Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar ilk kez tüp bebek tedavisi yaptıracak olanlar konuşalım,birbirimizle fikir alış verişi yapalım.
Merhaba ben Ebru 3 ay oldu başladım 41 yaş yumurtam gelişmiyor ilkinde iliysen toplandı 4 gün döllenmeyi bıraktı sonrakinde tek yumurta stoplazma yoktu çöpe gitti bu ay yumurta çıkmamış moral sıfır
Ben hemen sorayım :) kaç yumurta toplandı kaç tane kaldı ve bir sorun var mıydı inşallah olumlu sonuç alırsınızYumurtalarım toplandı embriyolarm donduruldu sorunuz varsa danışabilirsiniz
Cok sevindim genelde tazeye pek umutlu bakmiyolarBende ilk sefer yaptim tup bebek tuttu allahin izniyle 2 aylik gebeyim 5 yumurta toplandı 2 tanesi dollenmis taze yumurtayala yapildi
3 yumurtanın ici bos cikti ama keske onlarda olsaydi onlarida dondururdukCok sevindim genelde tazeye pek umutlu bakmiyolar
Ne güzel ya kesinlikle stres yapma canım herşey yoluna girer inşallah. Keşke biz de oralara kadar gelebilsek artık.Bende varım pazartesi ya da salı yumurta toplanacak inşallah. Yarin belli olacak günü. Stresli ve heyecanliyim
Biz Florya Medical Park'ta tüp bebek yapmayı düşünüyoruz,yarın ön görüşmeye gideceğiz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Kızlar nereye gidiyorsunuz tüp bebek için![]()
Merhaba canım iğneler, ilaçlar vs ücreti ne kadar yumurta toplama işlemi ağrılı mı oluyor bide çok ilaç kullanılıyor mu biraz bilgi verebilir misin?Yumurtalarım toplandı embriyolarm donduruldu sorunuz varsa danışabilirsiniz