Mrb arkadaşlar 1 senedir evliyim eşimle severek evlendik maddi açıdan durumumuz kötü değildi ama yinede madem evimize geçecez herşeyin en güzelini en iyisini alıp öyle geçelim ve hemen hemen herşeyimizi kendi evimize göre aldık..Şu an kiracı var diye kayınvalidemlerle oturuyoruz.. .Allah kısmet ederse mart ayında taşınıcaz .. ve mayısta ben de doğum yapacam...Ama birde şöyle bir durum var kayınvalidem ve kayınpederim yıllardır anlaşamıyorlarmış hatta kayınpederim aylarca eve gelmediği olmuş hala da anlaşamıyorlar aynı evin içindeler ve konuşmuyorlar...Dün gece kayınvalidem tutturdu ben öbür eve taşınacam bu ev sizin olsun baban da sizinle beraber kalsın katlanamıyorum bu adama diye ve kiracımızla konuşmuş sabah adam evden çıkacak ve ben bu durumu yeni öğrendim yani kafayı yicem nerdeyse bi akıl verin lütfen hala haberim yokmuş gibi davranıyorum yani tabi ki kayınvalidem ve kayınpederimden rahatsız değilim ama bende isterim kurulu bir düzenim güzel bi yuvam olsun ikisinin de başımın üstünde yeri var. yani ama ne yapacam hiç bilmiyorum

(((