- Emoji Skoru
- 25
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi Kafasinagorebiri
-
Ba-yıl-dımKızlar ilk defa saçımı boyattım dipleri ellemedik dipleri kendi rengimdi daha soft bir sarı istememiştim ama sanki çiğ bir sarı oldu sizce nasıl olmış ? Bir de yıkadıkça rengi soluklaşır mı böyle çok sarı
Kızlar ilk defa saçımı boyattım dipleri ellemedik dipleri kendi rengimdi daha soft bir sarı istememiştim ama sanki çiğ bir sarı oldu sizce nasıl olmış ? Bir de yıkadıkça rengi soluklaşır mı böyle çok sarı
Yüzüm gözükmediği için atayım dedim bu fotoğrafımı.İki yıl önce böyleydi saçım.Eşim koyulaştır diye tutturunca koyu yaptım biraz ama şimdi tekrar bu rengi tutturmaya çalışıyorumKızlar ilk defa saçımı boyattım dipleri ellemedik dipleri kendi rengimdi daha soft bir sarı istememiştim ama sanki çiğ bir sarı oldu sizce nasıl olmış ? Bir de yıkadıkça rengi soluklaşır mı böyle çok sarı
Allah'ım ne güzel tonlar böyle müthiş benim de buna benzerdi ombre yapanın işçiliğini beğenmediğim için kestirdim saçlarımı şimdi pişmanım.Yüzüm gözükmediği için atayım dedim bu fotoğrafımı.İki yıl önce böyleydi saçım.Eşim koyulaştır diye tutturunca koyu yaptım biraz ama şimdi tekrar bu rengi tutturmaya çalışıyorum
Bu ton olarak hangi ton diye geçiyorYüzüm gözükmediği için atayım dedim bu fotoğrafımı.İki yıl önce böyleydi saçım.Eşim koyulaştır diye tutturunca koyu yaptım biraz ama şimdi tekrar bu rengi tutturmaya çalışıyorum
Ben de uzun saç çok seviyorum ama açık tonlar yıpratıyor saçı.Arada uçlarından aldırıyorum mecburen.Allah'ım ne güzel tonlar böyle müthiş benim de buna benzerdi ombre yapanın işçiliğini beğenmediğim için kestirdim saçlarımı şimdi pişmanım.
İki yıl önce yaptırdım bu tonu aklımda kalmadı.Ama bu fotoğraf ımı kuaförüme gösterip aynısından yaptıracağım yine.Sana yazarım ben burdan.Bu ton olarak hangi ton diye geçiyor
Teşekkür ederimBa-yıl-dım
Çok güzel olmuş güle güle kullanOmbre yaptırıyorum ben de yılardır ama bu sefer istediğim gibi olmadı maalesef.Tatilde tekrar boyatacağım.
Teşekkür ederimm cila attırınca rengi koyulaşıyor mu bilginiz var mıÇiğ bir sarı sevmem ama müthiş olmuş çiğ sarı istemezseniz cila attırın valla çok beğendim ben de yakında sarıya döneceğim inşallah çok özledim
Teşekkür ederimmÇok güzel olmuşçiğ bir sarı değil bence ışıktan öyle duruyor gün ışığında nasıl? Gün ışığında da böyle duruyorsa cila attırırsın.
Akıp akmayacağıda saçını ne kadar açtığına bağlı, bundan daha fazla açıp bu renk cila attıysa yıkandıkça açılır ama bu fotoğraftaki kadar açtıysa açılmaz.
Cila atınca saçın sarı tonu yumuşarTeşekkür ederimm cila attırınca rengi koyulaşıyor mu bilginiz var mı
Cila atınca saçın sarı tonu yumuşar
Yıkandıkça rengi oturur diyenler de var biraz bekliyim olmazsa cila attırırım yaz sonundaCila atınca saçın sarı tonu yumuşar
Evet yıkandıkça da değişir ama çok değişmez turuncu şampuan kullanınYıkandıkça rengi oturur diyenler de var biraz bekliyim olmazsa cila attırırım yaz sonunda