2 yıllık evliyim, bu ay korunmayı bıraktık, çok şükür şuan 4-5 hafta lık hamileyim, perşembe günüde jinekolağa gidiyorum daha net belli olur sanırım... inş sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız, ALLAHIM olmayan ve isteyen herkese nasip etsin sağlılı bebekler, sağlıklı hamilelikler...
2 yıllık evliyim, bu ay korunmayı bıraktık, çok şükür şuan 4-5 hafta lık hamileyim, perşembe günüde jinekolağa gidiyorum daha net belli olur sanırım... inş sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız, ALLAHIM olmayan ve isteyen herkese nasip etsin sağlılı bebekler, sağlıklı hamilelikler...
cnm hayrlıs olsunnn bizim gibi sahıb olamayanlar için de dua et ...gercekten cok sanslısınnn...kıskandım seniii şimdi ama bennnn...elini kayynına koyy ve bizi dşünnnn dua ettt....hayırlı ugurlu saglıklı olsun annejiq
Tebrik ederim.Allah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Bende 2,5 yıllık evliyim ve 14 haftalık hamileyim.Bizimde ilk ayda hatta ilk haftada:) bu duyguyu tatmamız nasip oldu.Dualarımda hep tüm bebek isteyen anne adayları var.Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Hayırlısı olsun canım,ama acelen neydi bee evliliğinin tadını çıkarsaydın keşke önce..
ben 2 yıllık evliyim hala ilacımı bırakmaya korkuyorum
1 sene sonra falan düşünüyoruz kısmetse...
Hayırlısı olsun canım,ama acelen neydi bee evliliğinin tadını çıkarsaydın keşke önce..
ben 2 yıllık evliyim hala ilacımı bırakmaya korkuyorum
1 sene sonra falan düşünüyoruz kısmetse...
canım zaten ben 2yıllık evliyim, korunmayı bıraktığım ilk ayda olduğu için yazdım...
tebrik eden arkadaşlarıma çok teşekür ederim... Allahım olmayan herkese nasip etsin, dualarım hepinizle, inşallah en kısa zamanda olmayan herkese versin... sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım...
Tebrik ederim.Allah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Bende 2,5 yıllık evliyim ve 14 haftalık hamileyim.Bizimde ilk ayda hatta ilk haftada:) bu duyguyu tatmamız nasip oldu.Dualarımda hep tüm bebek isteyen anne adayları var.Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.