ilk deneme :))

Selam arkadaşlar belki bu konu daha önce açılmıştır bilmiyorum ??
Şunu soracağım ilk denemelerinde hamiş olanlar var mı ??

eminim vardır tabiki.ama burdakilerin çoğunun artık ilk denemesi değil....yani bu kişiden kişiye ,bilinen veya bilinmeyen sorunlara göre değişir...onun için bu takma yani..olabilirde olmayabilirde...:içelim:

ben ilk denememde hamile kaldım :) ama biraz değişik bi durum; benim 20. veya 21. günde yumurlamam olmuş. tavsiye ona göre de davranın

Ben ilk hamileliğim de yani düşük olanda ilk kez korunmamıştık gün falan da hesaplamamıştım yani tamamen kazayla olan bir durumdu :) Neyse şimdi daha bilinçli isteyerek davranıyoruz , yumurtlama günümden itibaren korunmadık ama psikolojik mi bilmiyorum ergen gebelik belirtilerini gösteriyor vücudum daha günümede var çok merak ediyorum ...Bir de ilki düşük olduğu için önlemimi hemen almak ve öğrenmek istiyorum ( off gece saçma saçma rüyalar gördüm sinirim bozuktu sabah , kafanızı şişirdiysem kusura bakamayın arkadaşlar ...

canım kısmet işi bu hemen hamile kalanda var benim gibi ugrasanlarda var allah bilir ama temennim inş. hamile kalırsın en kısa zamanda......

Ben hep merak ederdim ablamda felan biraz stres yaşadık 5 yıl sonra hamile kaldı.İstedikleri zaman nasıl hamile kalırlar diye evlenirsem asla korunmam diye ilk günden itibaren hiç korunmadım ve 7. ayımda hamile kalabildim dün de doktorumun söylediğine göre artık istediğim zaman gebe kalabilrmişin tabi düşmezse..

slm kızlar ben yeni üyeyim beni de aranıza alırsanız çok sevinirim bende inşallah 1 ay sonra denemelere başlayacağım bakalım benimki nasıl olacak çok merak ediyorum nolacak

Selam arkadaşlar belki bu konu daha önce açılmıştır bilmiyorum ??
Şunu soracağım ilk denemelerinde hamiş olanlar var mı ??

Slm.Bende ilkinde yani dis gebelikte korunmasiz ilk iliskide kalmistim.Yumurtlama gunu falan bakmamistim bende.Yani olabiliyorda olamiyorda Kismet :)

Ben bi gece eşime hadi bebek yapalım dedim ve korunmadık. Ancak sonraki günler vazgeçip korunmaya devam ettik. Sonuç canım oğlum kollarımda:) Ben de bir defada olacağını hiç tahmin etmezdim bebeğimin geleceği varmış diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…