İlk defa tüp bebek deneyecek olanlar

Hayat57

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2018
1.341
1.301
133
37
Merhabalar ilk kez tüp bebek tedavisi yaptıracak olanlar konuşalım,birbirimizle fikir alış verişi yapalım.

Merhabalar ilk kez tüp bebek tedavisi yaptıracak olanlar konuşalım,birbirimizle fikir alış verişi yapalım.
Merhaba ben Ebru 3 ay oldu başladım 41 yaş yumurtam gelişmiyor ilkinde iliysen toplandı 4 gün döllenmeyi bıraktı sonrakinde tek yumurta stoplazma yoktu çöpe gitti bu ay yumurta çıkmamış moral sıfır

Çok geçmiş olsun Ebru hanım üzülmeyin lütfen, gerekirse tedavinizi olun ve öyle devam edin. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Merhaba ben varım kasımda ilk görüşmem olacak sonra nasipse tedaviye başlıycaz inşaşşah ilk ve son olur

İlk Tup bebek denemem 4 gun ignemi vurulcam bugun pazartesj kontrol günüm

Merhabalar ben varım bahçeci tüp bebek merkezinde gerçen hafta ilk görüşmemizi yaptık .Gerçi aşılama mı tüp bebek mi karar veremedik .Çok heyecanlıyım .Umarım olumlu sonuçlar alırız ❤️

Yumurtalarım toplandı embriyolarm donduruldu sorunuz varsa danışabilirsiniz

merhaba kızlar bede önümüzdeki ay başlıcam inşallah ilk önce aşılama denicez sanırım.

Selam kızlar bende 5.aşılama negatif olursa tüpe başlayacağız sanırım.
Rabbim gönlümüzü muradını hayırlısı ile versin inşallah 🌷🌷

Bende ilk bu ay basladm carsamba opu oldu 1. Gun 4 tanesi dollenmis yarın yine arayacaklar
Taze transfer olacm rahmim iyiymiş

Bende varım pazartesi ya da salı yumurta toplanacak inşallah. Yarin belli olacak günü. Stresli ve heyecanliyim

Bende varım pazartesi ya da salı yumurta toplanacak inşallah. Yarin belli olacak günü. Stresli ve heyecanliyim
Ne güzel ya kesinlikle stres yapma canım herşey yoluna girer inşallah. Keşke biz de oralara kadar gelebilsek artık.

Yumurtalarım toplandı embriyolarm donduruldu sorunuz varsa danışabilirsiniz
Merhaba canım iğneler, ilaçlar vs ücreti ne kadar yumurta toplama işlemi ağrılı mı oluyor bide çok ilaç kullanılıyor mu biraz bilgi verebilir misin?

Back
X