• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebe miyim takip ediyorum 😂

Kızlar selam ovülasyon kitleriyle nasıl gebelik takip ediliyor ? Anlayamadım .
Selam. Ben çatlamadan bir kaç gün sonra tekrar ovi testi denedim. 17sinde çatladı 20sinde geri başladım. Genelde pike yakın çıktı. Aslında lh nin düşmesi lazım progestron arttığı için. Ama ovi testleri hcg ve lh yi karıştırıp koyu veya pik gösterebiliyor. Önceki gebeliğimde regl günü pikti. Şuan da baya koyu çıkıyor. Tabi pcos yoksa anlaşılır

Eklentiler

• IMG_2960.webp
    IMG_2960.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 77
Reglm düzene girmeye başladığı için bu ay kullandım işe yarar mı bilemiyorum 🥺
İnstada bir gebenin günlüğü sayfasını takip edin. Çok bilgi veriyor. Pcos olsada kullanılması gerektiğini söylüyor. Birde İnositol ve bal tarçın çörek otu kürünü uygulayın. Yumurtlamaya destek ve kaliteli olmasını sağlıyor ♥️

Hayıt otu var bilir misiniz bir çay bardağı suya bir çay kaşığı yeterli oluyor bir taşım kaynatın cezve de adetiniz bittikten sonra başlayabilirsiniz hem kistleri temizliyor hem rahmi arastırabilirsiniz yumurtlamayı da kolaylaştırıyor. Ben kullandığım ay hamile kaldım ama tutunamamıştı yavrum meğer uterusum kalp görünümlüymüş öğrenmiş oldum.

A aydk My_Moonlight06 My_Moonlight06 kızlar günaydın, dpo 10 bugün. Sabah test yaptım yine negatif. Bir de ben vücut ısısı takip ediyorum dpo 6’dan beri, normalde 37.1 gibi oluyordu bu sabah 37.0 çıktı. Reglden birkaç gün önce böyle düşüp reglden 1 gün önce de 36.9-36.8 çıkar. Bakalım nasıl ilerleyecek 🤷🏻‍♀️

A aydk My_Moonlight06 My_Moonlight06 kızlar günaydın, dpo 10 bugün. Sabah test yaptım yine negatif. Bir de ben vücut ısısı takip ediyorum dpo 6’dan beri, normalde 37.1 gibi oluyordu bu sabah 37.0 çıktı. Reglden birkaç gün önce böyle düşüp reglden 1 gün önce de 36.9-36.8 çıkar. Bakalım nasıl ilerleyecek 🤷🏻‍♀️
Ateş takibi pek yanıltmıyor ama umarım bu sefer tersi olur. Bende her ay yapıyordum bu ay memlekette unutmuşum yapamadım🥹😅 bir de geçen gruptan bir arkadaşım dpo9da test yaptı negatifti dpo12 de pozitife döndü umut hep olsun♥️

Ateş takibi pek yanıltmıyor ama umarım bu sefer tersi olur. Bende her ay yapıyordum bu ay memlekette unutmuşum yapamadım🥹😅 bir de geçen gruptan bir arkadaşım dpo9da test yaptı negatifti dpo12 de pozitife döndü umut hep olsun♥️
Hem umutlu hem de gerçekçi ilerlemeye çalışıyorum bakalım, gerçekçi olmayınca da daha üzücü olabiliyor. Şu an üzülmüyorum zaten sadece görsem o çizgiyi çok güzel olur modundayım 😊

Canım vücut ısısı konusunu bilemem hiç yapmadım şimdiye kadar ama 10 Dpo erken daha kanda bile çıkmayabilir. Bazılarında belli olmuş olabilir ama herkes aynı değil.

Geçenlerde yeni ogeendim implantasyon normalde 6-10 dpo ya, onun süresi sarka biliyormuş 8 dpo dan baslayabilirmiş ve süre uzayabilirmiş. Yani bu yüzden en güzeli gecikmeyi beklemek ya zaten en azından as det gününü.

Kızlar yumurtlamanın 7/8. günü bugün o günden beri beni ovulasyon testi koyu çıkıyor ya pikte değil yoka yakın silikte değil. Her zaman 1 gün pik olur ertesi gün kaybolur giderdi.. farklı markalarda denedim. Hep aynı.
Freely yaptım ama markaya güvenim yok sizin fikirleriniz nedir olur mu bi mucize🍃🙏

Eklentiler

• IMG_8043.webp
    IMG_8043.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 59
Back
X