Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya ben de ilk defa botox yaptıracağım ama yakın zamanda yaptıran var mı acaba? İzmir de yaptıracağım doktor önerisi isteyecektim. Bir de fiyat bilgisi paylaşırsanız sevinirim
İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir de bir estetik merkezi tüm dolgu, botoks, ip askı Somon DNA, mezoterapi işlemleri için gidebilirsiniz. Dr. Fatih Güven alanında çok iyi bir hoca instagram linkini paylaştım benden küçük bir tavsiye
Merhaba. Yaşım 27 gülünce çok hafif göz kenarımda çizgi çıkıyor oturmasını istemiyorum sabah akşam cilt bakımı yapıyorum göz çevresi vs sürüyorum düzenli ama sanki etki etmiyor gibi bunun için botoks yaptırsam etkisi gidince eskisinden kötü oluyor diye duyumlar alıyorum ve göz kapağı düşüklüğü de olabiliyormuş çok kararsızım botoks yaptıranlar bilgi verebilir misiniz
Merhaba. Yaşım 27 gülünce çok hafif göz kenarımda çizgi çıkıyor oturmasını istemiyorum sabah akşam cilt bakımı yapıyorum göz çevresi vs sürüyorum düzenli ama sanki etki etmiyor gibi bunun için botoks yaptırsam etkisi gidince eskisinden kötü oluyor diye duyumlar alıyorum ve göz kapağı düşüklüğü de olabiliyormuş çok kararsızım botoks yaptıranlar bilgi verebilir misiniz
Benim de göz kapağımda düşüklük vardı, yani düşüklük derken özellikle yorulunca bir gözüm baya küçülüyordu. 2 ayrı doktorda da botoks yaptırdım ikisi de farketti zaten ve ona göre doz uyguladı son gittiğim doktor. Ben bir sıkıntı yaşamadım bu konuda, işinin ehli birine giderseniz sıkıntı yaşamazsınız.
Benim de göz kapağımda düşüklük vardı, yani düşüklük derken özellikle yorulunca bir gözüm baya küçülüyordu. 2 ayrı doktorda da botoks yaptırdım ikisi de farketti zaten ve ona göre doz uyguladı son gittiğim doktor. Ben bir sıkıntı yaşamadım bu konuda, işinin ehli birine giderseniz sıkıntı yaşamazsınız.
Hiç çizgim yoktu şimdi gözaltı çizgim var yorgun görünüyorumbotokstan sonra çünkü kaz ayakları gerilemediği için oraya toplanıyor. İlk yaptırdıktan sonra etkisi geçince güzelleşmştim ikinci öyle olmaz sandım gene yaptırdım gene oldu ayyy sinir oluyorum her göze aynı yapılmaz ki
Hiç çizgim yoktu şimdi gözaltı çizgim var yorgun görünüyorumbotokstan sonra çünkü kaz ayakları gerilemediği için oraya toplanıyor. İlk yaptırdıktan sonra etkisi geçince güzelleşmştim ikinci öyle olmaz sandım gene yaptırdım gene oldu ayyy sinir oluyorum her göze aynı yapılmaz ki
Bunu gözlemlemek için ben de şimdiden fotoğraf çekiyim de ileride karşılaştırırım, ben göz çevresine 2 ay önce yaptırdım, o ilk zamanlardaki gerginlik, badem göz gibi olma olayı harika değil mi ama ya sizin ilkinden sonra mı gözaltı çizgilerini belirginleştirdi?
Cok teşekkür ederim, yeri evimede cok yakışmış üstelik. Cok uzun zamandır kaş arası çizgimden şikayetçiyim ama guvenilir kimseyi bulamadim iyice oturdu cizgim. Yaz sonunda mutlaka yaptırıp yeni sezona öyle başlayacağım
Ben rötüşe gittim 2 hafta sonra gene göz çevreme yaptı, sonra altı kat kat oldu gözlerimin çizgim yoktu, torbam da yoktu engel olsun die yaptırdım sanırım kasları zayıflattıgı için göz altı sarkıyor ve kaz ayakları gerilemedği için, gittikçe duzelıyor ama etkisi geçsin bakalım ne olacak. Yağtırmayı dusunmuyorum daha baska baby boyoks ya da altın iğne falan bakacagım