- 18 Mart 2019
- 27
- 7
- 36
- 32
- Konu Sahibi Hayrlriisi
-
4 cocuguma hamileyim hep ilk denemelerde oldukızlar ilk deneme hamile kalinirmi bn yeni deniyorum vajinusmusdan snra artık cck istiyorum sizin tecrbe edindiginiz bilgiler varmi adetten 11. gun 14n ve 17 gun denedik sizce tutarmi cok isteyince insan merk edio allhim hrkeze vrsin yalvaran caresiz kalan herkeze
hamile kalmak istiyorsan ovu testi al yumurta takibi yap ama ben hic oyle yontem bilmiyorm adet gununden son adete 1 haftaya kafar duzenli iliski olursa tutmasi munkunkızlar ilk deneme hamile kalinirmi bn yeni deniyorum vajinusmusdan snra artık cck istiyorum sizin tecrbe edindiginiz bilgiler varmi adetten 11. gun 14n ve 17 gun denedik sizce tutarmi cok isteyince insan merk edio allhim hrkeze vrsin yalvaran caresiz kalan herkeze
allh büyuk msallh cnm bnada ver insallh en erken belirtisi nedir4 cocuguma hamileyim hep ilk denemelerde oldu
tesekkrler cnmhamile kalmak istiyorsan ovu testi al yumurta takibi yap ama ben hic oyle yontem bilmiyorm adet gununden son adete 1 haftaya kafar duzenli iliski olursa tutmasi munkun
hepsi cok farkli deneyenimsiz oldugum zaman rn buyul belirtim tuvalete cok cikmam istahsiz biri olmama ragmen istahimin artmasiydi . kasik batmasi ani ani oluyorsa. en buyuk belirti bu. diyebiliriz birdr goguste sizi olur sanki biri uclarini isirmis gibi agri girer bu belirtilere dikkat et canim rabbim bu mubarek gunlerin hatrina istedigini kabul eder canmallh büyuk msallh cnm bnada ver insallh en erken belirtisi nedir
aminn insalhhh cnmhepsi cok farkli deneyenimsiz oldugum zaman rn buyul belirtim tuvalete cok cikmam istahsiz biri olmama ragmen istahimin artmasiydi . kasik batmasi ani ani oluyorsa. en buyuk belirti bu. diyebiliriz birdr goguste sizi olur sanki biri uclarini isirmis gibi agri girer bu belirtilere dikkat et canim rabbim bu mubarek gunlerin hatrina istedigini kabul eder canm
ama. vajimustan kurtuldun degil mi tamamen ben tam anlamadimaminn insalhhh cnm
o zaman onunde hic bir engelin yok canim bu ay olmaz ise diger ay guzelce baslarssin calismalaraevet kurtuldum dha yeni
keske hemen olsa çok bekledim cnm bsy sorabilmiyimo zaman onunde hic bir engelin yok canim bu ay olmaz ise diger ay guzelce baslarssin calismalara
Ilk denemede cocugu olan cok azdır. Ilk ay olursa ne mutlu, olmazsa caninizi sıkmayın.kızlar ilk deneme hamile kalinirmi bn yeni deniyorum vajinusmusdan snra artık cck istiyorum sizin tecrbe edindiginiz bilgiler varmi adetten 11. gun 14n ve 17 gun denedik sizce tutarmi cok isteyince insan merk edio allhim hrkeze vrsin yalvaran caresiz kalan herkeze
ama 4 senedir vocuk özlemi ve cevre basksi bunaldim olsunda btsin der gbi bu baskılar beni bitirdi basina gelmeyen anlamazIlk denemede cocugu olan cok azdır. Ilk ay olursa ne mutlu, olmazsa caninizi sıkmayın.
Bi de siz bilirsiniz ama bence oncelikle birbirinize doyun bazi konularda. Hamilelikte ve sonrasinda cok rahat olamazsiniz.
istedigini sorabilirsin canimkeske hemen olsa çok bekledim cnm bsy sorabilmiyim
Dedigim gibi kendi hayatiniz hakkinda en iyi karari siz bilirsiniz. Benimki bir tavsiyeydi sadece :)ama 4 senedir vocuk özlemi ve cevre basksi bunaldim olsunda btsin der gbi bu baskılar beni bitirdi basina gelmeyen anlamaz
sagol ginede cnmDedigim gibi kendi hayatiniz hakkinda en iyi karari siz bilirsiniz. Benimki bir tavsiyeydi sadece :)
illaki eşin ileriyemi boşalması lazim cocuk icin yoksa ucunda bile olsa olurmuistedigini sorabilirsin canim
Canım ben hap kullandım, hapı bıraktığım ay kendiliğinden hamile kaldım. Tam yumurtlama zamanına denk gelmişti baktığımdakızlar ilk deneme hamile kalinirmi bn yeni deniyorum vajinusmusdan snra artık cck istiyorum sizin tecrbe edindiginiz bilgiler varmi adetten 11. gun 14n ve 17 gun denedik sizce tutarmi cok isteyince insan merk edio allhim hrkeze vrsin yalvaran caresiz kalan herkeze
illaki eşin ileriyemi boşalması lazim cocuk icin yoksa ucunda bile olsa olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?