15 dk lık ovulasyon testi tabi abında belirdiKaç tane var test elinizde? Bence koyulaşacak sizinki biraz daha devam etseniz
Ovülasyon testindeki mantık şu: İdrarınıza geçen lh isimli bir hormon var. Bu lh hormonu yumurtalıkların gelişmesi için önemli. Bu testler de idrarınızdaki lh hormonunu tespit ediyor. Testi yaparken gün gün koyulaşır ve de t çizgisi koyu net kırmızı olduğunda bu hormon zirve yapmış, yumurta gelişmiş yani 24-36 saat içerisinde yumurtlama olacak demek oluyor. Yani kırmızı net çizgi pik demek ve de bugünü değerlendiriyorsunuz. Sonraki takip eden 2 günü de değerlendirin. Yani bu test ile ne zaman yumurtladığınızı anlayıp yumurtlama öncesi ve de yumurtlama günü de ilişkiye girmeniz gereken zamanı anlayabiliyorsunuz.5 tane test vardı 3.yü yaptım 2 tane daha kaldı onalara da devam etsem mi .. her gün aynı saatte bide çok af edersiniz değerlendirirsek yumurtlamayı etkiler mi bu testi yani ilişki ? Bugünkü yeni yaptım daha 15 dk lık ovulasyon testi tabi abında belirdi
Ağznıza sağlık çok sağolun simdi bu son teste göre bi degerlendirme yapılması lazım şu günlerde dogru mu anladm devam etmesi lazm bi tık daha koyulaşması lazm sankı cok koyu olması gerekiy8rmuş yaOvülasyon testindeki mantık şu: İdrarınıza geçen lh isimli bir hormon var. Bu lh hormonu yumurtalıkların gelişmesi için önemli. Bu testler de idrarınızdaki lh hormonunu tespit ediyor. Testi yaparken gün gün koyulaşır ve de t çizgisi koyu net kırmızı olduğunda bu hormon zirve yapmış, yumurta gelişmiş yani 24-36 saat içerisinde yumurtlama olacak demek oluyor. Yani kırmızı net çizgi pik demek ve de bugünü değerlendiriyorsunuz. Sonraki takip eden 2 günü de değerlendirin. Yani bu test ile ne zaman yumurtladığınızı anlayıp yumurtlama öncesi ve de yumurtlama günü de ilişkiye girmeniz gereken zamanı anlayabiliyorsunuz.
Ağznıza sağlık çok sağolun simdi bu son teste göre bi degerlendirme yapılması lazım şu günlerde dogru mu anladm devam etmesi lazm bi tık daha koyulaşması lazm sankı cok koyu olması gerekiy8rmuş ya
Benimki bu yolda ilerliyor bugün y3nisini yapacağöm bakalım cizgi ne alemdeEki Görüntüle 3313247 Ya daha t, c çizgisinden daha koyu oluyor ya da aynı derecede koyu oluyor bu şekilde ikisi de pik.