İlk Defa Tüp Bebek Yaptiranlar

HE2734

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2022
44
11
38
34
Merhabalar öncelikle Allah herkesin kucağını boş bırakmasın, bugün adetimin 2. Günü ve tüp bebek tedavisine başladım iğneyi aile hekimin de yaptırdım ve hemşire göbeğimin üst tarafına yaptı ve ben sonra araştırdım göbeğin sağına soluna ve aşağısına yapılıyormuş sorun olurmu ?

Merhabalar öncelikle Allah herkesin kucağını boş bırakmasın, bugün adetimin 2. Günü ve tüp bebek tedavisine başladım iğneyi aile hekimin de yaptırdım ve hemşire göbeğimin üst tarafına yaptı ve ben sonra araştırdım göbeğin sağına soluna ve aşağısına yapılıyormuş sorun olurmu ?
Aminn. Gonalf iğneden bahsediyorsunuz sanırım sorun olmaz ama iğneyi kendiniz yapabilirsiniz göbek deliğinin 4 parmak sağına yada soluna ben her gün bir tarafına yapmıştım

Aminn. Gonalf iğneden bahsediyorsunuz sanırım sorun olmaz ama iğneyi kendiniz yapabilirsiniz göbek deliğinin 4 parmak sağına yada soluna ben her gün bir tarafına yapmıştım
Teşekkür ederim heyecan ve stres var her şey yolunda gider inşallah 🤲

Teşekkür ederim heyecan ve stres var her şey yolunda gider inşallah
İğne menaopur 600 lU ben 300 lU oluyorum yarısında yarın yapacağım

Teşekkür ederim heyecan ve stres var her şey yolunda gider inşallah

İğne menaopur 600 lU ben 300 lU oluyorum yarısında yarın yapacağım
Oda gonalf gibi umarım yolunda gider herşey 1-2 kere vurduktan sonra alışıyorsun merak etme 😊

Yarın 15 temmuz ve sağlık ocakları kapalı mecbur kendim yapacagim☺️ ya bunlar gelip geçici inşallah güzel sonuçlar alırız
Ben hep kendim yaptım ama kendiniz zorlanıyorsanız eşiniz yapabilir öyle kısa bir süreliğine iğneler sonrası hayal ettiğimizden daha güzel olur inşallah 🙏🏻

Merhaba benim doktorum göbeğin üst kısmı kesinlikle yasak dedi ben de gonalf ve menopur kullanıyorum cumartesi başladım daha dikkatli olun 🌸 her şey gönlümüzce olsun

Merhaba benim doktorum göbeğin üst kısmı kesinlikle yasak dedi ben de gonalf ve menopur kullanıyorum cumartesi başladım daha dikkatli olun 🌸 her şey gönlümüzce olsun
Amin 🤲Teşekkür ederim dikkat ederim diğer yazmış olduğum platformda sorun olmayacağını belirttiler yinede dikkat etmek gerekiyor

Bende 4 aydır kullandığım ilaçlar ürofertil woman, Sjomann's D3K2, apikobal, santafer, ecoprin, zfol, parol, histeroskobi miyom oldum aradan 2 ay geçti ve tüp bebeğe başladık ve bana duphaston günde 3 defa ve menopur 300 lu iğne verdi ve bütün hepsini kullanıyorum.

Back
X