- 7 Kasım 2014
- 303
- 57
- 38
- 33
- Konu Sahibi xx_pitircik_xx
..................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocanın tepkisi ne olacak önce bir onu bekleMrb arkadaşlar 1 senedir evliyim eşimle severek evlendik maddi açıdan durumumuz kötü değildi ama yinede madem evimize geçecez herşeyin en güzelini en iyisini alıp öyle geçelim ve hemen hemen herşeyimizi kendi evimize göre aldık..Şu an kiracı var diye kayınvalidemlerle oturuyoruz.. .Allah kısmet ederse mart ayında taşınıcaz .. ve mayısta ben de doğum yapacam...Ama birde şöyle bir durum var kayınvalidem ve kayınpederim yıllardır anlaşamıyorlarmış hatta kayınpederim aylarca eve gelmediği olmuş hala da anlaşamıyorlar aynı evin içindeler ve konuşmuyorlar...Dün gece kayınvalidem tutturdu ben öbür eve taşınacam bu ev sizin olsun baban da sizinle beraber kalsın katlanamıyorum bu adama diye ve kiracımızla konuşmuş sabah adam evden çıkacak ve ben bu durumu yeni öğrendim yani kafayı yicem nerdeyse bi akıl verin lütfen hala haberim yokmuş gibi davranıyorum yani tabi ki kayınvalidem ve kayınpederimden rahatsız değilim ama bende isterim kurulu bir düzenim güzel bi yuvam olsun ikisinin de başımın üstünde yeri var. yani ama ne yapacam hiç bilmiyorum(((
Akşama eve gelince konuşalaım dedi sinirlendi tabiKp ile ayni evde mi??? Neden acikca fikrini soylemedin?
Mrb arkadaşlar 1 senedir evliyim eşimle severek evlendik maddi açıdan durumumuz kötü değildi ama yinede madem evimize geçecez herşeyin en güzelini en iyisini alıp öyle geçelim ve hemen hemen herşeyimizi kendi evimize göre aldık..Şu an kiracı var diye kayınvalidemlerle oturuyoruz.. .Allah kısmet ederse mart ayında taşınıcaz .. ve mayısta ben de doğum yapacam...Ama birde şöyle bir durum var kayınvalidem ve kayınpederim yıllardır anlaşamıyorlarmış hatta kayınpederim aylarca eve gelmediği olmuş hala da anlaşamıyorlar aynı evin içindeler ve konuşmuyorlar...Dün gece kayınvalidem tutturdu ben öbür eve taşınacam bu ev sizin olsun baban da sizinle beraber kalsın katlanamıyorum bu adama diye ve kiracımızla konuşmuş sabah adam evden çıkacak ve ben bu durumu yeni öğrendim yani kafayı yicem nerdeyse bi akıl verin lütfen hala haberim yokmuş gibi davranıyorum yani tabi ki kayınvalidem ve kayınpederimden rahatsız değilim ama bende isterim kurulu bir düzenim güzel bi yuvam olsun ikisinin de başımın üstünde yeri var. yani ama ne yapacam hiç bilmiyorum(((
Dün gece birşey demedi ciddi değil zannettik ama kiracıyla sabah konuşmuş ve kiracı eşimi arayıp durumu anlattı oda hemen bizi aradı tabi akşama gelince konuşacaz diye yani ben anlamıyorum düşüncesizce bir davranış değil mi sizce deKaynananızın size haber vermeden, sizin adınıza böyle bir karar alması çok çirkin.. Kaynana ve kayınpederiniz ile geçici bir süre yaşayabilirsiniz, ama bu daimi hale gelirse katlanılmaz bir durum alır. En basitinden eşiniz ile evde istediğiniz şekilde yakınlık yaşayamazsınız, banyodan bornoz ile çıkıp kanepeye yayılamazsınız, evde istediğiniz şekilde giyinip rahat hareket edemezsiniz. Ve bana kalırsa bu durumun hiçbir katlanılacak yanı olmaz. Eşiniz bu duruma ne tepki gösterdi onuda merak ettim. Sizin kötü olmamanız için eşinizin duruma müdahale etmesi gerekiyor..
Netlesmis bir dutum mu bu ? Kiraci hemen cikmayi nasıl kabul etmis? Esiniz ne diyor?
Çözse çözse kocan çözer canım bu işi. Bütün eşyaları siz almışsınız kv yeni gelin gibi geçip oturacak mı? Kocanda kabul etmez heralde.
yok şimdilik birşey söylemedim zatenbelki kv sinirle öylesine dedi ayrıca çok garip geldi olacak şey mi ? eşinle konuşmayı bekle bence sen birşey deme şimdilik
Mrb arkadaşlar 1 senedir evliyim eşimle severek evlendik maddi açıdan durumumuz kötü değildi ama yinede madem evimize geçecez herşeyin en güzelini en iyisini alıp öyle geçelim ve hemen hemen herşeyimizi kendi evimize göre aldık..Şu an kiracı var diye kayınvalidemlerle oturuyoruz.. .Allah kısmet ederse mart ayında taşınıcaz .. ve mayısta ben de doğum yapacam...Ama birde şöyle bir durum var kayınvalidem ve kayınpederim yıllardır anlaşamıyorlarmış hatta kayınpederim aylarca eve gelmediği olmuş hala da anlaşamıyorlar aynı evin içindeler ve konuşmuyorlar...Dün gece kayınvalidem tutturdu ben öbür eve taşınacam bu ev sizin olsun baban da sizinle beraber kalsın katlanamıyorum bu adama diye ve kiracımızla konuşmuş sabah adam evden çıkacak ve ben bu durumu yeni öğrendim yani kafayı yicem nerdeyse bi akıl verin lütfen hala haberim yokmuş gibi davranıyorum yani tabi ki kayınvalidem ve kayınpederimden rahatsız değilim ama bende isterim kurulu bir düzenim güzel bi yuvam olsun ikisinin de başımın üstünde yeri var. yani ama ne yapacam hiç bilmiyorum(((