İlk defa saçımı boyattım yardımm lütfenn 🥹

Ba-yıl-dım
Çok güzel olmuş güle güle kullan Ombre yaptırıyorum ben de yılardır ama bu sefer istediğim gibi olmadı maalesef.Tatilde tekrar boyatacağım.

Ben de beğendim saçlarını. Hem saçının rengi çok hoş hem de ten renginle uyumlu olmuş. Hiçbir şey yaptırma böyle güzel.

Yüzüm gözükmediği için atayım dedim bu fotoğrafımı.İki yıl önce böyleydi saçım.Eşim koyulaştır diye tutturunca koyu yaptım biraz ama şimdi tekrar bu rengi tutturmaya çalışıyorum

Eklentiler

• 616cb4dd-9ccc-4f37-b2de-4abe7511c117.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 113
Allah'ım ne güzel tonlar böyle müthiş benim de buna benzerdi ombre yapanın işçiliğini beğenmediğim için kestirdim saçlarımı şimdi pişmanım.

Çok güzel olmuş çiğ bir sarı değil bence ışıktan öyle duruyor gün ışığında nasıl? Gün ışığında da böyle duruyorsa cila attırırsın.
Akıp akmayacağıda saçını ne kadar açtığına bağlı, bundan daha fazla açıp bu renk cila attıysa yıkandıkça açılır ama bu fotoğraftaki kadar açtıysa açılmaz.

Allah'ım ne güzel tonlar böyle müthiş benim de buna benzerdi ombre yapanın işçiliğini beğenmediğim için kestirdim saçlarımı şimdi pişmanım.
Ben de uzun saç çok seviyorum ama açık tonlar yıpratıyor saçı.Arada uçlarından aldırıyorum mecburen.

Teşekkür ederimm Açma sonrası cila atıldı bu cila atılmış hali

Üff ya zaten zor toparladım. böyle güzel saçlar görünce Sarılar yaptırmak istiyorummmm ama saçlarım sarıya garezi var kızıllanıyor.
Çok tatlı olmuşş kıskandımmmm

Harika olmuş 1 ay sonra gireceğim bir sınavdan çıkar çıkmaz saçımı boyatmak istiyorum şu an çeşitli sebeplerden dolayı boyatmak istemiyorum, renk için ilham oldu bu tonlarda ombreye bayılıyorum

`